reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bulbasek miałaś już owu? Bo my to razem teraz zachodzimy w ciąże prawda? :D

Tak, tak Kochana :D my razem zachodzimy :D wiesz ja nie robię żadnych testów owu ani nic. Według kalendarzyka dzisiaj powinna być owu. Od 3 dni tak mnie jajnik boli. Dzisiaj to już dość mocny ból. Mam nadzieję, ze to dobry znak.
A u Ciebie jak? :):):) czytałam, ze jednak były przytulanki.

Dzisiaj byłam na paznokciach i koleżanka kosmetyczka mi mówiła, ze sie przytulali zaraz po miesiaczce, gdzie teoretycznie zerowe szanse i ma corcie :)

Niestety te testy nie wykazują wszystkich anomalii. A kosztują 100zl - a test nasienia w laboratorium my płaciliśmy 150zl i wszystko było czytelnie opisane.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Queen, mam do Ciebie pytanie o częstotliwość Waszego przytulania. Czy raczej celujesz w te dni kiedy są plodne i owu? Pytam bo dzisiaj koleżanka mi mówiła, ze zaraz po @ rano miała jeszcze plamienie a wieczorem się przytulali i corcia wyszła z tego. Była w szoku. Ale tak wyszło.

Ja też nie robię żadnych testów. Chyba jak jajniki bolą tzn., że jest owu, prawda? Ja polegam na tym i na śluzie. Śluz już jest, ale jajniki jeszcze nie bolały.
Ja nie wiem jak to jest z tym wszystkim.. Jak można zajść od razu po miesiączce.. przecież zachodzi się podczas owulacji, to co ona pojawiła się od razu po? jakieś to wszystko zagmatwane :D
My przytulaliśmy się 6,7,9,10 i 13, dzisiaj jest 14. W tym cyklu dajemy czadu. Będzie co będzie, staram się o tym tak nie myślę, choć nie zawsze wychodzi.
Wg kalendarzyka owu wychodzi jutro (15dc), ale w tamtym cyklu była 17dc, więc zobaczymy. :)

Ja też nie robię żadnych testów. Chyba jak jajniki bolą tzn., że jest owu, prawda? Ja polegam na tym i na śluzie. Śluz już jest, ale jajniki jeszcze nie bolały.
Ja nie wiem jak to jest z tym wszystkim.. Jak można zajść od razu po miesiączce.. przecież zachodzi się podczas owulacji, to co ona pojawiła się od razu po? jakieś to wszystko zagmatwane :D
My przytulaliśmy się 6,7,9,10 i 13, dzisiaj jest 14. W tym cyklu dajemy czadu. Będzie co będzie, staram się o tym tak nie myślę, choć nie zawsze wychodzi.
Wg kalendarzyka owu wychodzi jutro (15dc), ale w tamtym cyklu była 17dc, więc zobaczymy. :)

Tak mi się wydaje. Teraz przy siadaniu bardzo odczuwalny prawy jajnik. Może z dwóch idzie a co :D my 9,11,13, 15, 16 dc. Hehe. Działamy. Uda się :)
Ja też nie wiem jak to możliwe, ze zaraz po @@@ ale organizm płata figle. :) i rzeczywiście tak było.

Hej Hej Dziewczynki

Jakoś nie mam weny żeby pisać @ już 3 dzień sie spóźnia. Dzisiaj co chwile latam do łazienki sprawdzić czy nie przyszła i nic. Nie mam ochoty na nic bo oczywiście tli mi sie plomyk że może jednak sie udało a rozum podpowiada że przecież beta albo test coś by pokazały :( i tak tkwie w zawieszeniu....

Co do zwierzaków to chyba Wszystkich przebije bo mamy psa i 4 koty ;) ale mamy dom także też inaczej bo koty wychodzące.

reklama
W poniedziałek zrobiłam bete wyszła 1780 dziś powtórzyłam i spadek na 596 :( @ dalej nie mam, nawet brzuch mnie nie boli. Nie wiem co mam robić. Czy zrobić jeszcze jedną by sprawdzić czy spadła do zera czy już sobie wszystko odpuścić i czekać na @ :( :(

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry