reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Byłam u lekarza 2 tyg po poronieniu to jeszcze nic nie wskazywało na owulacje i kazała spokojnie czekać na okres. Dobre sobie spokojnie. Może coś tam się dzieje faktycznie, cholera wie. Już się uspokoiłam, a teraz znów sobie zacznę wkręcać jakieś cuda wianki.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A Ty jesteś po zabiegu czy naturalnie? Bo ja naturalnie. Po zabiegu ponoc dluzej sie czeka. To co mnie spotkalo nie znaczy ze bedzie i u Ciebie :-)
Ale dla świętego spokoju przejdz sie do innego giną :)

reklama
A Ty jesteś po zabiegu czy naturalnie? Bo ja naturalnie. Po zabiegu ponoc dluzej sie czeka. To co mnie spotkalo nie znaczy ze bedzie i u Ciebie :-)
Ale dla świętego spokoju przejdz sie do innego giną :)
Naturalnie, 5 tydzień to był. Liczyłam na to, że wszystko wróci do normy w miarę szybko, no ale cóż. Podzwonię, Spróbuję się umówić na następny tydzień

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Spark ciężki okres w pracy. Niestety grudzień w mojej branży to tragedia. A tak to normalnie. Leki już odstawiłam oprócz metforminy i widzę różnice. Pojawił się na pewno śluz czego nie miałam wcześniej a tak to już nawet jajników nie czuje. Także ja jestem wyautowana z gry ;)
Kiedy masz dostać @?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

W piąteczek, piątunio ! ;)
No ale jak wyautowana? Wstrzymujesz jednnak? Ślluz... ja mam każdy tylko.nie płodny :p

Spark ciężki okres w pracy. Niestety grudzień w mojej branży to tragedia. A tak to normalnie. Leki już odstawiłam oprócz metforminy i widzę różnice. Pojawił się na pewno śluz czego nie miałam wcześniej a tak to już nawet jajników nie czuje. Także ja jestem wyautowana z gry ;)
Kiedy masz dostać @?

Ja to się zbuntowałam i już nawet metforminy nie biorę, a co... :p jedynie dietę trzymam, która zaczyna mnie martwić :o :p

Tak ja tak jak napisałam już wypadam z gry :)
Ja jak byłam na oleju z wiesiołka i mioviarian nie miałam wcale płodnego śluzu cały czas ten przeźroczysty. Jestem tylko ciekawa czy okres będzie o czasie.

Kotek przykro mi że ciebie to spotkało.

Ależ macie piękne piesły dziewczęta aż zazdroszczę ja jestem mega psiara. Ale mąż uczulony i niestety nie mogę mieć nawet muchy ;)

Co u was kiedy któraś testuje ?starałam się nadrobić ale już mi się pomieszało która i co kiedy ma [emoji23]
Queen foch ! Foch z przytupem kara musi być ;)

Bertha Spark (Docia widziałam @przyszla szkoda :() Bulbasek co u was.

Ja niecierpliwie czekam na owu. W piatek ide do gina podgladnac czy cos tam rosnie.. Dzisiaj dopiero 7dc (i zarazem 7 dni po owu przedokresowej :D).

reklama
Do góry