reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi:)

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!

Gratulacje!!!!! Ale super niespodzianka :)

Dziewczyny, ponowię pytanie. Ma któraś może jakieś doświadczenia i poleca jakiś konkretny suplement diety, witaminy dla mnie i dla małża, takie żeby na prawde działały i wzmocniły nasz organizm? :happy::confused:
Chcemy troche przycisnąć ze zdrowiem przed rozpoczęciem starań bo zdrowego trybu życia nie prowadzimy i dobrze nie jest... :oo2: Oczywiście zdaję sobie sprawę, że właścwa dieta to podstawa
Moj bierze Parenton i flavamed na rozrzedzenie spermy, a ja Pregna plus.

Witam sie w moje 35 urodziny! Beznadzieja...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Ale test moze sie pomylic prawda?

Nie mam zadnych objawow oprcz nabrzmialych, I troche bolacych piersi......Ale ta II kreska pojawila sie w miare szybko jakos po 1 minucie....

To mozliwe ze 11dpo nie mam jeszcze zadnych objawow a test tak pokazuej??

nie wierze....

Jakby była jedna kreska to byś w nią uwierzyła po minucie więc uwierz też w dwie :happy: Oczywiście że może się pomylić, dlatego warto go powtórzyć. Każda kobieta inaczej przechodzi ciążę, niektóre nie mają jakichś większych objawów a inne zdychają od początku.Trzymam kciuki! :tak:

Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi:)

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!

Gratulacje!!
Oby teraz poszło serią [emoji12][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sto lat, bertha [emoji8] dzidzi życzę, albo nawet dwóch!

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny, ponowię pytanie. Ma któraś może jakieś doświadczenia i poleca jakiś konkretny suplement diety, witaminy dla mnie i dla małża, takie żeby na prawde działały i wzmocniły nasz organizm? :happy::confused:
Chcemy troche przycisnąć ze zdrowiem przed rozpoczęciem starań bo zdrowego trybu życia nie prowadzimy i dobrze nie jest... :oo2: Oczywiście zdaję sobie sprawę, że właścwa dieta to podstawa

Ja myśle, że zdrowa, zbilansowana dieta, aktywność fizyczna na świeżym powietrzu i nie potrzeba jakiś mega suplementów.

Berta wszystkiego najlepszego wiesz co ci życzę 2kresek na nowy rok może tobie się uda

Jeju, jakie wieści [emoji7] [emoji7] [emoji7] oby to był początek całej serii!
Mikaduchna, evelinia, agat, ale czadowe kreski! Nudnej ciąży, chwalcie się jak będą ciemniec [emoji7]

Ja dopiero się ogarnelam, nie mogłam spać do 4 prawie [emoji15] dzisiaj w podbrzuszu i jajnika cisza jak makiem zasial... Zobaczymy, moze się co wykluje z tych bóli [emoji1]

U was też słoneczko? [emoji295] [emoji295]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

A
Hahah opowiedzialam swojemu o tym co napisalam i ze sie smialyscie to sie tak oburzyl, ze szok [emoji23] to ja sie zapytalam czy to co napisalam to klamstwo? A on chwila konsternacji i "w sumie masz racje." i zaczal sie brechtac [emoji23]

No oczywiscie, ze mam racje! Jakis rok temu K przeczytal, ze sperma dobrze dziala na cere i od tamtego czasu ciagle mowi, ze on sie poswieci dla mojej urody [emoji23]

Co on na to ze sperma wybiela zeby :p

reklama
Na bank musisz kwas foliowy lykac, Rob sobie badania i suplementuj sie ogólnie witaminami dla kobiet

Do góry