reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, pali mnie podbrzusze [emoji15] jajniki też, do tego majty w śluzie... 6 dni do @...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Patrz, a u mojej Niuni nic nie było... Gdyby nie badania to by tyła nadal i wszystko by się zrzucało na Hashimoto...
To zazdroszczę... :) ja senna całe życie i myślałam, że to przez anemie allbo coś, potem podejrzewalismy cukrzyce bo babcia miała a jak.to mówią ja to cała ona... w szpitalu robili krzywą.cukrową i insulinowa i io z.insulinowej wyszło... a naadmierne owłosienie córka pewnie przez pcos ma, to dość częste

reklama
To zazdroszczę... :) ja senna całe życie i myślałam, że to przez anemie allbo coś, potem podejrzewalismy cukrzyce bo babcia miała a jak.to mówią ja to cała ona... w szpitalu robili krzywą.cukrową i insulinowa i io z.insulinowej wyszło... a naadmierne owłosienie córka pewnie przez pcos ma, to dość częste
Jak to czytam to zaczęłam się nad sobą zastanawiać... Cholera, chyba muszę zrobić badania pod tym kątem. Anemie mam permanentą od małego, w sumie się unormowalo, ale to żelazo nadal z tylu głowy jest... Kurde [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry