reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

prosze Cie, na taki ucisk to juz pomaga tylko gaviscon, mleczko do picia...ja choruje na reflux od lat, ale on nie ma nic wspolnego z tym, ze macica uciska na zoladek, jak zacznie sie obnizac brzuch to pewnie ulge poczuje...ale powiem Ci, ze nienawidze jak sie wygodnie poloze a nagle czuje koszmarny ucisk na pecherz...i musze wstac bo inaczej sie osikam i po nogach poleci :D A wstawanie w nocy na siku to standard...przywyklam :D
hahha taaak...nocne wstawanie isku to koszmar, nie sypiam za dobrze, a moj spi jak kamien co mnie przeraza bo jak sie dziecko urodzi to nic go nie obudzi hahaha :D:D:D

reklama
My też mamy smartdom, ale tylko tv i internet. Internet tragedia. Od pół roku prawie nie działa i za każdym razem jak pakiet się odnowi, to twierdzą, że już został wykorzystany. Ciekawe na co :|

qdkkx1hpzei65q7s.png
z neta jestem akurat zadowolona :) mam u siebie tu gdzie mieszkam mega zasieg i szybki jest

co Ty gadasz! bratowa ma nc+ i se chwala...
Ja tez mam nc+ i sobie chwale :)
kiedys rzeczywiscie byly problemy z multiroomem, ale ten problem juz chyba naprawili bo od miesiecy sie nie pojawił.
Moi rodzice maja Polsat, wiec mam porownanie, i np dekoder jest duuuuuzo lepszy w nc+. Szybszy, łatwiejszy w obsludze. No i ja bardzo lubie te programy ktore ma tylko nc+, np Domo+, kuchnia+...

hahha taaak...nocne wstawanie isku to koszmar, nie sypiam za dobrze, a moj spi jak kamien co mnie przeraza bo jak sie dziecko urodzi to nic go nie obudzi hahaha :D:D:D
hehehe, u nas jest odwrotnie, ja spie jak kamien, a maz sie budzi na kazdy szmer. mam nadzieje, ze jak bedzie dziecko, to on szybciej wstanie i mi dzidzio przyniesie :D

1479735643-1d1mld.jpeg

D.pa a nie ciąża [emoji17] [emoji22] już więcej testów nie robię, czekam na @...

m7a4xuun7rn9jc7g.png
no nieeeee... wstarczajacą ilosc minut czekalas? Moze cos sie teraz pojawilo?....

Dziewczynki mam pytanko bo nie wiem co robic.

Dzisiaj mam 1dc, testowac bede w okolicach Swiat. Jesli wyjda 2 kreski to w Holandii w 7tc powinnam miec USG no ale wtedy bede w Polsce.
Czy jesli sie uda to mam jakas szanse umowic na pierwszy tydzien stycznia do gina w okolicach Swiat czy to graniczy z cudem?

Ciezarne maja jakies pierwszenstwo?

Jesli nie to chyba lepiej zebym juz teraz zaklepala sobie wizyte w Polsce, jak beda 2 kreski to w styczniu bym zobaczyla serduszko a jak sie nie uda to w sumie nie zaszkodzi pojsc i sprawdzic czy wszystko okej.

Klepac wizyte juz teraz czy poczekac?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez mam nc+ i sobie chwale :)
kiedys rzeczywiscie byly problemy z multiroomem, ale ten problem juz chyba naprawili bo od miesiecy sie nie pojawił.
Moi rodzice maja Polsat, wiec mam porownanie, i np dekoder jest duuuuuzo lepszy w nc+. Szybszy, łatwiejszy w obsludze. No i ja bardzo lubie te programy ktore ma tylko nc+, np Domo+, kuchnia+...

hehehe, u nas jest odwrotnie, ja spie jak kamien, a maz sie budzi na kazdy szmer. mam nadzieje, ze jak bedzie dziecko, to on szybciej wstanie i mi dzidzio przyniesie :D

no nieeeee... wstarczajacą ilosc minut czekalas? Moze cos sie teraz pojawilo?....
u nas na nowym mieszkaiu cos sie dzieje z antena, bo jak pada to nie mamy kanalow, a juz w ogole tvn wtedy nie wchodzi, jest duzo drzew i one chyba przeszkadzaja

Do góry