Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja staram się o pierwsze, 31 cykli poki co...Marta;p staram się od 1,5 roku o maleństwo. Jestem po laparoskopi. Czasami potrzebuje wsparcia w staraniach Idobrego słowa
Bez recepty w każdej apteceA to jest na receptę? Żaden gin mi nie proponował [emoji17]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Podczas miesiączki nie bierzesz bo rozrzedza krewDziewczyny, które bierą ACARD jak wy go bierzecie? ciągle, czy na owulacje odstawiacie, a może na miesiączkę? bo oczywiście zaczęłam czytac i doczytałam się różnych różności... Mi gin powiedział żeby przez cały cykl brać i tak wezmę, ale chce Waszą opinię znać
powodzenia w staraniachJa staram się o pierwsze, 31 cykli poki co...
Zapraszamy razem raźniejWitam Was Serdecznie wszystkie Kobietki Jestem tu nowa- mogę dołączyć do Waszych "Staraczek" czy grono jest zamkniete?
Tak prywatnie. Tylko problem jest taki ze mój ginekolog nie widzi problemu- sam robił cesarke to choćby widział dziurę to jej nie widzi. Natomiast inny lekarz na oddziale robił usg i to on powiedział mi o tej dziurze. Niestety to mój ginekolog jest ordynatorem a on nie widzi powodu do histeroskopi. Albo nie chce się sam wkopac. Potem konsultowalam to z 2 lekarzami - jednym dzisiaj. Jeden ze coś tam nie tak ale na pewno nie dziura, drugi ze to dziura ale to jest tak rzadko spotykane ze muszę sobie znaleźć porządną klinikę i zrobić plastyke blizny. Dopiero potem mogę myśleć o ciąży.A do gina chodzisz prywatnie? Bo jak nie laparo to histeroskopia. Jest mało inwazyjna, trwa 15 min. Tego samego dnia do domu. Jak nic nie wycinaja to nawet cyklu nie tracisz.
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
To bardzo dobrze trafiłaś [emoji4]Marta;p staram się od 1,5 roku o maleństwo. Jestem po laparoskopi. Czasami potrzebuje wsparcia w staraniach Idobrego słowa
Większość staraczek [emoji4]Tutaj sa same "mamuśki"? Czy moze jest ktoś w trakcie starań?
No niestety, może faktycznie wróżka by się przydała.I jak zwykle... Może zacznijmy leczyć się u wróżek? Masakra
Decyzję masz sama podjąć?