reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja pracuje z dzidziusiem, 2 cykle wcześniej jak byłam prawie pewna ciąży a okazalo się, że nie, to nie mogłam wytrzymać w pracy z malutką... mialam na chwilę dość dzieci...NA CHWILĘ :D teraz aż mi głupio :p uwielbiam swoją pracę choć odpowiedzialność nieziemska

reklama
Każdy potrzebuje chwili dla siebie, żeby nie zwariować, jeśli możesz sobie na to pozwolić, to korzystaj. A jak to będzie jak zajdziesz w ciążę i urodzisz? Masz osobę, która będzie Cię zastępować?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Z zastepstwem nie bedzie problemu, mam juz dobra do tego dziewczyne, musze ja tylko wprowadzic w pare rzeczy.
Ogolnie plan jest taki, ze od stycznia pracuje na mniej wiecej pol etatu, reszte pracy juz porozdzielalam. I jesli beda 2 kreski to bede pracowac tak dlugo jak bede sie dobrze czula.
Jedyne co mnie martwi to to, ze do zlobka dziecko trzeba zapisac jeszcze przed narodzinami i trzeba tam juz podac info od kiedy ma isc. A ja za cholere nie wiem kiedy bede chciala wrocic do pracy. No wez czowieku wywroz z magicznej kuli kiedy bede bede na tyle w dobrej formie aby znow pracowac. Ehhh....
seryjnie coraz czesciej mam ochote na kupienie bezludnej wyspy, bedziemy jesc banany, pic mleczko kokosowe, kapac sie w oceanie, lazic nago i miec wszystko w doopie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

wiem jak ja sie staralam, na glowe powoli dostawalam....a dwie kreski zobaczylam w momencie kiedy sie tego nie spodziewalam i to jest fantastyczne :)
Ja tak mialam w poprzednich ciążach co myślałam , że jestem to test negatywny a w miesiącu co mi się udało zwlekałam z testowaniem, a właśnie wtedy były pozytywy ;) to nie my planujemy my go tylko realizujemy o_O :biggrin2:

Boziu...tak mnie brzuch na @ boli, a dalej mam tylko różowe plamienia i nic więcej, nie wiem, czy po tampony lecieć, czy co...mogłaby się już rozkręcić i hyc, wpisalabym się do tabelki.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Lux nawet jak nie to myślę, że to różnie z tym. Ja zawsze od razu miesiączka full wypas, a od kilku cykli wczesniej plamienie... ;)

reklama
Do góry