reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Widzac nie tylko moja @ spóźnialska. Testuj pewnie że testuj :) ja może w środę zrobie kolejny 4ty już....

oo matko :( żartują sobie z nas ewidentnie... albo chca nam przesunac termin testowania blizej świąt! :D

Zrób testa czekamy tu,może zakłady tu zrobimy bukmacherskie to dziewczyny dorobimy do wypłaty haha,stawiam zeta na ciebie:)

Kurde, Docia, to ja prawie pewniak jestem jak zeta stawiasz, haha :D

Paraplu, Lanvin, co to za jakies pogańskie, krwiożercze obrządki?! :D :D

reklama
cos Ty :( czuje sie tragicznie, bol zoladka daje sie we znaki, w nocy prawie w ogole nie spalam :(
oj biedulko :-( bobasek daje Ci popalić widzę, mi znowu wróciły dzisiaj mdłości :(
Kochana a powiedz mi, w którym tygoniu miałaś robiona cytologię? ja ostatnią miałam jakiś rok temu ( a kiedys wyszly mi nieprawidlowe wyniki, na szczescie okazalo sie ze to infekcja) ale w ciazy jeszcze ani razu i zaczyna mnie ten moj lekarz irytować bo ani me, ani be, ani kukuryku o niczym, nawet o prenatalnych mi nic nie wspominał ;/
Ogólnie to dobry lekarz, ale jak sie go nie spytasz to nic sie nie dowiesz....chyba na nastepna wizytę zabiorę mężą ;/

oj biedulko :-( bobasek daje Ci popalić widzę, mi znowu wróciły dzisiaj mdłości :(
Kochana a powiedz mi, w którym tygoniu miałaś robiona cytologię? ja ostatnią miałam jakiś rok temu ( a kiedys wyszly mi nieprawidlowe wyniki, na szczescie okazalo sie ze to infekcja) ale w ciazy jeszcze ani razu i zaczyna mnie ten moj lekarz irytować bo ani me, ani be, ani kukuryku o niczym, nawet o prenatalnych mi nic nie wspominał ;/
Ogólnie to dobry lekarz, ale jak sie go nie spytasz to nic sie nie dowiesz....chyba na nastepna wizytę zabiorę mężą ;/
ja mam co usg cytologie (prowadze ciaze prywatnie) moze zmien lekarza na bardzoj dokladnego?
leci Ci 19 tydzien i nie mialas prenatalnych? dziwne...ja mialam juz w 12 tygodniu

Hejka. Trzymam kciuki za testując i za te czekające na @ tez. Sama też czekam, chociaż jeszcze 10 dni. Owu nie było więc nie mam nadziei. Chciałabym zapytać dziewczyny które biorą estradiol - estrofem na poprawę endo czy bierzecie go przez cały cykl czy tylko do owu.

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczynki czas odczarowac forum :)

Dobra wiadomosc - przyszla @ !!! [emoji38][emoji123][emoji322][emoji323][emoji12]

Prosze uzupelnic moja tableke [emoji123][emoji16]

Paraplu, lat 28, 1cs, termin @ 21 grudnia

[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]
Dobra wiadomość wręcz rewelacyjna :-) :)
I przypomniałaś mi że i ja muszę podać dane do tabelki ;)
Evelinia lat 33 /4 cs /3♡ kolejna @ 17.12 ;-) ;) u mnie jędza zawsze równo jak w zegarku co 28 dni :)

reklama
Do góry