reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja sprawdzałam to ostatnio w kalkulatorze internetowym, przez najbliższy rok mam największe prawdopodobieństwo spłodzenia dziewczynki :p a z chińskiego kalendarzyka 6 lat temu wyszedł mi chłopak i był chłopak :p a jaka w tym prawda...:-)

Dzisiaj od rana mam jasnoróżowy śluz, więc albo @ nadejdzie, albo nie wiem o co chodzi. Zazwyczaj po prostu dostawałam @ i tyle, bez jakichś wstepniaków w formie plamień, ehhh denerwuje mnie to już :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ale to tez jest objaw ciazy:)

Ale bezsens.. Objawy podobne jak na ciaze.. Chyba ze pokaze sie pozniej, czasemu niektorych deuga krecha wychodzi pozniej.. Sama nie wiem.. Trzymam mocno kciuki:) a poprzedni cykl jak dlugi mialas?
To mój pierwszy cykl po odstawieniu anty :-) zobaczymy, najwyżej będę testować na dniach znowu.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Paraplu, widocznie potrzeba ci było takiej odskoczni i relaksu. A wiesz, przepracowana, zmeczona psychicznie tez niewiele bys wniosła. Dobrze ze zaszalałas, nawet szefowej sie nalezy :D Idz dalej grzeszyć w środku tygodnia :D :D
Lanvin, co ta @ :( oby ten nastepny był bardziej ludzki, bo my tu razem z tobą na zawał zejdziemy z tą niepewnością :D
Evelinia, wiadomo ze żal zawsze jest jak sie widzi biel. Ale trzeba wierzyc ze w koncu beda 2 tłuste krechy. Skoro dziecko wybiera sobie moment przyjścia na świat, to w koncu przyjdzie. No bo które nie chciałoby takich walecznych mam?! :)
Dziewczyny, ja 3 dzien zapadłam w śpiączke, normalnie kolo 14 jak padam to wstaje 1,5h pozniej.... Masakra. Śpiochem jestem, nie mowie ze nie, ale wez tu obiad na czas ugotuj :-) :) Poza tym wzdęcia mnie zabijaja, zawsze 2 polowie były ale to juz przegiecie, poradzic sobie nie moge :(

reklama
Do góry