Nie kochana pasek owu w 18dc,ale się nie obrażę jak wyjdą 2kreseczki w tym mcCiąża ???
Ty Docia1975 trwa passa jak nic może i nam coś skapnie chyba że się limit wyczerpie i nam nie sięgnie
reklama
Spark
Fanka BB :)
[QUOTE Windy91, post: 14516591, member: 168239"]Nimitii, Queen niesprawiedliwe to wszystko, bez sensu...
Spark nie daj sie! Oglądaj sufit ile tylko sie da, niech chłop sie męczy! [/QUOTE]
Tak właśnie staram się robić na inną pozycję teraz nie ma szans hahaha
Spark nie daj sie! Oglądaj sufit ile tylko sie da, niech chłop sie męczy! [/QUOTE]
Tak właśnie staram się robić na inną pozycję teraz nie ma szans hahaha
Przed pojawieniem miałam 28dni po poronieniu 31 także nie wiem i zgłupiałam ale wierzę że się uda bez wspomagaczy a śluz jeszcze nie jest biały i na przemian bolą mnie jajniki i wiecie co inaczej pachnę,tak jak byłam w ciąży ten zapach ciała czułam obym się nie wkrecalaA ilu dniowe masz cykle?Jak ok 30 to moze dopiero masz owu, a jak krótsze to moze to byc skok lh bo jajeczko zaplodnione juz zasuwa do macicy
Mnie podkusił do zrobienia testu kalkulator owulacyjny na necie w ktorym niby bylo napisane ze dzis jak zrobie test to poziom lh bedzie pokazywal owulacje a wczoraj niby zapłodnione jajeczko dotarło do macicy, takie tam gadanie człowiek robi sobie nadzieje a potem okazuje sie że moze i dotarło tylko sie nie zagniezdziło i @ przyszedl i taka historia pewnie i tym razem, a M juz sie cieszy bidak niepotrzebnie mu mówilam
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana mało jem i przez pół jak jadłam,wszystko 1kromka rano,zupka jak dla dziecka,ziemniaki troszkę kolacja o 18,mam cukrzycę bez insuliny ale i tak skaczeDocia a co robisz? Tzn. co ćwiczysz, czy jakaś dieta? Ja raczej chce ujędrnić ciało, oczywiście nieco tłuszczu trzeba się pozbyć żeby to osiągnąć.
Bulbasek
Docia oby oby!
Ja muszę się pochwalić, dzisiaj również ćwiczyłam!
Postawiłam, oprócz Chodakowskiej, na skakankę
Bulbasek a jak u Ciebie? Zaczęłaś ćwiczenia? Zmotywować Cię?!
Kochana, jak pamięta No i cieszę się, ze Ty cwiczysz!
Dzisiaj zdążyłam na zajęcia zdrowy kręgosłup a w środę zumba albo pilates. Jeszcze pomyślę. Ale chęć i motywacja jest.
Miałam chodzić z koleżanką, ale ona też się stara o dzidzie i niestety jest po poronieniu i jak zrobi test za 10 dni i nic nie wyjdzie to dołączy. Życzę jej jednak żeby się udało, bo na to zasługuje. pójdziemy na fit ciąża wtedy jak będzie dobrze.
Ostatnia edycja:
Emsi*
Ania gratulacje To Ci niespodzianka ....
Nimitii, Queen ... .... not fair
evelina mam nadzieję, że nam skapnie.....u mnie dopiero 3dc więc mam nadzieje, że coś jeszcze zostanie ...
Spark u mnie mój M plany ma podobne.....mówi "koniec już zabawy i do roboty" .... eh mam nadzieję, że doczekam do testowania hehehe
Co do wieku kochanieńkie....koniec dyskusji ja też bliżej 40 niż 30 ale to tylko na plus !!!
evelina mam nadzieję, że nam skapnie.....u mnie dopiero 3dc więc mam nadzieje, że coś jeszcze zostanie ...
Spark u mnie mój M plany ma podobne.....mówi "koniec już zabawy i do roboty" .... eh mam nadzieję, że doczekam do testowania hehehe
Co do wieku kochanieńkie....koniec dyskusji ja też bliżej 40 niż 30 ale to tylko na plus !!!
Emsi jak dla każdej z nas
Też bym chciała jutro niespodziankę żeby @ nie przyszła no ale pewnie przyjdzie [emoji35]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Też bym chciała jutro niespodziankę żeby @ nie przyszła no ale pewnie przyjdzie [emoji35]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ania gratulacje To Ci niespodzianka ....
No niestety takie zycie to Nasze. Jednym sie udaje innym nie teraz nam czekanie na @ zostało i niech juz przyjdzie to objawy wszystkie pójdą w sina dal ... moja powinna pojawić sie jutro albo w środę. Pewnie prędzej w środę. Chociaż juz myślałam ze dzis sie pojawiła bo brzuch mnie strasznie bolał i nagle cos mocno pociekło. Ale tylko sluz. Także dalej czekan ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom