reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dobre podejście [emoji3] ja zawsze byłam w gorącej wodzie kąpana ;)

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też [emoji16] w 1 cyklu 7 testów zrobiłam, jak wariatka jakaś. Teraz skutecznie hamują mnie finanse, bo zbankrutować idzie [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Docia rozumiem bardzo dobrze. Zrobisz jak poczujesz się gotowa. Z tymi piersiami to dziwna sprawa. U mnie odkąd wam pisałam mnie bolą mniej lub więcej wprawdzie nie tak mocno ale jednak i podbrzusze daje znać martwię się ze może coś niedobrego się dzieje.
Dociu ja trzymam kciuki za ciebie.
Spark jak się miewasz ?
Co tam u was dziewczyny?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimi kochana ja jak zwykle, jedna wielka niewiadomo co do owu itd :D
Ja 21dc i chyba wlasnie pms mnie dopadło :p Ty jak tam, co? Ktory tp dc? Bl

Nimi kochana ja jak zwykle, jedna wielka niewiadomo co do owu itd :D
Ja 21dc i chyba wlasnie pms mnie dopadło [emoji14] Ty jak tam, co? Ktory tp dc? Bl
Spark szczerze mówiąc to nie wiem. Nie liczę nie patrzę opuściłam :)
Durny pms :D mój jest książkowy od płaczu po jedzienie (najchętniej słodkie :D) pp nikt mnie nie kocha [emoji23]
Kiedy masz dostać @?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam test[emoji16] Ale nie wiem jeszcze czy robić dzisiaj czy poczekać do jutra. Trochę mnie korci a z drugiej strony nie [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ja kupiłam wczoraj i schowałam do szuflady :-p dziś 28dc. Możliwe że owu była w przedziale 16-18dc. Objawów brak poza kłuciem w dole brzucha lub jajnika ale to nie cały czas. No i temp podwyższona do 37 stopni. Nie wiem czy wytrzymam jeszcze tydzień do 35dc... Żeby testować.

wrocilam z zakupow i tak wchodze do bloku obladowana siatami a moj cudowny sasiad z dolu o malo mnie nie staranowal! ok, wychodzacy ma pierwszenstwo, ale nie dosc, ze to ja mu otworzylam te drzwi kawalkiem palca to jeszcze on mnie prawie popchnal wychodzac..wystraszylam sie jak diabli, co za czlowiek bezczelny, widzi moj brzuch codziennie i tak sie zachowal a wrrrr

reklama
Gratuluje wszystkim dziewczyną które mają II kreseczki:) ....dziś myślałam że zatestuje bo rano czyściutko było i piękny biały śluz ale własnie chyba przyszla @ tylko cichaczem strasznym bez bólu i póki co dalej nic nie boli tylko tak jakby gilgotało w podbrzuszu zobaczymy czy się rozkręci bo tylko kapnęła większą krople :hmm:

Do góry