reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No trochę biedny szczególnie jak zmęczony po pracy.

To masaż na rozluźnienie i do dzieła :-p Wydaje mi się, że takie rzeczy działają rozluźniająco :wink: Nie martw się, on na pewno nie uważa, że jest biedny :happy:

Mój łyka Androvit i jest całkiem ok i do tego cynk z dynia...opinie mają bardzo dobre.. ja...kwas foliowy magnez i wiesiołka ..

Poczytam :happy: A to mieszanka konkretnie pod starania czy dla ogólnego zdrowia?

reklama
Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi:)

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!
Boże gratulacje kochana

Haha identyko u mnie [emoji23][emoji23][emoji23] oni chyba z jednego ojca sa [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może coś w tym jest, tesciu zawsze mówi, że M to chyba od listonosza jest, więc cholera wie od kogo w sumie [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny pomocy bo mi już ręce opadają i nie wiem co myśleć... wczoraj badanie na drożność jajowodów ..lewy drożny prawy odetkany podczas badania... dziś po wizycie u mojego lekarza ..o dziwo... po pierwsze już chce mi robić inseminacje od przyszłego cyklu w cyklu naturalnym ze dwa razy jak nie wyjdzie to laparoskopia ...tylko po co skoro ten jajowód mi się odetkał a potem kolejne inseminacje a jeśli to nie wyjdzie in vitro.. nie kumam..dodam że jeszcze nie miałam monitorowanych jajeczek a już dostałam receptę na pregnyl i cała moja radość z odetkanego jajowodu poszła... i to niby dobra klinika leczenia niepłodności.. pomocy jedyne co nam dolega to zwiększenie lepkości glutka mojego J..ale gryzie mnie ten brak monitorowania jajeczkowania i nacisk na laparostopie.

Dziewczyny pomocy bo mi już ręce opadają i nie wiem co myśleć... wczoraj badanie na drożność jajowodów ..lewy drożny prawy odetkany podczas badania... dziś po wizycie u mojego lekarza ..o dziwo... po pierwsze już chce mi robić inseminacje od przyszłego cyklu w cyklu naturalnym ze dwa razy jak nie wyjdzie to laparoskopia ...tylko po co skoro ten jajowód mi się odetkał a potem kolejne inseminacje a jeśli to nie wyjdzie in vitro.. nie kumam..dodam że jeszcze nie miałam monitorowanych jajeczek a już dostałam receptę na pregnyl i cała moja radość z odetkanego jajowodu poszła... i to niby dobra klinika leczenia niepłodności.. pomocy jedyne co nam dolega to zwiększenie lepkości glutka mojego J..ale gryzie mnie ten brak monitorowania jajeczkowania i nacisk na laparostopie.
A idź może po prostu do gina...kliniki mogą naciskać na droższe zabiegi, żeby tylko kasę wycisnąć. Upewnij się u innego lekarza, czy tak trzeba.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Gratuluję! :-D

Gratuluję! :-D

Jak czytam te Wasze posty to nie mogę się doczekać starań. Na razie trwają ćwiczenia :rofl2: Może jak dużo poćwiczymy to jak zaczniemy się starać to się uda szybko :sorry: Miłego dnia!

P.S. Dziewczyny chcemy się dobrze zdrowotnie przygotować do starań. Mogłybyście polecić jakieś witaminy, suplementy diety dla mnie i dla małża, które na prawde działają i wzmacniają organizm?
Ale test moze sie pomylic prawda?

Nie mam zadnych objawow oprcz nabrzmialych, I troche bolacych piersi......Ale ta II kreska pojawila sie w miare szybko jakos po 1 minucie....

To mozliwe ze 11dpo nie mam jeszcze zadnych objawow a test tak pokazuej??

nie wierze....

Do góry