Dziś 27dc boję się testować
Ja tez sie boje, ale chyba zaczekam do piątku... Jakis dziwny spokoj mnie w tym cyklu z testami naszedł, jakos mi nie śpieszno....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 27dc boję się testować
Hej Zapmartamy powoli też zaczynamy przytulasy także zobaczymy czy ten cykl nas zaskoczy. Na razie się nie spinamy, ale mój już by chciał zrobić badania nasienia i ustaliliśmy, że jeśli do końca roku nam się nie uda to w styczniu zrobimy badania. Trzymam kciukiWitam, musiałam trochę odgonic doła... I tak oto jestem z nowymi siłami. 6 cykl rozpoczęty i stosunkowo udany
Fidzia ja cały czas cieplutko o Tobie myślę. Ty też zaraz zaczynasz owu, więc walczymy dalej.
Gratuluję nowym podwójnym kreseczkom. Brawo dziewczyny.
Lux ty już kochana wielkie odliczanie. Torbę pakuj. Fajowo, pamiętam ten czas.
Mi też spokojna jestem kusi ale jeszcze poczekamJa tez sie boje, ale chyba zaczekam do piątku... Jakis dziwny spokoj mnie w tym cyklu z testami naszedł, jakos mi nie śpieszno....
Poszukaj na necie ja mężowi kupiłam domowy test 2szt koło 100zl,zbadaj nasienie coś takiego,przyszło do domuHej Zapmartamy powoli też zaczynamy przytulasy także zobaczymy czy ten cykl nas zaskoczy. Na razie się nie spinamy, ale mój już by chciał zrobić badania nasienia i ustaliliśmy, że jeśli do końca roku nam się nie uda to w styczniu zrobimy badania. Trzymam kciuki
A to tego nie wiedziałam. Dzięki muszę zobaczyćPoszukaj na necie ja mężowi kupiłam domowy test 2szt koło 100zl,zbadaj nasienie coś takiego,przyszło do domu
Dziewczyny z tego co kojarzę przed ciążą a było to 2lata obserwacji śluz przed @był biały,mleczny, a teraz 27dc a ja dalej nie mam takiego,
Dziewczyny z tego co kojarzę przed ciążą a było to 2lata obserwacji śluz przed @był biały,mleczny, a teraz 27dc a ja dalej nie mam takiego,