Spark
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A test owulacyjny jak zwykle negatywny...Ja dzisiaj okrakiem popylałam ...Ginekolog mówiła, że musi boleć w końcu jajnik pracuje pełną parą i wysiadał aż 3 jajca. A co dopiero mają powiedzieć dziewczyny przed In vitro jak po 15 jajec mają na raz ? To dopiero boli jak diabli ..
Torbiel zazwyczaj nie boli, chyba, że jest znacznych rozmiarów, zatem na owulkę boli, seks pomaga do dzieła !
To prawidłowo masz ..
Hmm Cos o mnie mam 26 lat. w wakacje postanowilismy z mezem rozpoczac starania o dzidzie, jednak uslyszalam diagnoze ze ciaza niepredko, jesli wogole sie pojawi gdyz jestem szczesliwa posiadaczka niedoczynnosci tarczycy (niewpelni zdiagnozowane hasimoto) + hiperprolaktynemia z przyjacielem 3mm mikrogroczolakiem + 5szt. friendow miesniakow... wiec wszystko co niesprzyja ciazy...Witaj
Bardzo mi przykro, że musiałaś przez to przejść...
Ale wszystko przed Tobą Napisz coś więcej o sobie
Aaaa, spoko bo ja taka tępa blondynka jestemWidzisz Ness to u każdego.inaczej tak jak ze sluzem we wczesnej ciąży, niektore nic, niektóre biały, a ja duzo białego przed @- nie ma reguły
@StorAnia Mikołaajkowa pisała "kurzy śluz" czyli właśnie rozciagliwy, jak białko kurzego jaja
No dobra, ale na tym moim lewym jajniku to zawsze torbiele się tworzą... może przez Clo się jeszcze bardziej rozrosły... ,Ja dzisiaj okrakiem popylałam ...Ginekolog mówiła, że musi boleć w końcu jajnik pracuje pełną parą i wysiadał aż 3 jajca. A co dopiero mają powiedzieć dziewczyny przed In vitro jak po 15 jajec mają na raz ? To dopiero boli jak diabli ..
Torbiel zazwyczaj nie boli, chyba, że jest znacznych rozmiarów, zatem na owulkę boli, seks pomaga do dzieła !
To prawidłowo masz ..
Wiem, że to może mało pocieszające, ale mając Hashimoto i niedoczynność i nadwagę (czytaj otyłość ) i żyjąc w ogromnym stresie, 18 lat temu zaszłam i urodziłam cudowną córkęHmm Cos o mnie mam 26 lat. w wakacje postanowilismy z mezem rozpoczac starania o dzidzie, jednak uslyszalam diagnoze ze ciaza niepredko, jesli wogole sie pojawi gdyz jestem szczesliwa posiadaczka niedoczynnosci tarczycy (niewpelni zdiagnozowane hasimoto) + hiperprolaktynemia z przyjacielem 3mm mikrogroczolakiem + 5szt. friendow miesniakow... wiec wszystko co niesprzyja ciazy...
Najszczesliwszym wiec dniem w moim zyciu bylo ujrzenie 2 kreseczek na tescie ciazowym na poczatku listopada, byl to 2 cykl staran, wiec bardzo szybko, niewierzylismy ze sie udalo. Niestety radosc nie trwala dlugo i 25.11 natura postanowila nam odebrac wszystko.
Teraz staram sie dojsc do siebie i myslec o nowym roku, nowym staranku
Cienias ja biorę 150-175, a nie tak dawno brałam 225Xssenia a kto ci powiedział ze nie prędko i ze może wogole. Ja tez mam hashimoto niedoczynność. Biorę eutyroks 100mg i narazie ok
Bardzo ki przykro z powodu straty. Ściskam
Witaj! WspółCzuję straty... Ale nas, kobiet, nic nie złamie! [emoji4]Hmm Cos o mnie mam 26 lat. w wakacje postanowilismy z mezem rozpoczac starania o dzidzie, jednak uslyszalam diagnoze ze ciaza niepredko, jesli wogole sie pojawi gdyz jestem szczesliwa posiadaczka niedoczynnosci tarczycy (niewpelni zdiagnozowane hasimoto) + hiperprolaktynemia z przyjacielem 3mm mikrogroczolakiem + 5szt. friendow miesniakow... wiec wszystko co niesprzyja ciazy...
Najszczesliwszym wiec dniem w moim zyciu bylo ujrzenie 2 kreseczek na tescie ciazowym na poczatku listopada, byl to 2 cykl staran, wiec bardzo szybko, niewierzylismy ze sie udalo. Niestety radosc nie trwala dlugo i 25.11 natura postanowila nam odebrac wszystko.
Teraz staram sie dojsc do siebie i myslec o nowym roku, nowym staranku