reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

prosze Cie, na taki ucisk to juz pomaga tylko gaviscon, mleczko do picia...ja choruje na reflux od lat, ale on nie ma nic wspolnego z tym, ze macica uciska na zoladek, jak zacznie sie obnizac brzuch to pewnie ulge poczuje...ale powiem Ci, ze nienawidze jak sie wygodnie poloze a nagle czuje koszmarny ucisk na pecherz...i musze wstac bo inaczej sie osikam i po nogach poleci :D A wstawanie w nocy na siku to standard...przywyklam :D
hahha taaak...nocne wstawanie isku to koszmar, nie sypiam za dobrze, a moj spi jak kamien co mnie przeraza bo jak sie dziecko urodzi to nic go nie obudzi hahaha :D:D:D

reklama
My też mamy smartdom, ale tylko tv i internet. Internet tragedia. Od pół roku prawie nie działa i za każdym razem jak pakiet się odnowi, to twierdzą, że już został wykorzystany. Ciekawe na co :|

qdkkx1hpzei65q7s.png
z neta jestem akurat zadowolona :) mam u siebie tu gdzie mieszkam mega zasieg i szybki jest

co Ty gadasz! bratowa ma nc+ i se chwala...
Ja tez mam nc+ i sobie chwale :)
kiedys rzeczywiscie byly problemy z multiroomem, ale ten problem juz chyba naprawili bo od miesiecy sie nie pojawił.
Moi rodzice maja Polsat, wiec mam porownanie, i np dekoder jest duuuuuzo lepszy w nc+. Szybszy, łatwiejszy w obsludze. No i ja bardzo lubie te programy ktore ma tylko nc+, np Domo+, kuchnia+...

hahha taaak...nocne wstawanie isku to koszmar, nie sypiam za dobrze, a moj spi jak kamien co mnie przeraza bo jak sie dziecko urodzi to nic go nie obudzi hahaha :D:D:D
hehehe, u nas jest odwrotnie, ja spie jak kamien, a maz sie budzi na kazdy szmer. mam nadzieje, ze jak bedzie dziecko, to on szybciej wstanie i mi dzidzio przyniesie :D

1479735643-1d1mld.jpeg

D.pa a nie ciąża [emoji17] [emoji22] już więcej testów nie robię, czekam na @...

m7a4xuun7rn9jc7g.png
no nieeeee... wstarczajacą ilosc minut czekalas? Moze cos sie teraz pojawilo?....

Dziewczynki mam pytanko bo nie wiem co robic.

Dzisiaj mam 1dc, testowac bede w okolicach Swiat. Jesli wyjda 2 kreski to w Holandii w 7tc powinnam miec USG no ale wtedy bede w Polsce.
Czy jesli sie uda to mam jakas szanse umowic na pierwszy tydzien stycznia do gina w okolicach Swiat czy to graniczy z cudem?

Ciezarne maja jakies pierwszenstwo?

Jesli nie to chyba lepiej zebym juz teraz zaklepala sobie wizyte w Polsce, jak beda 2 kreski to w styczniu bym zobaczyla serduszko a jak sie nie uda to w sumie nie zaszkodzi pojsc i sprawdzic czy wszystko okej.

Klepac wizyte juz teraz czy poczekac?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez mam nc+ i sobie chwale :)
kiedys rzeczywiscie byly problemy z multiroomem, ale ten problem juz chyba naprawili bo od miesiecy sie nie pojawił.
Moi rodzice maja Polsat, wiec mam porownanie, i np dekoder jest duuuuuzo lepszy w nc+. Szybszy, łatwiejszy w obsludze. No i ja bardzo lubie te programy ktore ma tylko nc+, np Domo+, kuchnia+...

hehehe, u nas jest odwrotnie, ja spie jak kamien, a maz sie budzi na kazdy szmer. mam nadzieje, ze jak bedzie dziecko, to on szybciej wstanie i mi dzidzio przyniesie :D

no nieeeee... wstarczajacą ilosc minut czekalas? Moze cos sie teraz pojawilo?....
u nas na nowym mieszkaiu cos sie dzieje z antena, bo jak pada to nie mamy kanalow, a juz w ogole tvn wtedy nie wchodzi, jest duzo drzew i one chyba przeszkadzaja

Do góry