reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja właśnie kończę pierwszą @ po porodzie, ale jeszcze w tym miesiącu nie uruchamiamy staranek, dopiero w przyszłym. Filip mi rośnie i zajmuje mi całe dnie.
Wrocilas do Pl? No i najważniejsze, tylko nie wiem czy tu chcesz o tym pisać, jak nie to możemy przejść na pw, wrocilas do byłego czy staracie się z Adamem? Nie wiem czy dobrze pamiętam imię, więc sorry jeśli pomylilam

Zdrówka!

Napisane na HTC Desire 620G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Lux mój to jest 3- cykl starań po poronieniu, też mam cykle po 27, 28 czy nawet czasem 26 dni.W tym cyklu mieliśmy tylko 3 numerki.Zobaczymy co będzie.Ale juja czuje ze nic z tego.
Kochana ja zaszlam w cyklu gdzie w dni płodne nie było przytulanek. A jednak coś się poprzestawialo i bum cyk zaskoczyło. Wcześniej rok bzykania w płodne i nic.

Napisane na HTC Desire 620G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Lux Co za wiadomości!!!!!!!!! Gratuluję kochana!!!!!!!!!!! Ojjjj jak dobrze że pojawiają się mam fasoleczkk na forum! Teraz trzymamy kciuki za najnudniejsze i bezstresowe 9 miesięcy!!!!!! Pokazuj fote testu !

Yesenia kochana! Tulam Cię mocno! Rozumiem że dołuje Cię to wszystko i ciężkości z tym... niby 26 cykli... a ile z nich przepadlo bo mąż pracował? Napewno sporo. Nie poddawaj się! Tylko postaraj się nieco rozluźnić . Poprostu nie wyliczaj dni - kochajcie się dla przyjemności a nie Bo dni płodne... zobaczysz że wszystko będzie dobrze!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Lux Co za wiadomości!!!!!!!!! Gratuluję kochana!!!!!!!!!!! Ojjjj jak dobrze że pojawiają się mam fasoleczkk na forum! Teraz trzymamy kciuki za najnudniejsze i bezstresowe 9 miesięcy!!!!!! Pokazuj fote testu !

Yesenia kochana! Tulam Cię mocno! Rozumiem że dołuje Cię to wszystko i ciężkości z tym... niby 26 cykli... a ile z nich przepadlo bo mąż pracował? Napewno sporo. Nie poddawaj się! Tylko postaraj się nieco rozluźnić . Poprostu nie wyliczaj dni - kochajcie się dla przyjemności a nie Bo dni płodne... zobaczysz że wszystko będzie dobrze!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
wieczorem wstawie jak zrobie foto Tomka telefonem

reklama
Do góry