reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux mój to jest 3- cykl starań po poronieniu, też mam cykle po 27, 28 czy nawet czasem 26 dni.W tym cyklu mieliśmy tylko 3 numerki.Zobaczymy co będzie.Ale juja czuje ze nic z tego.

reklama
Hej Parasoleczko :) jak tam u Ciebie? Widzę że wrocilas do staranek

Napisane na HTC Desire 620G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

A wrocilam! :):):):) leze chora w lozku, na 12,30 mam do pracy, nie wiem jak sie tam dowleke :/ na szczescie tylko 3 godziny. Zrobilismy sobie w sobote wycieczke do portu aby obejrzec platformy wiertnicze i przewialo mnie :( nie pamietam kiedy tak sie pochorowalam :/

A my zaczynamy od tego cyklu staranka. Co prawda przedwczoraj skonczyla sie malpa wiec szanse sa zerowe ale i tak bylo przytulanko :D
Testy owulacyjne kupilam i czekam az przyjda :):):) chorobsko pewnie przesunie caly cykl.

A co tam u Ciebie? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry