reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A badania na rezerwę jajeczek robiłaś ?? Moze to by warto Rez sprawdzić bo wyniki faktyczne słabe ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, nie robiłam ...ale gin mi mówiła, że reszta wyników nie jest zła ...oprócz braku owu ... I tarczycy się nie czepiała, bo powiedziała, że póki nie jest 2 zera po przecinku to w zajściu nie przeszkadza ...

Może masz rację ale tyle tu prseczytałam smutnych przypadków ze teraz nawet sprawdzic sie boję. Jutro rano dam znać jak już wynik będzie

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jutro testuje a co tam niedobrze mi choc to pewnie z bolu glowy ale cycki nie bola.jajka ćmia ale jakos to wszystko.mimowszystko troche inaczej.niz w ostatnim cyklu ale nadzieja jest jak wyjdzie 1 krecha to i tak sie nie.poddam!!!

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

sugeruj sie sluzem i organizm obserwuj, czujesz zawsze owulacje czy nie?
Luxuorius śluz bialka kurzego widziałam u siebie tego samego dnia gdy test ovu pokazał pozytyw i wtedy też bolały mnie jajniki więc stawiam że owulacja była 4.11 popołudniu bo po 15 -stej śluz był lepki . Myślę , że to jest wiarygodniejsze niż komp ?

Luxuorius śluz bialka kurzego widziałam u siebie tego samego dnia gdy test ovu pokazał pozytyw i wtedy też bolały mnie jajniki więc stawiam że owulacja była 4.11 popołudniu bo po 15 już śluz był lepki . Myślę , że to jest wiarygodniejsze niż komp ?
ja juz swoja opnie na temat ovufriend napisalam wtedy...mi sie to nigdy nie rownalo z tym co bylo w moim organizme

reklama
Do góry