Chyba się wybiorę, ale może w następnym tygodniu. Termin z kalkulatora internetowego porodu wychodzi na 21 lipca.widać!! Idź na betę Aniu
reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Mi wychodzi 20.07Chyba się wybiorę, ale może w następnym tygodniu. Termin z kalkulatora internetowego porodu wychodzi na 21 lipca.
Lanvin
A do gina kiedy? :-)Chyba się wybiorę, ale może w następnym tygodniu. Termin z kalkulatora internetowego porodu wychodzi na 21 lipca.
Z jakiego miasta jesteś?Mi wychodzi 20.07
Chyba za dwa tygodnie polecę się zapisac, zobaczę jakie terminy, jak długo trzeba czekac to pójdę prywatnie, prywatnie to w ten sam dzień można się umówic. Ale ja się martwię!!!! I mam tyle obaw.A do gina kiedy? :-)
Lanvin
Dlaczego się martwisz?Chyba za dwa tygodnie polecę się zapisac, zobaczę jakie terminy, jak długo trzeba czekac to pójdę prywatnie, prywatnie to w ten sam dzień można się umówic. Ale ja się martwię!!!! I mam tyle obaw.
Powiem Ci, że niewiedza jest czasem błogosławieństwem. Jak byłam w ciąży synkiem, to nie wiedzialam prawie nic o ciąży, o badaniach, o witaminach, o czymkolwiek, nie stresowalam się, teraz mając takie doświadczenie, jakie mam i widząc jak wiele z nas ma problemy, nie wiem, czy też bym się nie stresowala, ale póki co, wszystko jest ok, więc spróbuj się nie zastanawiać co może pójść nie tak, siła umysłu może wiele. :-*
Lanvin jeszcze nie ale to pewnie kwestia czasu.
Aniu wiem ze się martwisz też bym się martwiła trzymam za was wszystkie kciuki !
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniu wiem ze się martwisz też bym się martwiła trzymam za was wszystkie kciuki !
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin nie wiem czemu. Ale myślę o wszystkim jak to w pierwszej ciąży np. czemu brzuch boli, czemu nie boli, kiedy do lekarza, czy wszystko dobrze, czy iśc na betę czy nie, czemu jest blada kreska, czemu nie ciemna. Mam 1000 pytań i o tym wszystkim myślę.Dlaczego się martwisz?
Powiem Ci, że niewiedza jest czasem błogosławieństwem. Jak byłam w ciąży synkiem, to nie wiedzialam prawie nic o ciąży, o badaniach, o witaminach, o czymkolwiek, nie stresowalam się, teraz mając takie doświadczenie, jakie mam i widząc jak wiele z nas ma problemy, nie wiem, czy też bym się nie stresowala, ale póki co, wszystko jest ok, więc spróbuj się nie zastanawiać co może pójść nie tak, siła umysłu może wiele. :-*
reklama