reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1479102950-1d1mld.jpeg

Latarka chyba nie potrzebna co....po roku starań...[emoji3][emoji3][emoji3]w koncu ale jestesmy SZCZESLIWI

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Super po cichu gratuluję ;D

Super po cichu gratuluję ;D
Dziekuje [emoji2][emoji2] ciagle mysle czy to naprawde jakos tyle sie staralismy wszytko mialam zaplanowane a teraz boje sie pomyslec o przyszlosci zeby nie zapeszyc.poki co jestem ostrozna ale cieszymy sie strasznie moj M juz szalej juz nic mi nie wolno robic ubierac sie cieplo itp tak tak przy małym na pewno bede lezec nogami do gory zeby nie czasami;)

Dziekuje [emoji2][emoji2] ciagle mysle czy to naprawde jakos tyle sie staralismy wszytko mialam zaplanowane a teraz boje sie pomyslec o przyszlosci zeby nie zapeszyc.poki co jestem ostrozna ale cieszymy sie strasznie moj M juz szalej juz nic mi nie wolno robic ubierac sie cieplo itp tak tak przy małym na pewno bede lezec nogami do gory zeby nie czasami;)

Bedzie dobrze napewno nie ma innej opcji;) a masz juz dziecko? Ja juz tez mojego meza nie chce widziec co bedzie robil jak znow będę w ciazy:p hehe to juz totalnie nic nie bede mogla po tym poronieniu..

Witam, czy można dołączyć do Was dziewczyny ?

Mamy z mężem po 28 lati dopiero niedawno jakoś oboje poczuliśmy że czas powoli na dziecko. Wcześniej długo studiowaliśmy, potem praca tak że zwlekalismy i zwlekalismy.
Mamy cyle po średnio co 27 dni.Pierwszy dzien ostatniej miesiaczki mialam 19.10.2016, sex byl 31,2 i 3, owulacja była na 99 % 2 listopada :) To nasz pierwszy cykl starań.

Tak ze teraz czekam co z tego bedzie, ale cos czuje że za chwile okres się pojawi:)

Pozdrawiam.

Witam, czy można dołączyć do Was dziewczyny ?

Mamy z mężem po 28 lati dopiero niedawno jakoś oboje poczuliśmy że czas powoli na dziecko. Wcześniej długo studiowaliśmy, potem praca tak że zwlekalismy i zwlekalismy.
Mamy cyle po średnio co 27 dni.Pierwszy dzien ostatniej miesiaczki mialam 19.10.2016, sex byl 31,2 i 3, owulacja była na 99 % 2 listopada :) To nasz pierwszy cykl starań.

Tak ze teraz czekam co z tego bedzie, ale cos czuje że za chwile okres się pojawi:)

Pozdrawiam.

Czesc :)

Moj rocznik jestescie ;)
A moze jednak @ nie przyjdzie? [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry