reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Widzac nie tylko moja @ spóźnialska. Testuj pewnie że testuj :) ja może w środę zrobie kolejny 4ty już....

oo matko :( żartują sobie z nas ewidentnie... albo chca nam przesunac termin testowania blizej świąt! :D

Zrób testa czekamy tu,może zakłady tu zrobimy bukmacherskie to dziewczyny dorobimy do wypłaty haha,stawiam zeta na ciebie:)

Kurde, Docia, to ja prawie pewniak jestem jak zeta stawiasz, haha :D

Paraplu, Lanvin, co to za jakies pogańskie, krwiożercze obrządki?! :D :D

reklama
cos Ty :( czuje sie tragicznie, bol zoladka daje sie we znaki, w nocy prawie w ogole nie spalam :(
oj biedulko :-( bobasek daje Ci popalić widzę, mi znowu wróciły dzisiaj mdłości :(
Kochana a powiedz mi, w którym tygoniu miałaś robiona cytologię? ja ostatnią miałam jakiś rok temu ( a kiedys wyszly mi nieprawidlowe wyniki, na szczescie okazalo sie ze to infekcja) ale w ciazy jeszcze ani razu i zaczyna mnie ten moj lekarz irytować bo ani me, ani be, ani kukuryku o niczym, nawet o prenatalnych mi nic nie wspominał ;/
Ogólnie to dobry lekarz, ale jak sie go nie spytasz to nic sie nie dowiesz....chyba na nastepna wizytę zabiorę mężą ;/

oj biedulko :-( bobasek daje Ci popalić widzę, mi znowu wróciły dzisiaj mdłości :(
Kochana a powiedz mi, w którym tygoniu miałaś robiona cytologię? ja ostatnią miałam jakiś rok temu ( a kiedys wyszly mi nieprawidlowe wyniki, na szczescie okazalo sie ze to infekcja) ale w ciazy jeszcze ani razu i zaczyna mnie ten moj lekarz irytować bo ani me, ani be, ani kukuryku o niczym, nawet o prenatalnych mi nic nie wspominał ;/
Ogólnie to dobry lekarz, ale jak sie go nie spytasz to nic sie nie dowiesz....chyba na nastepna wizytę zabiorę mężą ;/
ja mam co usg cytologie (prowadze ciaze prywatnie) moze zmien lekarza na bardzoj dokladnego?
leci Ci 19 tydzien i nie mialas prenatalnych? dziwne...ja mialam juz w 12 tygodniu

Hejka. Trzymam kciuki za testując i za te czekające na @ tez. Sama też czekam, chociaż jeszcze 10 dni. Owu nie było więc nie mam nadziei. Chciałabym zapytać dziewczyny które biorą estradiol - estrofem na poprawę endo czy bierzecie go przez cały cykl czy tylko do owu.

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczynki czas odczarowac forum :)

Dobra wiadomosc - przyszla @ !!! [emoji38][emoji123][emoji322][emoji323][emoji12]

Prosze uzupelnic moja tableke [emoji123][emoji16]

Paraplu, lat 28, 1cs, termin @ 21 grudnia

[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]
Dobra wiadomość wręcz rewelacyjna :-) :)
I przypomniałaś mi że i ja muszę podać dane do tabelki ;)
Evelinia lat 33 /4 cs /3♡ kolejna @ 17.12 ;-) ;) u mnie jędza zawsze równo jak w zegarku co 28 dni :)

reklama
Do góry