reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie powinno się przestawiac ćwiczyć podczas starań i podczas ciąży też, jak robisz to regularnie to fasolce nawet pomoże! Cyrkulacja powietrza, ruch wszystko na plus! Zobaczcie ile dziewczyn nie przestaje i jest ok. Ale to wiadomo zależy jak się ciąża rozwija. Ale podczas starań to może tylko pomóc, takie moje zdanie [emoji6] [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Myślę że jeśli teraz nie zaskoczy to of stycznia zacznę bo brakuje trochę [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Skalę zniszczeń oceniam jako srednią [emoji14] boleć boli, muszę b po bandaż wysłać i powinno być lepiej. [emoji1]

[emoji23] [emoji23] widzę że my ten sam gatunek pierdół jesteśmy, mi to się wszystko dzieje przez przypadek w najmniej oczekiwanym momencie. [emoji23]

Maaaatko, spark, podziw! Gdyby mój się o tej porze do mnie odbierał, chyba przybralabym pozycje "rób co musisz tylko nie budź" [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha no powiem Ci, że trochę tak to wyglądało :p dłuuuuużyło mi się bo śpiąca byłam i na koniec już myślałam: "pierd... idę spać" :p ale skończył zanim zdążyłam zasnąć i... nie umiałam spać do 6, a o 9 telefon Jego siostry czy byśmy się nie zajęli 3h ich chorą córeczką bo coś załatwić muszą...no szlag! Już chciałam Jej powiedzieć sorry ale Twój brat mnie nad ranem wykorzystywał i nie mam siły, chcę spać!!!! Ale oczywiście było: Jasne, rozumiem, nie mam problemmu, o ktorej mamy być?
Także no... zbieram się z miną jak zombie ! :o :p

reklama
U mnie to nawet jeszcze nie boboseksy :p uwierz mi, że On potrafi tak nakręcić, że nawet z libido na poziomie mułu w końcu byś uległa...to jest najgorsze ! :p
To gdzieś Ty takiego łogiera znalazła?:D
Mój model zaczyna już sprawiać wiekowe trudności kurdesz ... :D Po 12 latach używania ma prawo nawalać po terminie gwarancji :D

Do góry