reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux mój to jest 3- cykl starań po poronieniu, też mam cykle po 27, 28 czy nawet czasem 26 dni.W tym cyklu mieliśmy tylko 3 numerki.Zobaczymy co będzie.Ale juja czuje ze nic z tego.

reklama
Hej Parasoleczko :) jak tam u Ciebie? Widzę że wrocilas do staranek

Napisane na HTC Desire 620G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

A wrocilam! :):):):) leze chora w lozku, na 12,30 mam do pracy, nie wiem jak sie tam dowleke :/ na szczescie tylko 3 godziny. Zrobilismy sobie w sobote wycieczke do portu aby obejrzec platformy wiertnicze i przewialo mnie :( nie pamietam kiedy tak sie pochorowalam :/

A my zaczynamy od tego cyklu staranka. Co prawda przedwczoraj skonczyla sie malpa wiec szanse sa zerowe ale i tak bylo przytulanko :D
Testy owulacyjne kupilam i czekam az przyjda :):):) chorobsko pewnie przesunie caly cykl.

A co tam u Ciebie? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry