reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie powinno się przestawiac ćwiczyć podczas starań i podczas ciąży też, jak robisz to regularnie to fasolce nawet pomoże! Cyrkulacja powietrza, ruch wszystko na plus! Zobaczcie ile dziewczyn nie przestaje i jest ok. Ale to wiadomo zależy jak się ciąża rozwija. Ale podczas starań to może tylko pomóc, takie moje zdanie [emoji6] [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Myślę że jeśli teraz nie zaskoczy to of stycznia zacznę bo brakuje trochę [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Skalę zniszczeń oceniam jako srednią [emoji14] boleć boli, muszę b po bandaż wysłać i powinno być lepiej. [emoji1]

[emoji23] [emoji23] widzę że my ten sam gatunek pierdół jesteśmy, mi to się wszystko dzieje przez przypadek w najmniej oczekiwanym momencie. [emoji23]

Maaaatko, spark, podziw! Gdyby mój się o tej porze do mnie odbierał, chyba przybralabym pozycje "rób co musisz tylko nie budź" [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha no powiem Ci, że trochę tak to wyglądało :p dłuuuuużyło mi się bo śpiąca byłam i na koniec już myślałam: "pierd... idę spać" :p ale skończył zanim zdążyłam zasnąć i... nie umiałam spać do 6, a o 9 telefon Jego siostry czy byśmy się nie zajęli 3h ich chorą córeczką bo coś załatwić muszą...no szlag! Już chciałam Jej powiedzieć sorry ale Twój brat mnie nad ranem wykorzystywał i nie mam siły, chcę spać!!!! Ale oczywiście było: Jasne, rozumiem, nie mam problemmu, o ktorej mamy być?
Także no... zbieram się z miną jak zombie ! :o :p

reklama
U mnie to nawet jeszcze nie boboseksy :p uwierz mi, że On potrafi tak nakręcić, że nawet z libido na poziomie mułu w końcu byś uległa...to jest najgorsze ! :p
To gdzieś Ty takiego łogiera znalazła?:D
Mój model zaczyna już sprawiać wiekowe trudności kurdesz ... :D Po 12 latach używania ma prawo nawalać po terminie gwarancji :D

Do góry