Kochana te starania nie są dla mnie ani mile ani przyjemne , to istny koszmar
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki! nie mow tak, myslisz, ze mi bylo latwo?Kochana te starania nie są dla mnie ani mile ani przyjemne , to istny koszmar
trzeci cykl bo od stycznia od konca zaczete, a lacznie to chyba z 16, bo przerwa byla, wiesz co, my to jakos tak 12 dc zaczelismy i moze z dwa razy byl seks, moze z trzy, wiec jestem w takim szoku, ze hejLux wielkie gratki i życzę spokojnej ciazy.W którym cyklu Ci się udało?W jaki dni wspolzyliscie jeśli mogę spytać?
26 grudnia termin wychodziNo kurcze. Weekend mnie nie bylo a tu takie cuda piszecie...
LUX nawet nie wiesz jak sie cieszę... ale wiadomosc czyli dzidzius pod choinkę[emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom