reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny jestem maruda od rana... chyba mam cykle bezowulacyjne .... długość 29-40 dni, skąpe krwawienia :( Dzisiaj 17dc i wciaz nie miałam
Pozytywnego testu owu... mierze temperaturę i zyg zaki na maxa. Robiłam test w 14dc i był nawet wyraźny, a pózniej juz z dnia na dzien coraz słabszy.... nic nie rozumiem. Wypłakuje sobie oczy. Mam 37 lat. Moja szansa na posiadanie dziecka juz chyba minęła.....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestem maruda od rana... chyba mam cykle bezowulacyjne .... długość 29-40 dni, skąpe krwawienia :( Dzisiaj 17dc i wciaz nie miałam
Pozytywnego testu owu... mierze temperaturę i zyg zaki na maxa. Robiłam test w 14dc i był nawet wyraźny, a pózniej juz z dnia na dzien coraz słabszy.... nic nie rozumiem. Wypłakuje sobie oczy. Mam 37 lat. Moja szansa na posiadanie dziecka juz chyba minęła.....

Eee tam minela :) mnie mama urodzila majac 43 lata :)
Zdrowa, bez komplikacji ciaza i jeszcze jaka cudna corke urodzila [emoji23]

Hej ja tak na szybko wbijam o sobie przypomnieć[emoji14]wczoraj byłam na wizycie[emoji14]dzidzia wyszła tylko 2 dni starsza czyli dzisiaj jest 6t4d[emoji14]serduszko ładnie biło i wszystko jest dobrze :) za 2 tygodnie kolejna wizyta[emoji14]trafiłam na bardzo fajnego lekarza[emoji14]i to z nfz :) jest specjalistą od leczenia niepłodnosci i dowiedziałam sie ze mam policystyczne jajniki także powiedział ze szybko sie nam udało zajść w ciąże[emoji14]nie rozgadywał sie na ten temat bo powiedział ze narazie mnie to nie dotyczy ponieważ mamy fasolke :) aa i jeszcze pobrał wymaz do cytologii i mam nadżarke.. W sumie to tyle[emoji14]wiecej bedzie na nastepnej wizycie[emoji14]kciuki za Was dziewczyny[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja tak na szybko wbijam o sobie przypomnieć[emoji14]wczoraj byłam na wizycie[emoji14]dzidzia wyszła tylko 2 dni starsza czyli dzisiaj jest 6t4d[emoji14]serduszko ładnie biło i wszystko jest dobrze :) za 2 tygodnie kolejna wizyta[emoji14]trafiłam na bardzo fajnego lekarza[emoji14]i to z nfz :) jest specjalistą od leczenia niepłodnosci i dowiedziałam sie ze mam policystyczne jajniki także powiedział ze szybko sie nam udało zajść w ciąże[emoji14]nie rozgadywał sie na ten temat bo powiedział ze narazie mnie to nie dotyczy ponieważ mamy fasolke :) aa i jeszcze pobrał wymaz do cytologii i mam nadżarke.. W sumie to tyle[emoji14]wiecej bedzie na nastepnej wizycie[emoji14]kciuki za Was dziewczyny[emoji14]

super wiesci :)

Hej dziewczyny to mój 4 dzien miesiączki i mam pewien problem i pytanie do was.czy któraś z was też ma bardzo skąpe miesiączki. w tamtym cyklu i w tym jest bardzo skapa.w drugim dniu już miałam plamienie a dziś już prawie nic.to moj 3 cykl starań.czy któraś ma też tak i czy to może powodować problemy z zajściem w ciążę?choruje też na niedoczynność tarczycy.3 miesiące temu wyciągnęłam spiralke-miedziana.myślicie że to może mieć jakiś związek?martwię sie troche..:sad:

Hej dziewczyny po wczorajszych wynikach bety zrobilam dziś test ( powtorka bety jutro) niby wyszedl ok ale i tak sie panicznie boję wyników jutrzejszych ;( gratuluje wszystkich pozytywnych wyników oby było takich więcej :) a to mój test z rana Zobacz załącznik 783382

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Musisz powtórzy betę. Bywa tez tak, ze dzidzie miały być dwie, jedna obumarła i wtedy beta spada i znow rośnie. Musisz powtórzyć betę i zobaczyć czy rośnie cokolwiek, czy spada już do minimum. Trzymam kciuki żeby było dobrze :)

Hej dziewczyny to mój 4 dzien miesiączki i mam pewien problem i pytanie do was.czy któraś z was też ma bardzo skąpe miesiączki. w tamtym cyklu i w tym jest bardzo skapa.w drugim dniu już miałam plamienie a dziś już prawie nic.to moj 3 cykl starań.czy któraś ma też tak i czy to może powodować problemy z zajściem w ciążę?choruje też na niedoczynność tarczycy.3 miesiące temu wyciągnęłam spiralke-miedziana.myślicie że to może mieć jakiś związek?martwię sie troche..:sad:
Ja mam krotkie, skape miesiaczki. 2 dni, 3 dzien plamienia. Nie wiem czy to moze powodowac problemy z zajsciem.. ja zaczynam wlasnie 14cs po poronieniu, wczesniej 1,5roku staran, ale nie sadze ze skąpość miesiączek jest problemem.

Ja mam krotkie, skape miesiaczki. 2 dni, 3 dzien plamienia. Nie wiem czy to moze powodowac problemy z zajsciem.. ja zaczynam wlasnie 14cs po poronieniu, wczesniej 1,5roku staran, ale nie sadze ze skąpość miesiączek jest problemem.

Ja tez mam skąpe miesiączki. 3 dni a 4ty to juz plamienia. Tez mi sie to nie podoba. Prawie 38 lat i menopauza??? [emoji15]

reklama
A ja mam pytanie do Was :) czy któraś ma pcos? Bo w sumie ten lekarz mi tylko powiedzial tak szybko ze przez to kilka cykli jest bezowulacyjnych i nic wiecej . A ja poczytalam jakie sa objawy no i w sumie nie mam zadnych..takze moze któraś tez ma pcos ale juz potwierdzone a brak typowych objawow? Moze ktos wie wiecej na ten temat ? U mnie ogolnie wszystko dobrze , zadnych zaburzen hormonalych brak , miesiaczki zawsze w miare bardzo regularne , sama miesiaczka tez trwala rowne 7 dni i nigdy nie byla skąpa takze nie wiem co o tym myslec[emoji14]tak w sumie z ciekawosci o tym zaczelam czytac :) w rodzinie tez nikt nie mial z tym stycznosci..

Do góry