reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam.
Mi sie wydaje, ze jeśli testy wychodzą długo pozytywne to albo jest to pco albo jakieś trefne testy. Najlepiej kupić w aptece czy w drogerii facelle bądź z tej firmy co testy pink. A z Allegro to różowe sa jeszcze Ok.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Queen powodzenia na teście.

Anik jak jesteś z katowic znasz de to zapraszam do nas na rozmowę szukamy pracownika ;)

Siwa no co ty :( buuuu

Docia nie widziałam że niski cukier to też powód dla którego się nie jest w ciąży. Ja mam 85 wiec w normie. A zawsze miałam 97.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu dziewczyny ja dzisiaj biegunka od 1 w nocy, czułam się tragicznie. Na szczęście nie wymiotowałam. Teraz jest trochę lepiej, ale mam zgagę. Polecacie coś w ciąży żeby się lepiej poczuć i żeby objawy ustąpiły?
Tylko domowe sposoby. Ale może węgiel?? Musisz poczytać żeby nie zaszkodzić. Trzymaj się.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi dopiero później doczytałam, że pisałaś o tym pcos też... niestety to prawda. Ja mamm pcos i testy owu bardzo długo wychodzą mi pozytywne... co wcale nie oznacza, że Ty to masz!;)
Spark, może to głupie pytanie, ale też mam podejrzenie pcos stąd moja ciekawość. Rozumiem, że w takich przypadkach testy owu są przeklamane w jakiś sposób że względu na pcos? Czy ta owulacja w ogóle nie występuje a test pokazuje pozytyw? Jak to jest?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu dziewczyny ja dzisiaj biegunka od 1 w nocy, czułam się tragicznie. Na szczęście nie wymiotowałam. Teraz jest trochę lepiej, ale mam zgagę. Polecacie coś w ciąży żeby się lepiej poczuć i żeby objawy ustąpiły?
na zgage gaviacon, pomaga na kazdym etapie ciazy :) to jedyny lek, ktory pozwalaja brac lekarze :) ja mam akurat mleczko do picia, nie jest drogie, jakies 17-19 zl kosztuje

Ja od trzech dni czuje słabiej te ruchy...słyszałam, że to normalne ale jakoś tak...wczoraj czułam zaledwie jeden lekki kopniaczek , przedwczoraj owszem było ich więcej, ale mniej niż wcześniej....
Wróciły w ogóle nudności i zaparcia...świetnie :-(
Czy któraś jeszcze z Was tak miała? 19 tydzien..
na tym etapie nie musisz czuc ruchow codziennie, dziecko robi fikolki i raz poczujesz a raz nie, ale jak sie boisz to jedz na ip, ja raz pojechalam jak bylam w 21 tygodniu, bo dziecko bylo za spokojne, zrobili usg i szyjke zbadali, okazalo sie, ze Natan sie obrocil, na drugi dzien juz kopal jak przedtem :)

Hej.
Odnośnie co pisałam odnośnie tych maili od windykacji jednej z bb użytkowniczek (całe szczęście które okazały się prawdą), dzisiaj dostałam takiego maila. (Dzisiaj czy wczoraj)...
Szkoda, tylko że z playem nie miałam nigdy do czynienia ;)))

P.S. Test robiłam chyba wczoraj - jak by miało coś wyjść to już by wyszło i niestety biel...

Załączniki

• 15094512_1406895169328396_4128542186951551002_n.jpg
    15094512_1406895169328396_4128542186951551002_n.jpg
    119,7 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Buuuziaki dziewczyny! Stęskniłam sie za wami. U mnie 24dc, 4 dni po pierwszym pozytywnym teście owu. Nic nie czuje nic nie widzę :) haha Humor ok - to chyba najważniejsze. Zaraz jadę do kosmetyczki cos ze soba zrobic bo zwariuje doszukując sie jakichkolwiek objawów :) wiecie co myślałam, ze da sie na luzie starać o dziecko.... otóż ZA CHOLERĘ SIE NIE DA :) buziaki i miłego dnia moje kochane, cmok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry