reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny co tam u Was? U mnie objawów ciążowych jak na razie brak. Z niecierpliwością czekam na wizytę u ginekologa 23.11 o 16:30
A jutro jadę do koleżanki odwiedzic jej całkiem malutkiego bobasa, który ma dwa tygodnie.
Miłego dnia. ;-) ;)

reklama
Hej dziewczyny to mój 4 dzien miesiączki i mam pewien problem i pytanie do was.czy któraś z was też ma bardzo skąpe miesiączki. w tamtym cyklu i w tym jest bardzo skapa.w drugim dniu już miałam plamienie a dziś już prawie nic.to moj 3 cykl starań.czy któraś ma też tak i czy to może powodować problemy z zajściem w ciążę?choruje też na niedoczynność tarczycy.3 miesiące temu wyciągnęłam spiralke-miedziana.myślicie że to może mieć jakiś związek?martwię sie troche..:sad:
Ja mialam spirale miedziana i odkąd ja wyciągnęłamam to @ jest bardzo skąpa i krótsza. lekarz powiedział że to normalne. z 6 dni zeszła na dwa i pół dnia i to jeszcze leci bardzo mało. także nie masz chyba co się martwić. długo ja miałaś ?? Ja miałam 4 lata i teraz podejrzewam te wszystkie problemy od niej.

J
Ja mam krotkie, skape miesiaczki. 2 dni, 3 dzien plamienia. Nie wiem czy to moze powodowac problemy z zajsciem.. ja zaczynam wlasnie 14cs po poronieniu, wczesniej 1,5roku staran, ale nie sadze ze skąpość miesiączek jest problemem.
Jest problem powinnaś brać duphaston,miesiączki wrócą,ja brałam i wtedy się udało po 1 cyklu widać efekty

Kupiłam test[emoji16] Ale nie wiem jeszcze czy robić dzisiaj czy poczekać do jutra. Trochę mnie korci a z drugiej strony nie [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Cześć dziewczyny :)
Mam pytanie, dziś mija 8 dzień po możliwym zaplodnieniu i na papierze toaletowym po siusianiu zauważyłam niewielką ilość zabarwionego śluzu, taki brązowo-różowy, czy taka niewielka ilość może świadczyć o zagniezdzeniu się zarodka? :D

Cześć dziewczyny :)
Mam pytanie, dziś mija 8 dzień po możliwym zaplodnieniu i na papierze toaletowym po siusianiu zauważyłam niewielką ilość zabarwionego śluzu, taki brązowo-różowy, czy taka niewielka ilość może świadczyć o zagniezdzeniu się zarodka? :D
Ja czytałam o tym w necie i pisało że tak ;)

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wiem, wiem, dlatego się właśnie waham [emoji1] i cyc zaczął boleć na @, nie wiem czy jest sens marnować test [emoji12] Ale poczekam chyba do jutra, jak jestem to jestem, jak nie to nie, jeden dzień mnie nie zbawi [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry