reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moja apka to mnie na ziemie potrafi sprowadzic[emoji849][emoji849][emoji849]
383fdc396f2152748f07c44bce7a3109.jpg

Brak śluzu moze oznaczać zbliżająca sie @.
Super

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie sugeruj sie apka. Ja nie mialam kompletnie sluzu, ani plodnego anie zadnego innego a zaszlam :)

reklama
Moja apka to mnie na ziemie potrafi sprowadzic[emoji849][emoji849][emoji849]
383fdc396f2152748f07c44bce7a3109.jpg

Brak śluzu moze oznaczać zbliżająca sie @.
Super

Mam tą samą apke, nie sugeruj się... Mi czasem takie cuda wyczynia że żal patrzeć [emoji1]
A ja właśnie skręciłam nogę podczas spaceru z psem... Masakra [emoji30]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Haha ano, a ludzie sie dziwia, czemu uwielbiam Pottera, przeca to oczywiste ;) zem napisze, patriotyczne [emoji23]

Harry Potter [emoji7] [emoji7] [emoji173] hahaha [emoji1] coś w tym musi być! Mi się zawsze sny sprawdzają, ale tylko typowo symboliczne na przykład... Bez kitu, czasem mnie to przeraża [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Harry Potter [emoji7] [emoji7] [emoji173] hahaha [emoji1] coś w tym musi być! Mi się zawsze sny sprawdzają, ale tylko typowo symboliczne na przykład... Bez kitu, czasem mnie to przeraża [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja nigdy nie pamietam snow ale dzisiejszy pamietalam!
Mam dwa psy a snilo mi sie, ze do domu przyprowadzilismy szeczniaczka!!! Moze to jakis znak [emoji7][emoji1]

Ja takmialm 3dni temu i az ukucnac musialam a moj maz na to juz nie symuluj lozko trzeba poslac :p i ogolnie co jakis czas mam ukolenie z lewego jamnika...
Jak tak pomysle to najpierw mialam to kolniecie nastepnego dnia umieralam z bolu glowy i kolejnego mdlilo mnie, zgaga byla i glowa tez bnolala...

Chyba znowu sie nakrecam
Hehe wyszło szydło z worka, ładna z Ciebie symulantka łóżka nie chcesz ścielić nie mogę, to się uśmiałam powaga
I weź tych facetów ogarnij

reklama
Mam tą samą apke, nie sugeruj się... Mi czasem takie cuda wyczynia że żal patrzeć [emoji1]
A ja właśnie skręciłam nogę podczas spaceru z psem... Masakra [emoji30]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Obłóż nogę lodem koniecznie!

Masz ovie? Ogólnie jest najlepsza z tych które testowałam ale momentami aż za szczera. No zeby mi tak powiedzieć, ze okres sie zbliża?!skandal[emoji15]

Do góry