Oby się zsunelo tam gdzie trzebaA ilu dniowe masz cykle?Jak ok 30 to moze dopiero masz owu, a jak krótsze to moze to byc skok lh bo jajeczko zaplodnione juz zasuwa do macicy
Mnie podkusił do zrobienia testu kalkulator owulacyjny na necie w ktorym niby bylo napisane ze dzis jak zrobie test to poziom lh bedzie pokazywal owulacje a wczoraj niby zapłodnione jajeczko dotarło do macicy, takie tam gadanie człowiek robi sobie nadzieje a potem okazuje sie że moze i dotarło tylko sie nie zagniezdziło i @ przyszedl i taka historia pewnie i tym razem, a M juz sie cieszy bidak niepotrzebnie mu mówilam
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Ja jeszcze w głębi serca mam nadzieje dopóki tej wrednoty nie ma ... ale rozumiem ... ja tez wole juz mieć jak ma być i nie czekaćNo niestety takie zycie to Nasze. Jednym sie udaje innym nie teraz nam czekanie na @ zostało i niech juz przyjdzie to objawy wszystkie pójdą w sina dal ... moja powinna pojawić sie jutro albo w środę. Pewnie prędzej w środę. Chociaż juz myślałam ze dzis sie pojawiła bo brzuch mnie strasznie bolał i nagle cos mocno pociekło. Ale tylko sluz. Także dalej czekan ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
evelinia
Wendy83 bociany nad nami krążą więc może i będzie dzidziaA ilu dniowe masz cykle?Jak ok 30 to moze dopiero masz owu, a jak krótsze to moze to byc skok lh bo jajeczko zaplodnione juz zasuwa do macicy
Mnie podkusił do zrobienia testu kalkulator owulacyjny na necie w ktorym niby bylo napisane ze dzis jak zrobie test to poziom lh bedzie pokazywal owulacje a wczoraj niby zapłodnione jajeczko dotarło do macicy, takie tam gadanie człowiek robi sobie nadzieje a potem okazuje sie że moze i dotarło tylko sie nie zagniezdziło i @ przyszedl i taka historia pewnie i tym razem, a M juz sie cieszy bidak niepotrzebnie mu mówilam
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
evelinia
Czuje , że jest duża szansa moja drogaNie kochana pasek owu w 18dc,ale się nie obrażę jak wyjdą 2kreseczki w tym mc
evelinia
Emsi ja za wielkich nadziei nie mam mało się działo przez mojego M ale jest ale -nigdy nie wiadomo czy dobre dwa razy nie są lepsze niż kilka byle jakichAnia gratulacje To Ci niespodzianka ....
Nimitii, Queen ... .... not fair
evelina mam nadzieję, że nam skapnie.....u mnie dopiero 3dc więc mam nadzieje, że coś jeszcze zostanie ...
Spark u mnie mój M plany ma podobne.....mówi "koniec już zabawy i do roboty" .... eh mam nadzieję, że doczekam do testowania hehehe
Co do wieku kochanieńkie....koniec dyskusji ja też bliżej 40 niż 30 ale to tylko na plus !!!
Myślę,że i dla nas coś ostało
Każdy wiek jest dobry na bobasa chyba,że menopauza była
evelinia
&&& zaciśnięte za Ciebie i queen_b oby i was dotknęły wiruski ciążoweEmsi jak dla każdej z nas
Też bym chciała jutro niespodziankę żeby @ nie przyszła no ale pewnie przyjdzie [emoji35]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiaq85
Na wstępie gratulacje dla Ani i zdrówka dużo, oby wszystko było super.
Dziewczyny moja wyobraźnia już swiruje.... Doszukuje się wszystkiego dosłownie. Powiem Wam że e tym cyklu chyba pierwszy raz poczułam kłucie w jajnikach, podejrzewam że wtedy miałam owulacje. W zeszła środę. Oczywiście naczytalam się już tyle że pewnie sobie wkrecam ale dzisiaj na bieliźnie zobaczyłam jakis ślad jakby krew ze śluzu. Sama nie wiem jak to opisać bo to nie takie typowe krwawienie. W ogole nadal czuje mokro jakos chociaż teoretycznie dni płodne minęły. Na dodatek czuje co jakoś czas w brzuchu takie delikatne pokluwanie, takie migotki. Pewnie się nakrecam, ale powiedziałam sobie ze teraz to już musi wyjść, więc musi :-)
Dziewczyny moja wyobraźnia już swiruje.... Doszukuje się wszystkiego dosłownie. Powiem Wam że e tym cyklu chyba pierwszy raz poczułam kłucie w jajnikach, podejrzewam że wtedy miałam owulacje. W zeszła środę. Oczywiście naczytalam się już tyle że pewnie sobie wkrecam ale dzisiaj na bieliźnie zobaczyłam jakis ślad jakby krew ze śluzu. Sama nie wiem jak to opisać bo to nie takie typowe krwawienie. W ogole nadal czuje mokro jakos chociaż teoretycznie dni płodne minęły. Na dodatek czuje co jakoś czas w brzuchu takie delikatne pokluwanie, takie migotki. Pewnie się nakrecam, ale powiedziałam sobie ze teraz to już musi wyjść, więc musi :-)
Ania!!!! Ale wieści, cudownie!! [emoji8]
Mam nadzieję że i ja się jeszcze załapie [emoji1] chociaż coraz mniej w to wierzę... Choróbsko mnie jakieś chyba bierze [emoji17] raz zimno, raz gorąco aż okno musiałam teraz otworzyć... Mdlilo mnie w dzien, łeb pęka aż mam ochotę coś rozwalić o ścianę. Do tego zero chęci do życia, płytki oddech... JesZcze jajniki po owu bolą, brzuch jak na @... Niech ta jesień już idzie [emoji20] i jeszcze to czekanie a to dopiero 18dc...
Mam nadzieję że i ja się jeszcze załapie [emoji1] chociaż coraz mniej w to wierzę... Choróbsko mnie jakieś chyba bierze [emoji17] raz zimno, raz gorąco aż okno musiałam teraz otworzyć... Mdlilo mnie w dzien, łeb pęka aż mam ochotę coś rozwalić o ścianę. Do tego zero chęci do życia, płytki oddech... JesZcze jajniki po owu bolą, brzuch jak na @... Niech ta jesień już idzie [emoji20] i jeszcze to czekanie a to dopiero 18dc...
Gosiaq85
U mnie 19 dc, średnio cykle 28 dni, chociaż teraz owulacja była chyba w 13 wiec moze będzie dzień krótszy. Zdarzyło mi się chyba 2 miesiące temu mieć 27,a i takie 30dniowe się kiedyś zdarzały. Cóż trzeba czekać jakieś 9 dni do @. Może ta małpa nie przydzie.
reklama
U mnie 18dc, ale cykle koło 30... Więc u mnie jeszcze prawie 2 tygodnie [emoji17] chociaż ostatni był 28, kij wie jak to będzie. Chociaż jakoś dziwnie w tym cyklu, ale zwalam to na infekcje, bo za wcześnie na domysły. Ale jestem wzdeta, brzuch jakbym w 6 miesiącu byla. Albo tak bardzo sobie uroilam [emoji16]