reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie dzis pogoda super slonecznie +18 po prostu cudownie tyle ze od wczoraj mecze sie z grypa i wysoka bo ponad 39'C temperatura ale pani doktor dala mi antybiotyk wczoraj jak bylam na pogotowiu i dzis juz nie gorsczkuje ale miesnie dalej bola i w ogóle jakas rozbita jestem.... Pozdrawiam was i zycze milego popoludnia dziewczynki :-)

reklama
a ja pomyłam wszystkie okna, i 1 pranko wstawiłam, padam z nóg. czekamy na M jest na zebraniu działkowców, jak wróci idziemy razem na działeczkę cieszyć się słońcem bo ze 20stopni jest!

Lux-&&&
spark i skaba-udanej imprezki
renata-zdrówka!!!

dziekuje kochane mam nadzieje ze jutro już będzie już tylko dobrze zaczyna się u nas od dziś piekna pogoda nie chciałabym jej spedzic w domku

Coś widzę, że pogoda się psuje. Byliśmy z dziećmi na placu zabaw, ale wiatr dosyć silny. Umówiłam całą ferajnę na 17.20 do fryzjera, więc zaraz się zbieramy.

Kolekcjonerka miłego odpoczynku na działce [emoji4]

reklama
Do góry