Oby tak było![]()
Może Wasze pozytywy dadzą mi nadzieję...Dół mnie trzyma i nie odpuszcza...
Przytulam[emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby tak było![]()
Może Wasze pozytywy dadzą mi nadzieję...Dół mnie trzyma i nie odpuszcza...
Progesteron,testosteron i prolaktynaJa jutro rano ide sobie zrobic motfologie.
Dziewczyny co warto sobie zrobic? Mam mozliwosc za darmo zrobic sobie wiekszosc badan, tylko za bardzo nie wiem cooo. Bankowo zrobie tarczyce, ale co jeszcze
U mnie na razie cisza z @ jak przez noc nie przyjdzie to robie test
Progesteron,testosteron i prolaktyna
O kurcze nie na moją kieszeń ale wiem ,że Ci specjaliści sobie licząU nas wizyta 170 plus 60 badania nasienia plus cała reszta...
A moze cos tam juz sie kluje, ze taka chetka przylazla na slodkosci a teraz muliDziewczyny, oby to było to! Bertha, testujesz?
Docia, cheebay, emzilka (i reszta oczywiście [emoji1] ) trzymam mocno kciuki!
A ja napilam się coli, tak mnie teraz muli że szok, nie wytrzymam zaraz [emoji15] ale to może przez słodkie, słodyczy nie lubię a dzisiaj zeżarlam pół wielkiej czekolady z orzechami... Coś mnie opętalo [emoji1] tragedia, chyba zaraz będę miała wideorozmowe z neptunem nad kibelkiem [emoji15] [emoji23]
![]()
Dziękuję , wyć mi się chce, ale nie mogę Go dołować....