reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W którym dniu miałaś owu mniej więcej przy tych cyklach ?
,
To był nasz pierwszy cykl starań. Nie wiem kiedy mogla być owulka. Serduszkowaliśmy się w 8,9,10,11,16,18 dc ( z tego co pamietam :p) ale w 16 dc strasznie pobolewal mnie brzuch przez cały dzień i wydaje mi się, że wtedy mogła być owulacja. Choć jak juz wcześniej pisałam to pierwszy cykl starań i nie obserwowalam kompletnie nic i mogę tylko przypuszczać, że ten ból w 16 dc to owulacja .

reklama
Hejka, tak, siknelam dzisiaj. Biel i wróciłam spać. Po 2 godzinach oglądałam z latarka testy (zrobiłam Nordtest i facelle) i wypatrzyłam orła cien - jak to mówi moj M ;) takie nikłe cienie to ja juz kilkukrotnie widziałam tym bardziej po czasie wiec nie wiem ze nie ma co im ufać. Ale i tak czekam na jutro! A moze i wieczorem sobie siknę ;)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Hejka, tak, siknelam dzisiaj. Biel i wróciłam spać. Po 2 godzinach oglądałam z latarka testy (zrobiłam Nordtest i facelle) i wypatrzyłam orła cien - jak to mówi moj M ;) takie nikłe cienie to ja juz kilkukrotnie widziałam tym bardziej po czasie wiec nie wiem ze nie ma co im ufać. Ale i tak czekam na jutro! A moze i wieczorem sobie siknę ;)

Kochana trzymam kciuki za kolejny test. Dobrze pamiętam, że termin @ masz na wtorek??? Za wcześnie jeszcze pewnie żeby test coś pokazał.

Berta super to jutro coś powinno więcej wyjść

Mam dzisiaj doła. Oczywiście nie oduczylam się wyczytywania czego się da na temat pcos...
Mam niestety wrażenie, że samym duphastonem nic nie zdzialamy, że tracimy czas. 2 cykle teraz potem 2,3 na antykoncepcji a potem się zobaczy...to conajmniej 5 cykli w plecy. Jeszcze te doniesienia o poronieniach nawykowych w 5-6tygodniu.
Jednym słowem MASAKRA
Chyba sobie to wszystko odpuszczę, nie sądzę żebym dała radę psychicznie to wszystko ogarnąć.
Myśl o seksie przyprawia mnie o lekko mówiąc wrogość jakąkolwiek bo przecież i tak nic z tego nie wyniknie.
Czy ktoś mógłby mi wyłączyć głowę??? [emoji29]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha ano, a ludzie sie dziwia, czemu uwielbiam Pottera, przeca to oczywiste ;) zem napisze, patriotyczne [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też uwielbiam Pottera a jestem z Pomorza [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Witam was babeczki,

paraplu - losowanie cud miód. Ja już swój adresik podałam.

U mnie leje, kawka i kocyk od rana. Zaraz lekcje z młodym i lenistwo. Dziś taki dzień.

pozdrawiam was i starajcie się owocnie.

Nadalka- ja widzę zarys drugiej krechy, śmiało możesz powtarzać test lub śmignąć na bete.

reklama
Mam dzisiaj doła. Oczywiście nie oduczylam się wyczytywania czego się da na temat pcos...
Mam niestety wrażenie, że samym duphastonem nic nie zdzialamy, że tracimy czas. 2 cykle teraz potem 2,3 na antykoncepcji a potem się zobaczy...to conajmniej 5 cykli w plecy. Jeszcze te doniesienia o poronieniach nawykowych w 5-6tygodniu.
Jednym słowem MASAKRA
Chyba sobie to wszystko odpuszczę, nie sądzę żebym dała radę psychicznie to wszystko ogarnąć.
Myśl o seksie przyprawia mnie o lekko mówiąc wrogość jakąkolwiek bo przecież i tak nic z tego nie wyniknie.
Czy ktoś mógłby mi wyłączyć głowę??? [emoji29]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a kto proponuje Ci leczenie pcos antykoncepcją?!

Do góry