reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczynki,
dawno się tutaj nie pojawiałam, ale dziś miałam usg połówkowe i wpadam na szybko zameldować, że pod moim sercem noszę zdrowego Synka!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteśmy przeszczęśliwi:) Będzie upragniona Parka:)
Pozdrawiam Was wszystkie i gratuluję zafasolkowanym i trzymam kciuki za pozostałe:)
Bardzo się ciesze [emoji1] jak to szybko zlecialo [emoji6] jak się czujesz ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
StrasZnie mi przykro:( ale jestes w tej lepszej sytuacji ze zabiegu nie Mialas, ja niestety tak bo u mnie w ogole krwawienia nie bylo.. W znieczuleniu ogolnym usuwali mi dziecko. Ja hmm .. Obserwuje tylko sluz tak jak to robilam przed staraniami.. I od dzisiaj zaobserwowalam maciutenkie zabarwienie sluzu, jakby troszeczke krwi w sluzie.. Zobaczymy co bedzie dalej.. :) a Ty cos masz?
Wlasnie dowiedzialam sie ze mam torbiel na lewym jajniku prawie 4 cm... Cos hormony po poronieniu nie zalapaly i owulacji nie mialam.... Dostalam duphastan na 10 dni i po nim mam dostac miesiaczke i po niej kontrola... Ehh zycie ... Ale mamy sie stosunkowac bo w tym cyklu bez owulacji bylo ale w nastepnym kto wie ;)

jestes w tej lepszej sytuacji ze zabiegu nie Mialas,
Mialam krwawienie ale jak mnie badalo 4 lekarzy to kazdy mial inna teorie czy zabieg czy nie.... Wiec zadecydowalam praktycznie sama ze nie chce zabiegu, bo to wiadomo zawsze ryzyko jest.... Zycze Ci zeby @ przybyla jak najpredzej i wszystko dobrze sie ulozylo :-)

Cześć dziewczyny [emoji3] podczytuje was ale jakoś nie mam weny,nastroju.. Niektóre z was walczą jeszcze o lipiec a ja to juz nawet sierpniówką nie będę.. testy owu wyznaczyły mi owulkę na wczoraj i tak też było bo w pracy czułam kłucie w jajniku.. mam jednak problem bo nie zauważyłam u siebie płodnego śluzu a zawsze miałam go bardzo dużo..
M pomimo dobrego seksu nie dał się zbajerować i niestety nie skończył we mnie eh.. [emoji12] ale jest juz miedzy nami lepiej wiec może w kolejnym cyklu podziałamy od nowa [emoji6]Powiedzcie mi, po owulacji jest tylko 24h na zapłodnienie?

reklama
Cześć dziewczyny [emoji3] podczytuje was ale jakoś nie mam weny,nastroju.. Niektóre z was walczą jeszcze o lipiec a ja to juz nawet sierpniówką nie będę.. testy owu wyznaczyły mi owulkę na wczoraj i tak też było bo w pracy czułam kłucie w jajniku.. mam jednak problem bo nie zauważyłam u siebie płodnego śluzu a zawsze miałam go bardzo dużo..
M pomimo dobrego seksu nie dał się zbajerować i niestety nie skończył we mnie eh.. [emoji12] ale jest juz miedzy nami lepiej wiec może w kolejnym cyklu podziałamy od nowa [emoji6]Powiedzcie mi, po owulacji jest tylko 24h na zapłodnienie?

Mniej niż 24h. Mniej więcej 12h. Dodatkowo plemniki potrzebują tez z 6h w naszym organizmie zeby dojrzeć do zapłodnienia.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry