Tak, na wardze. Ja jestem przez to cholerstwo strasznie zaatakowana, moja córka tez zreszta.
Czytam teraz "internety" i różne są opinie.
Chyba nie wezmę, pomęczę sie z tym szajsem[emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lo matko jak ja Ci zazdroszcze! Ja mam tak slabe zeby, ze dentystka mi powiedziala, ze wiertlem jakbym w maslo wchodzila dbam o zeby, myje, nitkuje, plucze a co kontrola to zawsze chociaz 1 zab do leczenia. We wrzesniu robilam 2 a wiem, ze sa jeszcze dwa do roboty. Jakies 80% zebow mam leczone
Lui no wlasnie, ten styczen, zagladam czasem na styczniowki zobaczyc jak sie dziewczyny maja ale wiem, ze ciezko zniose styczen jesli teraz sie nie uda ehhhhhhhh....
Tak, na wardze. Ja jestem przez to cholerstwo strasznie zaatakowana, moja córka tez zreszta.
Czytam teraz "internety" i różne są opinie.
Chyba nie wezmę, pomęczę sie z tym szajsem[emoji30]
Zwykle pęcherzyki pękają miedzy 20-25mm... Może gin uważała, że jednak.sam pęknie, nie wiem
Ok, czyli jak idę w lutym to muszę wycyrklowac tak żeby trafić do niej przed owulacją i błagać o owitrelle.Tak i się owitrelle podaje jak jest od 15mm ja teraz miałam podany przy 20 ,a w tamtej ciąży przy 18
no jestesmy w trakcie zalatwiania pozyczki, jak bedzie to jedziemy cos wybrac i kupicZawsze szkoda , nia ma znaczenia czy nowe czy stare, ale tak jak dziewczyny pisały auto kupisz, zycia nie. Takze do przodu
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Z nowym - dobry początek!no jestesmy w trakcie zalatwiania pozyczki, jak bedzie to jedziemy cos wybrac i kupic
Aniu estrofen clo i duphastonCzym byłaś leczona?
Czy te zioła to Ojca Sroki? Gdzie je kupujesz?
Tak duphaston od 17dc do 26Ok, czyli jak idę w lutym to muszę wycyrklowac tak żeby trafić do niej przed owulacją i błagać o owitrelle.
Czy przy braniu dupka będę mogła to sobie podać?
Nie chce niepotrzebnie tracić cykli, a kazała mi teraz dwie @ wywołać
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom