reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi:)

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!

Gratulacje!!!!! Ale super niespodzianka :)

Dziewczyny, ponowię pytanie. Ma któraś może jakieś doświadczenia i poleca jakiś konkretny suplement diety, witaminy dla mnie i dla małża, takie żeby na prawde działały i wzmocniły nasz organizm? :happy::confused:
Chcemy troche przycisnąć ze zdrowiem przed rozpoczęciem starań bo zdrowego trybu życia nie prowadzimy i dobrze nie jest... :oo2: Oczywiście zdaję sobie sprawę, że właścwa dieta to podstawa
Moj bierze Parenton i flavamed na rozrzedzenie spermy, a ja Pregna plus.

Witam sie w moje 35 urodziny! Beznadzieja...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Ale test moze sie pomylic prawda?

Nie mam zadnych objawow oprcz nabrzmialych, I troche bolacych piersi......Ale ta II kreska pojawila sie w miare szybko jakos po 1 minucie....

To mozliwe ze 11dpo nie mam jeszcze zadnych objawow a test tak pokazuej??

nie wierze....

Jakby była jedna kreska to byś w nią uwierzyła po minucie więc uwierz też w dwie :happy: Oczywiście że może się pomylić, dlatego warto go powtórzyć. Każda kobieta inaczej przechodzi ciążę, niektóre nie mają jakichś większych objawów a inne zdychają od początku.Trzymam kciuki! :tak:

Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi:)

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!

Gratulacje!!
Oby teraz poszło serią [emoji12][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sto lat, bertha [emoji8] dzidzi życzę, albo nawet dwóch!

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny, ponowię pytanie. Ma któraś może jakieś doświadczenia i poleca jakiś konkretny suplement diety, witaminy dla mnie i dla małża, takie żeby na prawde działały i wzmocniły nasz organizm? :happy::confused:
Chcemy troche przycisnąć ze zdrowiem przed rozpoczęciem starań bo zdrowego trybu życia nie prowadzimy i dobrze nie jest... :oo2: Oczywiście zdaję sobie sprawę, że właścwa dieta to podstawa

Ja myśle, że zdrowa, zbilansowana dieta, aktywność fizyczna na świeżym powietrzu i nie potrzeba jakiś mega suplementów.

Berta wszystkiego najlepszego wiesz co ci życzę 2kresek na nowy rok może tobie się uda

Jeju, jakie wieści [emoji7] [emoji7] [emoji7] oby to był początek całej serii!
Mikaduchna, evelinia, agat, ale czadowe kreski! Nudnej ciąży, chwalcie się jak będą ciemniec [emoji7]

Ja dopiero się ogarnelam, nie mogłam spać do 4 prawie [emoji15] dzisiaj w podbrzuszu i jajnika cisza jak makiem zasial... Zobaczymy, moze się co wykluje z tych bóli [emoji1]

U was też słoneczko? [emoji295] [emoji295]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

A
Hahah opowiedzialam swojemu o tym co napisalam i ze sie smialyscie to sie tak oburzyl, ze szok [emoji23] to ja sie zapytalam czy to co napisalam to klamstwo? A on chwila konsternacji i "w sumie masz racje." i zaczal sie brechtac [emoji23]

No oczywiscie, ze mam racje! Jakis rok temu K przeczytal, ze sperma dobrze dziala na cere i od tamtego czasu ciagle mowi, ze on sie poswieci dla mojej urody [emoji23]

Co on na to ze sperma wybiela zeby :p

reklama
Na bank musisz kwas foliowy lykac, Rob sobie badania i suplementuj sie ogólnie witaminami dla kobiet

Do góry