reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

moze nas tak w niepewności ta beta trzyma :D ja suszę łepetynę, idę do Lidla na zakupy i zahaczam o apteke. Ze 2 testy z doz kupie, jakby dzisiaj nadal była biel a @ sie spozniala. Ale ta Twoja temperatura tez calkiem niezla powiem Ci :D Ja niestety nie mam porównania, bo nie mam takiego samozaparcia zeby mierzyc, ale jak sie do nowego roku nie uda to chyba zaczne :p
Testuj szybko i chwal nam się dwiema krechami! :D

reklama
brrrr tym bardziej nie strasz ;D chociaz ja już wiem, że nie będę miała lekko bo ciągle jak nie nerka, to głowa a jak bobas podrośnie to dopiero będzie...
Trzymaj sie kochaniutka :*
wiesz co, mi najciezej jest, gdy boli zoladek, wczoraj chcialam umrzec :( macica strasznie uciska na zoladek, on praktycznie juz miejsca nie ma :(

no ja właśnie o nc+ piszę, także nie wiem...wpłaty księgują kilka dni i jak zapłacisz dzień przed terminem to potrafią Ci na 2-3 dni wyłączyć sygnał -.-
multiroom to jest jakas kaszana, bynajmniej u mnie ten drugi dekoder tak swirowal, ze niby brak programow ze cos tam a w salonie " wszystko ok hihihih ihuhuhuhu" jezuuuuu...masakra :D
ale to może tylko ja mam takiego pecha :D polsat też juz przerabiałam i w sumie, poza tym, że robią wygibasy z rozwiązywaniem umowy i trzeba pisać wypowiedzenie " rok wczesniej" zeby Ci dali zyc to nie bylo tak tragicznie hahaha gorzej jak nie rozwiazesz umowy to nagle rachunek wiekszy dwukrotnie :D:D:D
co Ty gadasz! bratowa ma nc+ i se chwala...

wiesz co, mi najciezej jest, gdy boli zoladek, wczoraj chcialam umrzec :( macica strasznie uciska na zoladek, on praktycznie juz miejsca nie ma :(
masakra, juz sie zaczynam bać, ja mam odwieczne problemy żołądkowe refluks itp...nie chce myśleć co będzie potem.
a nie pomaa Ci picie ziół? np. rumianku, mięty...? chociaż jak to macica uciska to pewnie guzik pomoze :/

masakra, juz sie zaczynam bać, ja mam odwieczne problemy żołądkowe refluks itp...nie chce myśleć co będzie potem.
a nie pomaa Ci picie ziół? np. rumianku, mięty...? chociaż jak to macica uciska to pewnie guzik pomoze :/
prosze Cie, na taki ucisk to juz pomaga tylko gaviscon, mleczko do picia...ja choruje na reflux od lat, ale on nie ma nic wspolnego z tym, ze macica uciska na zoladek, jak zacznie sie obnizac brzuch to pewnie ulge poczuje...ale powiem Ci, ze nienawidze jak sie wygodnie poloze a nagle czuje koszmarny ucisk na pecherz...i musze wstac bo inaczej sie osikam i po nogach poleci :D A wstawanie w nocy na siku to standard...przywyklam :D

prosze Cie, na taki ucisk to juz pomaga tylko gaviscon, mleczko do picia...ja choruje na reflux od lat, ale on nie ma nic wspolnego z tym, ze macica uciska na zoladek, jak zacznie sie obnizac brzuch to pewnie ulge poczuje...ale powiem Ci, ze nienawidze jak sie wygodnie poloze a nagle czuje koszmarny ucisk na pecherz...i musze wstac bo inaczej sie osikam i po nogach poleci :D A wstawanie w nocy na siku to standard...przywyklam :D
Heh Luxuorius dobrze że przywykłaś do wstawania w nocy ,niebawem spacerek na noce siku, zamienisz na "mały płacze" :-D kiedy to było :rolleyes:

co Ty gadasz! bratowa ma nc+ i se chwala...
Moi rodzice też i jest ok. Prócz tego, że dosyć drogo. Mają od lat.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
my mamy smartdom, telefony i neta w pakiecie, ale zeby to jakos mega taniej wyszlo to.....ehh szkoda gadac
My też mamy smartdom, ale tylko tv i internet. Internet tragedia. Od pół roku prawie nie działa i za każdym razem jak pakiet się odnowi, to twierdzą, że już został wykorzystany. Ciekawe na co :|

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry