reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
no ja chec raz mam a raz nie, ale naprawde jak sie nie ma tyle miesiecy to czlowiek sie czuje jak cnotka niewydymka :D
Lux, na tą cnotke niewydymke to już za późno i po ptokach [emoji23] [emoji23]

Co do podrywu, u nas najbardziej działa na "idiotke". Po kąpieli go wołam bo "ojej kochanie, zapomniałam ręcznika!" [emoji23] bo jak się ubieram w tzw. Seks majtki to już się ze mnie śmieje [emoji1]

U mnie zero objawów, zobaczymy jak będzie. Ale postanowiłam sobie że test dopiero za tydzień w piątek! A test leży w łazience, ćwiczę silną wolę [emoji1] chociaż mało kusi szczerze mówiąc, przeczucie mam że nic z tego.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Lux, na tą cnotke niewydymke to już za późno i po ptokach [emoji23] [emoji23]

Co do podrywu, u nas najbardziej działa na "idiotke". Po kąpieli go wołam bo "ojej kochanie, zapomniałam ręcznika!" [emoji23] bo jak się ubieram w tzw. Seks majtki to już się ze mnie śmieje [emoji1]

U mnie zero objawów, zobaczymy jak będzie. Ale postanowiłam sobie że test dopiero za tydzień w piątek! A test leży w łazience, ćwiczę silną wolę [emoji1] chociaż mało kusi szczerze mówiąc, przeczucie mam że nic z tego.

m7a4xuun7rn9jc7g.png
mnie tez tak kusily testy jak lezaly i patrzyly na mnie :D

Dlatego mój ginie w czeluści szafki, za koszykiem z gumkami. Nie kusi bo tam nie sięgam [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
ja zawsze chowalam tam gdzie wiedzialam, ze nie bede wlazic :D i za kazdym razem jak chcialam wejsc to mowilam, za wysoko, chlopa wolac nie bede, bo jak sie dowie co ma siegnac to tego nie zrobi dla mojego samopoczucia psychicznego :D

Byłam dzisiaj na becie, ale wyniki dopiero w poniedziałek chyba będą. Mam jeszcze zadzwonic dzisiaj około 16
Zrobiłam betę, bo się martwię, że testy słabo wychodzą. Dzisiaj 28 dc mam, beta coś zadowalającego mam nadzieję, że pokaże.

reklama
Do góry