reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja pije po 2 kawy dziennie , dalej okresu nie ma. . . . .
Testujesz że mną dziś? Któraś jeszcze chętna? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Jesteś pewna kiedy była owu? Moja koleżanka zrobiła bete w 24dc i wyszła negatywna. Okres się spoznial i wyszła ciaza! Bertha trzymam kciuki!!!!
Joanna - Bedzie dobrze ja w 27dc miałam bete 15,86 w 35 dc. 1586 :)
Tak, bylam u gina i bylo po owu dzien lub dwa. Coprawda byl jeszcze drugi pecherzyk ok 17mm w drugim jajniku, ale mysle, ze nie zdążył pęknąć bo ten pierwszy zaczął wytwarzac juz progesteron, wiec go zablokował.
Zrobilam tez od razu progesteron wczoraj - wynik 9.85. takze juz spada.

Hej dziewczyny, nie wiem czy ktoras mnie tu jeszcze pamieta :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pamięta pamięta :)
Gratulacje!!!! super niespodzianka :) ale fajnie ze tak szybko wam sie udaje zachodzic... Oby teraz dobrze się wszystko potoczyło. Masz jakies leki w ciąży? Acard, progesteron, clexan, moze steryd?

Dziewczyny mam pytanie czy starając się o ciążę tsh 3.17 jest prawidłowe
Za duze.. tak jak pisza dziewczyny, zdarza się że mozna zajsc w ciaze przy takim TSH, ale moga byc powiklania, i sugerowany poziom TSH dla staraczek to do 1,5. W ciąży i tak pozniej rosnia, bo dzidzia zabiera nasze hormony.

Hi,hi dzięki, ja też trzymam paluszki za Ciebie. Teraz wieczorem wyjęłam ten test co go zrobiłam rano i jak bardzo długo się w niego wpatruję - najlepiej "do góry nogami" i pod odpowiednim kątem trzymam, to prawie widzę lekuchny cień cienia. Staram się przy tym nie mrugać, bo jak mrugnę, to iluzja znika Kurczę, jeszcze kilka godzin i przyjdzie@, mogłaby już być. Można ześwirować Będę meldować jak się sprawy rozwijają! Dobrej Nocy
Hahaha, jakbym siebie widziala... "Staram się przy tym nie mrugać..." :D:D:D padłam :D

Dziewczyny. Przeczytajcie sobie. Pisze to babka ginekolog, która miała problemy z zajściem w ciążę, a do tego niedawno ciąża jej obumarła. Na swoim istagramie pisze dużo ciekawych rzeczy o wszystkim związanym z ginekologia.
Fajne :) Ale tak caly cykl to oboje musza miec zdrowie :) U nas to tak srednio sa 4-5 numerków w cyklu, wiec ciężko byloby sie zmuszać do np 14-tu, regularnie co 2 dni, i ciezko sobie odpuscic ze te 4-5 razy spotanicznie niech wypadna jak wypadną, bez planowania.. np szanse zajscia wtedy beda 0.0. Teraz juz sa bliskie zeru mimo ze monitoringi, trafianie w owu, itd.. dlatego niestety mimo szczerych checi nie dam razy dac na luz w tym temacie... :(
Podeslij Lui jakiegos linka, czy nicka jak tą babeczke znaleźć, poczytam sobie co jeszcze pisze.

Lanvin, trzymam kciukasy za dorodne || :-)

Takie glupiutkie pytanie z rana... Czy starajac sie o dzidziusia pijecie kawe? :p tyle roznych sprzecznych info slyszalam, ze az zglupialam :) :)
Ja żyje normalnie. Piję kawę jak piłam (zwykle jedną dziennie, bardziej mleko z kawą niż kawę z mlekiem), jak ktos proponuje drinka to korzystam, pije winko, jak mam ochote itd. W tym temacie mam luz. Żyję jak dawniej. Oczywiscie staram sie zdrowo odzywiac, ale to tez bym robiła nie starając się o ciążę.

Tak :-) Ja codziennie rano piję z ekspresu z 4 ziarenek, bo inaczej nie funkcjonuje...
Z 4 ziarenek?.... wrzucasz do młynka 4 ziarenka?? :) Czy to jakies oznaczenie mocy w twoim ekspresie? :):)

Nimitti i Queen_b staracie się jednak czy odpuściłyście? Może warto próbowac, bo coś dużo pozytywnych testów się posypało na tym naszym forum. Tu jest dużo pozytywnej ciążowej energii, spróbujcie raz jeszcze! :tak:

reklama
Do góry