reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[emoji20] ja mam wrażenie że te nasze samce to czasem zapominają że mają mózgi, a słowa ranią dużo bardziej niż cokolwiek... Też nialam przejścia w tym cyklu, też awantury, ten do mnie ze presja ze nie wychodzi... Jakby sam w ciążę zachodził, jakby kobiecie to latalo że nie może, a on ze presja... Ja to jeszcze mam taki charakter i jestem tak pewna siebie, ze po takim tekście pewnie nie rozebralabym się przed nim do wiosny, że seks tylko dla dziecka... Aż witki opadają [emoji36] odpuść kilka dni, na spokojnie rozmowa może inaczej się potoczy. [emoji8]

A u ciebie jak sytuacja? [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Windy91 dziś 9 dpo w sobotę @ ma przyjść, jeszcze do południa myślałam, że dupa w tym cyklu teraz jakieś podejrzane szczypanie/kłucie szyjki się pojawiło i podbrzusze tak trochę czuję ,trochę dziwne bo nie mam tak przed @ tym bardziej aż 5 dni ! Kurde to kłucie jest wręcz nieprzyjemne :oo2: no chyba , że jakieś zapalenie się szykuje :frown:
w sobotę z rana chwila prawdy :D

reklama
Cześć dziewczyny.podglądam Wasze forum od ok roku i nareście odwazyłam się napisać.Nigdy z mężem się nie zabezpieczałam(jesteśmy małżeństwem 8lat) około roku temu zdecydowaliśmy ,ze już czas na dzidziusia.Zaczęłam monitoring,starania pełną parą i nic..jesteśmy zdrowi,niby mogę zająć w ciążę a dalej jej nie ma.dodam,ze gin podał mi już 3razy clo bo mimo moich naturalnych owulacji warto podrasować moje pecherzyki.I tak się stało,nawet po dwa dorodne miewałam,potem pregnyl dla pewności i nic..obawiam się ,ze niebawem oszaleje

Windy91 dziś 9 dpo w sobotę @ ma przyjść, jeszcze do południa myślałam, że dupa w tym cyklu teraz jakieś podejrzane szczypanie/kłucie szyjki się pojawiło i podbrzusze tak trochę czuję ,trochę dziwne bo nie mam tak przed @ tym bardziej aż 5 dni ! Kurde to kłucie jest wręcz nieprzyjemne :oo2: no chyba , że jakieś zapalenie się szykuje :frown:
w sobotę z rana chwila prawdy :D

Ja chyba tez w sobote zatestuje [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.podglądam Wasze forum od ok roku i nareście odwazyłam się napisać.Nigdy z mężem się nie zabezpieczałam(jesteśmy małżeństwem 8lat) około roku temu zdecydowaliśmy ,ze już czas na dzidziusia.Zaczęłam monitoring,starania pełną parą i nic..jesteśmy zdrowi,niby mogę zająć w ciążę a dalej jej nie ma.dodam,ze gin podał mi już 3razy clo bo mimo moich naturalnych owulacji warto podrasować moje pecherzyki.I tak się stało,nawet po dwa dorodne miewałam,potem pregnyl dla pewności i nic..obawiam się ,ze niebawem oszaleje

Badaliście nasienie?

reklama
Czy chętka nie wiem, ale jak już leżała to pożarłam [emoji23]

StorAnia, spokojnie [emoji8] wiadomo ze sytuacja napięta, ale te witaminy naprawdę potrafią dużo zdziałać, kosztują jakieś ok 30zł, też mam plan mojemu kupić. Przynajmniej wiesz co jest nie tak. Jemu pewnie tez łatwo nie jest, trzeba działać, bo doły nic nie dadzą... Przytulam [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
A co to za wit? Jak na razie zamówiłam androvit.

Do góry