reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wiesz co, jeśli będę miała cykl 31dni to za tydzień w środę @ i będzie ze 2 tyg przed @ byla owulacja. Normalne cykle ( zanim zaczęłam się starać od wrzesnia) miałam 29 dni. Wiec wyliczam owu w przybliżeniu. A dużo było Przytulanek w tym cyklu i swieca to zobaczymy. :)

Też się nie nastawiam jeśli chodzi o jajniki :D bo to mendy zdradliwe, wiec czekam cierpliwie :) w sobote chce zatestowac.
No ja też mam te cykle różne, 28-31, dlatego w 100% nie wiem jak będzie. @ ma być 1.12, liczy cykl 29 dni i od owulki 14 dni. U mnie bardziej owocny niż ostatnio, jak te małe robaczki przetrwały dwa dni to coś może wyjść, bo przytulanki były w: 6, 7, 9, 10, 13, 16, 18, 20dc, te ostatnie to raczej mało ważne :D owu w 15, a te wytłuszczone to dni płodne :D
Zapoznałam Cię z moim całym życiorysem :)
Ja raczej nie będę testować chyba, że będzie się coś działo.

No ja też mam te cykle różne, 28-31, dlatego w 100% nie wiem jak będzie. @ ma być 1.12, liczy cykl 29 dni i od owulki 14 dni. U mnie bardziej owocny niż ostatnio, jak te małe robaczki przetrwały dwa dni to coś może wyjść, bo przytulanki były w: 6, 7, 9, 10, 13, 16, 18, 20dc, te ostatnie to raczej mało ważne :D owu w 15, a te wytłuszczone to dni płodne :D
Zapoznałam Cię z moim całym życiorysem :)
Ja raczej nie będę testować chyba, że będzie się coś działo.

Hehe :) no to pięknie dzialaliscie. My 9, 11, 13, 15, 16, 17, 18, 20 dc. :D wiec bardzo podobnie :) hehe. Śmiać mi się chciało jak świece robiłam i kołdra pod tyłek :D

Kotek przykro mi że ciebie to spotkało.

Ależ macie piękne piesły dziewczęta aż zazdroszczę ja jestem mega psiara. Ale mąż uczulony i niestety nie mogę mieć nawet muchy ;)

Co u was kiedy któraś testuje ?starałam się nadrobić ale już mi się pomieszało która i co kiedy ma [emoji23]
Queen foch ! Foch z przytupem kara musi być ;)

Bertha Spark (Docia widziałam @przyszla szkoda :() Bulbasek co u was.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimi 6dc zaczynamy działać tylko się cieszyć,a u ciebie jak tam

Spark ciężki okres w pracy. Niestety grudzień w mojej branży to tragedia. A tak to normalnie. Leki już odstawiłam oprócz metforminy i widzę różnice. Pojawił się na pewno śluz czego nie miałam wcześniej a tak to już nawet jajników nie czuje. Także ja jestem wyautowana z gry ;)
Kiedy masz dostać @?

Ta metfamina co daje

reklama
Stagnacja Dociu stagnacja ;) my nic w tym temacie nie robimy ;) przypuszczam tylko że teraz pewnie gdzieś owu powinnam mieć ale ani nie liczę ani nie patrzę taka o olewka tematu. Na razie niestety stresy w pracy taki okres.
Powodzenia w staraniach :*

Do góry