reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Podczas miesiączki nie bierzesz bo rozrzedza krew
O kuźwa a on mi kazał cały czas brać... Gdzies wyczytałam, że to bez sensu odstawiać na okres, bo on się utrzymuje do 10 dni w organizmie wiec odstawienie mija się z celem..
Ale mam nadzieje, że do miesiączki nie dojdzie a jak juz cos to bede go bombardować telefonem na święta!!! :) :)

A to jest na receptę? Żaden gin mi nie proponował [emoji17]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie na receptę. 75mg, 1x dziennie. Koniecznie bierz jak masz zakrzepy.

Przy dwójce nie będzie czasu na wariatkowo :D
Z moim Michałem do klasy chodzi chłopiec który ma 10-oro rodzeństwa ... teraz jego mama ma jeszcze bliźniaki niespełna 3 letnie i niemowlaka 6 mc :p
I daje radę! :D
Wow!!!
A mi wczoraj z wróżby obrączkowe wyszło 4 dzieciaczków!! 2 córki, synek i córka! [emoji1] ale chyba musze jeszcze raz sprawdzić to bo cos za duzo ;)

No widzisz ...da się! :D
Kuj żelazo póki gorące :)
Ja kuzwa na zimno kułam i zobacz ile muszę czekać :D No na zimno nie idzie kurde :]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam pytanie do dziewczyn z CLO ... kiedy mdłości przejdą ? Czy będę teraz 5 dni się męczyć ?
Ja nie miałam mdłości po clo...

Dziewczyny, które bierą ACARD jak wy go bierzecie? ciągle, czy na owulacje odstawiacie, a może na miesiączkę? bo oczywiście zaczęłam czytac i doczytałam się różnych różności... Mi gin powiedział żeby przez cały cykl brać i tak wezmę, ale chce Waszą opinię znać :)
Calutki czas.

Hej dziewczyny. Ostatnio bardzo dużo piszecie. staram się nadrabiać jak tylko mogę.
Bulbasek ty masz dwie kreseczki na tescie?? Wielkie gratulacje.
Bertha trzymam kciuki za ciebie. Mam nadzieję że za niedługo pokażesz pozytywny test
Lux coraz bliżej rozwiązania prezent na święta wspanialy Dostałam taki 9 lat temu
A ja mam nadzieję że niedługo wrócę do starań. jak narazie czas mi się strasznie dluzy. @ powinnam dostać 10.12 i mam nadzieję że będę mogła zacząć starania, będę walczyć do upadłego. Czasami się zastanawiam skąd mam na to siły że po tylu porażkach jeszcze się nie poddałam. Ale marzenia trzeba spełniać. A moim marzeniem jest mieć jeszcze jedno dziecko.
Dziękuje :)

O kuźwa a on mi kazał cały czas brać... Gdzies wyczytałam, że to bez sensu odstawiać na okres, bo on się utrzymuje do 10 dni w organizmie wiec odstawienie mija się z celem..
Ale mam nadzieje, że do miesiączki nie dojdzie a jak juz cos to bede go bombardować telefonem na święta!!! :) :)

Emzilka, nic sie nie stresuj, ja biore cały cykl łącznie z miesiączka. Nie zauważyłam zwiększonego krwawienia.

...do 14-tu razy sztuka. A tak naprawde do 32x sztuka.

Cześć mfifi!
Ja staram sie 14 cykli po poronieniu a w sumie jakies 32 o pierwsze dzidzio. Mam 35 lat.
A ty w jakim wieku jestes?

...do 14-tu razy sztuka. A tak naprawde do 32x sztuka.

reklama
Do góry