reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oj dziewczyny, u mnie chyba nic dobrego z tego wszystkiego nie wyniknie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Oprócz tego zasranego pcos, atmosfera między mną, a K jest taka, że siekiere można powiesić. Ja od środy chodzę na pełnym wkur****, jestem wściekła, rozzalona, smutna i tylko bym spała, ewentualnie szukała rady jak zawalczyć z tym badziewiem, a ten oczywiście wyskakuje z tekstem, że teraz jak już wiadomo, ze nic z tego to ja seksu nie chce uprawiać i że tamto było tylko pod dziecko(nie ma to jak wszystko uprościć i sprowadzić do myślenia neandretalczyka)
No ręce z majtkami opadają....
Taka sytuacja w ogóle mi nie pomaga.
P.s Docia czy estradiol, dhea-s, sgbh, androstendion też mają jakąś konrektna datę w cyklu na pobranie?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji20] ja mam wrażenie że te nasze samce to czasem zapominają że mają mózgi, a słowa ranią dużo bardziej niż cokolwiek... Też nialam przejścia w tym cyklu, też awantury, ten do mnie ze presja ze nie wychodzi... Jakby sam w ciążę zachodził, jakby kobiecie to latalo że nie może, a on ze presja... Ja to jeszcze mam taki charakter i jestem tak pewna siebie, ze po takim tekście pewnie nie rozebralabym się przed nim do wiosny, że seks tylko dla dziecka... Aż witki opadają [emoji36] odpuść kilka dni, na spokojnie rozmowa może inaczej się potoczy. [emoji8]
O kurcze nie na moją kieszeń ale wiem ,że Ci specjaliści sobie liczą :frown:
A u ciebie jak sytuacja? [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
A moze cos tam juz sie kluje, ze taka chetka przylazla na slodkosci a teraz muli :D
Czy chętka nie wiem, ale jak już leżała to pożarłam [emoji23]

StorAnia, spokojnie [emoji8] wiadomo ze sytuacja napięta, ale te witaminy naprawdę potrafią dużo zdziałać, kosztują jakieś ok 30zł, też mam plan mojemu kupić. Przynajmniej wiesz co jest nie tak. Jemu pewnie tez łatwo nie jest, trzeba działać, bo doły nic nie dadzą... Przytulam [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

[emoji20] ja mam wrażenie że te nasze samce to czasem zapominają że mają mózgi, a słowa ranią dużo bardziej niż cokolwiek... Też nialam przejścia w tym cyklu, też awantury, ten do mnie ze presja ze nie wychodzi... Jakby sam w ciążę zachodził, jakby kobiecie to latalo że nie może, a on ze presja... Ja to jeszcze mam taki charakter i jestem tak pewna siebie, ze po takim tekście pewnie nie rozebralabym się przed nim do wiosny, że seks tylko dla dziecka... Aż witki opadają [emoji36] odpuść kilka dni, na spokojnie rozmowa może inaczej się potoczy. [emoji8]

A u ciebie jak sytuacja? [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Tu odpuszczenie pomoże tylko na chwilę. On ma libido 16latka, u mnie duzo gorzej zwłaszcza, że psychika siada...generalnie brak jakiegokolwiek zrozumienia i porozumienia jednocześnie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z durexa, ale to sporadycznie i zazwyczaj zaraz po @, bo bida ze śluzem :D W płodne staram sie unikac, ale chyba tak sie wtedy spiełam i chcialam zeby wyszlo, ze sucho jak pieprz normalnie, az B sie zdziwil :confused:
To ja juz wole gule ale bez anginy, przezyje jakos :D :D

Pytam, ponieważ też czasem korzystam, a okazało się, że one mogą upośledzać ruchomość plemników [emoji27]
U mnie to potrzeba wspomagaczy, bo często jest tak, że albo na już albo wcale przytulanek, bo nasza niemal dwuletnia antykoncepcja chodząca po nocy skutecznie utrudnia małżeńskie pożycie [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry