no to sie dowiedz gdzies czy ona mogla miec wplyw na to co sie dzieje, bo kto wieCzytałam ja miałam zwykła miedziana i pisze ze ciaza pozamaciczna też może być od tego. Bo ona powoduje stan zapalny czy coś takiego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to sie dowiedz gdzies czy ona mogla miec wplyw na to co sie dzieje, bo kto wieCzytałam ja miałam zwykła miedziana i pisze ze ciaza pozamaciczna też może być od tego. Bo ona powoduje stan zapalny czy coś takiego.
Jak najbardziej się z Tobą zgadzamja pisze to co bylo dla mnie dobre a co Ty zrobisz to Twoj wybor takze ten
mowie Ci, ze najlepiej to obserwowac organizm i juzJak najbardziej się z Tobą zgadzam
Uczę się tego wszystkiego, choć na dobrą sprawę nie wiem po co ! cykle dotychczas były unormowane więc to było w formie potwierdzenia a namieszało mi tylko
Jutro 29dc na 31 zwykle
W poniedziałek usg nie wiem czy mu powiem, ze zrobiłam bete prywatnie. Dalej jestem na niego zła, ponieważ poczułam się zlekcewazona powiedzialam nawet mężowi, ze moja relacja z ginem wisi na włosku hihiKiedy do gina idziesz?
Ja, powiedzieli mi, że wszystko jest ok, dostałam duphaston.Dziewczyny byłam siku. Papier po podtarciu byl jasnorozowy. Brak domieszki krwi, ale nie zdawalo mi sie to byl jasny roz. Podcieralam sie dalej i nic już niby ok. Boje sie. Miala ktoras tak??
To nie musi byc cos groznego, moze to z szyjki ale jesli sie powtorzy to koniecznie zrob usg, nawet na IP. Lepiej dmuchac na zimne [emoji6]Dziewczyny byłam siku. Papier po podtarciu byl jasnorozowy. Brak domieszki krwi, ale nie zdawalo mi sie to byl jasny roz. Podcieralam sie dalej i nic już niby ok. Boje sie. Miala ktoras tak??
StrasZnie mi przykro ale jestes w tej lepszej sytuacji ze zabiegu nie Mialas, ja niestety tak bo u mnie w ogole krwawienia nie bylo.. W znieczuleniu ogolnym usuwali mi dziecko. Ja hmm .. Obserwuje tylko sluz tak jak to robilam przed staraniami.. I od dzisiaj zaobserwowalam maciutenkie zabarwienie sluzu, jakby troszeczke krwi w sluzie.. Zobaczymy co bedzie dalej.. a Ty cos masz?Anik90 a czy Ty juz masz okres albo jakies oznaki ze on nadchodzi?