Morela_87
Fanka BB :)
DziękujęMorela...to spokojnosci życzę i cudownych 9 m-cy [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęMorela...to spokojnosci życzę i cudownych 9 m-cy [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Siła umysłu :-) u mnie podobnie, ciągle mnie boli podbrzusze, czasem mi niedobrze, ale piersi są normalne, w poprzednim cyklu podobnie, byłam przekonana, że pomimo plastrów zaszlam, bo się odkleil! A tu nic :-)Mnie te jajniki irytują, jak wcześniej ich nie czułam, to odkąd się staram to masakra... Może też wcześniej nie zwracałam na to takiej uwagi. Ale generalnie inaczej w tym cyklu. Cycki nie bolą, ręka mi się nie chce ruszyć. Najgorzej ze zaczynam sobie wmawiać, a to przecież sensu nie ma...
Lanvin, ilu dniowe masz cykle?
widać!! Idź na betę AniuZrobiłam dzisiaj rano bobotest paskowy czułośc 25mlU/ml dalej mega bladzioch, przesyłam zdjęcie. Chociaż na opakowaniu jest napisane: Intensywnośc koloru różowego linii kontrolnej nie ma wpływu na wynik testu.
Co do objawów to brzuch mnie nadal pobolewa. Ale dziewczyny już wiem co było pierwszym objawem ciąży, zawsze przed okresem miałam większe, nabrzmiałe piersi. A teraz nic nie bolały, nie bolą, nie są większe i tak do tej pory, wręcz jakby ich nie było.