Lanvin
Fanka BB :)
Testujesz że mną dziś? Któraś jeszcze chętna? :-)Ja pije po 2 kawy dziennie , dalej okresu nie ma. . . . .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testujesz że mną dziś? Któraś jeszcze chętna? :-)Ja pije po 2 kawy dziennie , dalej okresu nie ma. . . . .
Tak, bylam u gina i bylo po owu dzien lub dwa. Coprawda byl jeszcze drugi pecherzyk ok 17mm w drugim jajniku, ale mysle, ze nie zdążył pęknąć bo ten pierwszy zaczął wytwarzac juz progesteron, wiec go zablokował.Jesteś pewna kiedy była owu? Moja koleżanka zrobiła bete w 24dc i wyszła negatywna. Okres się spoznial i wyszła ciaza! Bertha trzymam kciuki!!!!
Joanna - Bedzie dobrze ja w 27dc miałam bete 15,86 w 35 dc. 1586
Pamięta pamiętaHej dziewczyny, nie wiem czy ktoras mnie tu jeszcze pamieta :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Za duze.. tak jak pisza dziewczyny, zdarza się że mozna zajsc w ciaze przy takim TSH, ale moga byc powiklania, i sugerowany poziom TSH dla staraczek to do 1,5. W ciąży i tak pozniej rosnia, bo dzidzia zabiera nasze hormony.Dziewczyny mam pytanie czy starając się o ciążę tsh 3.17 jest prawidłowe
Hahaha, jakbym siebie widziala... "Staram się przy tym nie mrugać..." padłamHi,hi dzięki, ja też trzymam paluszki za Ciebie. Teraz wieczorem wyjęłam ten test co go zrobiłam rano i jak bardzo długo się w niego wpatruję - najlepiej "do góry nogami" i pod odpowiednim kątem trzymam, to prawie widzę lekuchny cień cienia. Staram się przy tym nie mrugać, bo jak mrugnę, to iluzja znika Kurczę, jeszcze kilka godzin i przyjdzie@, mogłaby już być. Można ześwirować Będę meldować jak się sprawy rozwijają! Dobrej Nocy
Fajne Ale tak caly cykl to oboje musza miec zdrowie U nas to tak srednio sa 4-5 numerków w cyklu, wiec ciężko byloby sie zmuszać do np 14-tu, regularnie co 2 dni, i ciezko sobie odpuscic ze te 4-5 razy spotanicznie niech wypadna jak wypadną, bez planowania.. np szanse zajscia wtedy beda 0.0. Teraz juz sa bliskie zeru mimo ze monitoringi, trafianie w owu, itd.. dlatego niestety mimo szczerych checi nie dam razy dac na luz w tym temacie...Dziewczyny. Przeczytajcie sobie. Pisze to babka ginekolog, która miała problemy z zajściem w ciążę, a do tego niedawno ciąża jej obumarła. Na swoim istagramie pisze dużo ciekawych rzeczy o wszystkim związanym z ginekologia.
Ja żyje normalnie. Piję kawę jak piłam (zwykle jedną dziennie, bardziej mleko z kawą niż kawę z mlekiem), jak ktos proponuje drinka to korzystam, pije winko, jak mam ochote itd. W tym temacie mam luz. Żyję jak dawniej. Oczywiscie staram sie zdrowo odzywiac, ale to tez bym robiła nie starając się o ciążę.Lanvin, trzymam kciukasy za dorodne || :-)
Takie glupiutkie pytanie z rana... Czy starajac sie o dzidziusia pijecie kawe? tyle roznych sprzecznych info slyszalam, ze az zglupialam
Z 4 ziarenek?.... wrzucasz do młynka 4 ziarenka?? Czy to jakies oznaczenie mocy w twoim ekspresie?Tak :-) Ja codziennie rano piję z ekspresu z 4 ziarenek, bo inaczej nie funkcjonuje...
Aleksandrax, poczytaj sobie o zielonej herbacie, bo ona ponoc wyplukuje kwas foliowy, wiec ostrożnie.Ja kawy nie piję,
Jedynie poza wodą zieloną herbatę i sok raz na jakiś czas (czyt. raz w miesiacu) ale rzadko bo cukier.
No jak wynik testu???Testujesz że mną dziś? Któraś jeszcze chętna? :-)
o ktorej tego test zrobisz? bo czekam i czekamBertha, hehe nie, nie wrzucam 4 ziarenek :-) w ekspresie ustawiasz moc od 1 do 5 ziarenek, ale ile mieli w rzeczywistości, to nie wiem
O, nie wiedzialam nawet.Aleksandrax, poczytaj sobie o zielonej herbacie, bo ona ponoc wyplukuje kwas foliowy, wiec ostrożnie.
Jestem w pracy teraz, zrobię dopiero wieczorem :-)No jak wynik testu???