reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Docia testuj testuj!
Dzisiaj to wy się rozpisałyście..
Nie miałam w ciągu dnia, jak popisać z Wami, bo dzisiaj miałam od 6.45 do 15..o_O Na dodatek mam gorący okres w pracy, bo muszę przygotować apel o prawach dziecka.
Spark to jesteś nianią tak?
Ewelina póki @ nie ma to może jeszcze coś przyjdzie?
Lanvin jeszcze nie wszystko stracone, plamienie to nie @. Tylko w sumie może tak się dziać pierwszy cykl po odstawieniu anty. Ja pamiętam, że nie miałam jakiś skutków ubocznych odstawienia tabletek, choć brałam je dość krótko.
Wendy jeszcze raz gratuluję, piękne kreseczki. :)

Co do zwierzyńca :D to ja mam psa i kota.. owczarka niemieckiego i dachowca. My z moim M kochamy swoje zwierzaki i pozwalamy im na wchodzenie do łóżeczka. Pies myśli, że jest malutki i wchodzi sobie na kanapę, a kotek dzisiaj spał mi na głowie, bo musi być jak najbliżej twarzy, a tak szkoda ją "wyrzucać" na dwór, ma już 15 lat!! A jeszcze nam myszki, ptaszki, szczury przynosi :yes:

Ps. Jednak wczoraj były te przytulanki z mężusiem, to nie będzie tak źle ;) Cały czas mam wrażenie, jakby ten brzuch bolał mnie tak jak na @, nie wiem jak to określić. Śluz zaczyna być płody, bo dzisiaj lało się ze mnie, może wieczorem będzie ból jajnika bądź jutro.

Witam, musiałam trochę odgonic doła... I tak oto jestem z nowymi siłami. 6 cykl rozpoczęty i stosunkowo udany :biggrin2:
Fidzia ja cały czas cieplutko o Tobie myślę. Ty też zaraz zaczynasz owu, więc walczymy dalej.
Gratuluję nowym podwójnym kreseczkom. Brawo dziewczyny.
Lux ty już kochana wielkie odliczanie. Torbę pakuj. Fajowo, pamiętam ten czas.
Hej Zapmarta:happy::happy:my powoli też zaczynamy przytulasy także zobaczymy czy ten cykl nas zaskoczy. Na razie się nie spinamy, ale mój już by chciał zrobić badania nasienia i ustaliliśmy, że jeśli do końca roku nam się nie uda to w styczniu zrobimy badania. Trzymam kciuki

Hej Zapmarta:happy::happy:my powoli też zaczynamy przytulasy także zobaczymy czy ten cykl nas zaskoczy. Na razie się nie spinamy, ale mój już by chciał zrobić badania nasienia i ustaliliśmy, że jeśli do końca roku nam się nie uda to w styczniu zrobimy badania. Trzymam kciuki
Poszukaj na necie ja mężowi kupiłam domowy test 2szt koło 100zl,zbadaj nasienie coś takiego,przyszło do domu

Dziewczyny z tego co kojarzę przed ciążą a było to 2lata obserwacji śluz przed @był biały,mleczny, a teraz 27dc a ja dalej nie mam takiego,

Dziewczyny z tego co kojarzę przed ciążą a było to 2lata obserwacji śluz przed @był biały,mleczny, a teraz 27dc a ja dalej nie mam takiego,

To wcale nie znaczy, ze owulki nie bylo :)
Zanim zaczelam brac anty to doskonale widzialam sluz plodny i moglam co do godziny powiedziec kiedy byla owulka. Po tabsach juz nie bylo to tak widoczne a od zabiegu to juz kompletnie nic nie widze.
Zachodza chyba po prostu zmiany w organizmie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry