Mnie tak wlasnie robilo jak teraz zaszlam w ciaze.. Ktory masz dzien cyklu?No dokładnie jakby tam coś było gumek i rozpiera mnie lewy jajnik i jajowod
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tak wlasnie robilo jak teraz zaszlam w ciaze.. Ktory masz dzien cyklu?No dokładnie jakby tam coś było gumek i rozpiera mnie lewy jajnik i jajowod
Ale to tez jest objaw ciazyJa sprawdzałam to ostatnio w kalkulatorze internetowym, przez najbliższy rok mam największe prawdopodobieństwo spłodzenia dziewczynki a z chińskiego kalendarzyka 6 lat temu wyszedł mi chłopak i był chłopak a jaka w tym prawda...:-)
Dzisiaj od rana mam jasnoróżowy śluz, więc albo @ nadejdzie, albo nie wiem o co chodzi. Zazwyczaj po prostu dostawałam @ i tyle, bez jakichś wstepniaków w formie plamień, ehhh denerwuje mnie to już
Wczoraj robiłam test - biel wizira, dziś 32 dc.Ale to tez jest objaw ciazy
Nie mów tak, bo się dziewczyna załamieNie rozumiem to sie liczy razem jako para hehe
Hehe nie no zartuje)Nie mów tak, bo się dziewczyna załamie
Ale bezsens.. Objawy podobne jak na ciaze.. Chyba ze pokaze sie pozniej, czasemu niektorych deuga krecha wychodzi pozniej.. Sama nie wiem.. Trzymam mocno kciuki a poprzedni cykl jak dlugi mialas?Wczoraj robiłam test - biel wizira, dziś 32 dc.
no po tabletkach duzo moglo sie poprzestawiacNigdy, ale ja 4 lata brałam tabletki antykoncepcyjne, więc pewnie organizm się przestawia. Tylko chciałabym już mieć pewność, że przylezie i przestalabym się zastanawiać "a może jednak?".
To mój pierwszy cykl po odstawieniu anty :-) zobaczymy, najwyżej będę testować na dniach znowu.Ale bezsens.. Objawy podobne jak na ciaze.. Chyba ze pokaze sie pozniej, czasemu niektorych deuga krecha wychodzi pozniej.. Sama nie wiem.. Trzymam mocno kciuki a poprzedni cykl jak dlugi mialas?
Dziś 27dc boję się testowaćMnie tak wlasnie robilo jak teraz zaszlam w ciaze.. Ktory masz dzien cyklu?