reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Widzisz Ness to u każdego.inaczej :) tak jak ze sluzem we wczesnej ciąży, niektore nic, niektóre biały, a ja duzo białego przed @- nie ma reguły :)
@StorAnia Mikołaajkowa pisała "kurzy śluz" czyli właśnie rozciagliwy, jak białko kurzego jaja :p

reklama
Ja dzisiaj okrakiem popylałam ...Ginekolog mówiła, że musi boleć w końcu jajnik pracuje pełną parą i wysiadał aż 3 jajca. A co dopiero mają powiedzieć dziewczyny przed In vitro jak po 15 jajec mają na raz ?:) To dopiero boli jak diabli ..
Torbiel zazwyczaj nie boli, chyba, że jest znacznych rozmiarów, zatem na owulkę boli, seks pomaga :D do dzieła !

To prawidłowo :) masz ..
A test owulacyjny jak zwykle negatywny...

Witaj :)
Bardzo mi przykro, że musiałaś przez to przejść...
Ale wszystko przed Tobą :) Napisz coś więcej o sobie :)
Hmm Cos o mnie :) mam 26 lat. w wakacje postanowilismy z mezem rozpoczac starania o dzidzie, jednak uslyszalam diagnoze ze ciaza niepredko, jesli wogole sie pojawi gdyz jestem szczesliwa posiadaczka niedoczynnosci tarczycy (niewpelni zdiagnozowane hasimoto) + hiperprolaktynemia z przyjacielem 3mm mikrogroczolakiem + 5szt. friendow miesniakow... wiec wszystko co niesprzyja ciazy...
Najszczesliwszym wiec dniem w moim zyciu bylo ujrzenie 2 kreseczek na tescie ciazowym na poczatku listopada, byl to 2 cykl staran, wiec bardzo szybko, niewierzylismy ze sie udalo. Niestety radosc nie trwala dlugo i 25.11 natura postanowila nam odebrac wszystko.
Teraz staram sie dojsc do siebie i myslec o nowym roku, nowym staranku :)

Ja dzisiaj okrakiem popylałam ...Ginekolog mówiła, że musi boleć w końcu jajnik pracuje pełną parą i wysiadał aż 3 jajca. A co dopiero mają powiedzieć dziewczyny przed In vitro jak po 15 jajec mają na raz ?:) To dopiero boli jak diabli ..
Torbiel zazwyczaj nie boli, chyba, że jest znacznych rozmiarów, zatem na owulkę boli, seks pomaga :D do dzieła !

To prawidłowo :) masz ..
No dobra, ale na tym moim lewym jajniku to zawsze torbiele się tworzą... może przez Clo się jeszcze bardziej rozrosły... ,:(
Jakoś nie umiem myśleć pozytywnie :p Właśnie taki ze mnie niepoprawny optymista :D

Xssenia a kto ci powiedział ze nie prędko i ze może wogole. Ja tez mam hashimoto niedoczynność. Biorę eutyroks 100mg i narazie ok
Bardzo ki przykro z powodu straty. Ściskam

Hmm Cos o mnie :) mam 26 lat. w wakacje postanowilismy z mezem rozpoczac starania o dzidzie, jednak uslyszalam diagnoze ze ciaza niepredko, jesli wogole sie pojawi gdyz jestem szczesliwa posiadaczka niedoczynnosci tarczycy (niewpelni zdiagnozowane hasimoto) + hiperprolaktynemia z przyjacielem 3mm mikrogroczolakiem + 5szt. friendow miesniakow... wiec wszystko co niesprzyja ciazy...
Najszczesliwszym wiec dniem w moim zyciu bylo ujrzenie 2 kreseczek na tescie ciazowym na poczatku listopada, byl to 2 cykl staran, wiec bardzo szybko, niewierzylismy ze sie udalo. Niestety radosc nie trwala dlugo i 25.11 natura postanowila nam odebrac wszystko.
Wiem, że to może mało pocieszające, ale mając Hashimoto i niedoczynność i nadwagę (czytaj otyłość ;) ) i żyjąc w ogromnym stresie, 18 lat temu zaszłam i urodziłam cudowną córkę :)

reklama
Witaj! WspółCzuję straty... Ale nas, kobiet, nic nie złamie! [emoji4]
A co do Hashimoto. Mojej przyjaciółce powiedzieli to samo, ze praktycznie zero szans na ciążę i że praktycznie jest bezplodna.. Nie myślała o dziecku jeszcze co prawda, no ale jednak. Bzykala się bez zabezpieczenie, zaczęła leczenie tarczycy. Po miesiącu zaszła! Testy negatywne do tygodnia po @ , na usg nic tylko hcg podwyższone, postraszyli rakiem jajnika.., w Walentynki Bąbel skończy rok! [emoji4] a co do reszty, nie znam się, faktycznie skomplikowana sytuacja... A miesniakow nie da się zoperowac?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry