reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

widać!! Idź na betę Aniu

km5sio4pghry649q.png
Chyba się wybiorę, ale może w następnym tygodniu. Termin z kalkulatora internetowego porodu wychodzi na 21 lipca. :wink:

reklama
Chyba za dwa tygodnie polecę się zapisac, zobaczę jakie terminy, jak długo trzeba czekac to pójdę prywatnie, prywatnie to w ten sam dzień można się umówic. Ale ja się martwię!!!! I mam tyle obaw.
Dlaczego się martwisz?

Powiem Ci, że niewiedza jest czasem błogosławieństwem. Jak byłam w ciąży synkiem, to nie wiedzialam prawie nic o ciąży, o badaniach, o witaminach, o czymkolwiek, nie stresowalam się, teraz mając takie doświadczenie, jakie mam i widząc jak wiele z nas ma problemy, nie wiem, czy też bym się nie stresowala, ale póki co, wszystko jest ok, więc spróbuj się nie zastanawiać co może pójść nie tak, siła umysłu może wiele. :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dlaczego się martwisz?

Powiem Ci, że niewiedza jest czasem błogosławieństwem. Jak byłam w ciąży synkiem, to nie wiedzialam prawie nic o ciąży, o badaniach, o witaminach, o czymkolwiek, nie stresowalam się, teraz mając takie doświadczenie, jakie mam i widząc jak wiele z nas ma problemy, nie wiem, czy też bym się nie stresowala, ale póki co, wszystko jest ok, więc spróbuj się nie zastanawiać co może pójść nie tak, siła umysłu może wiele. :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin nie wiem czemu. Ale myślę o wszystkim jak to w pierwszej ciąży np. czemu brzuch boli, czemu nie boli, kiedy do lekarza, czy wszystko dobrze, czy iśc na betę czy nie, czemu jest blada kreska, czemu nie ciemna. Mam 1000 pytań i o tym wszystkim myślę.

reklama
Do góry