Nie kochana pasek owu w 18dc,ale się nie obrażę jak wyjdą 2kreseczki w tym mcCiąża ???
Ty Docia1975 trwa passa jak nic może i nam coś skapnie chyba że się limit wyczerpie i nam nie sięgnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie kochana pasek owu w 18dc,ale się nie obrażę jak wyjdą 2kreseczki w tym mcCiąża ???
Ty Docia1975 trwa passa jak nic może i nam coś skapnie chyba że się limit wyczerpie i nam nie sięgnie
Przed pojawieniem miałam 28dni po poronieniu 31 także nie wiem i zgłupiałam ale wierzę że się uda bez wspomagaczy a śluz jeszcze nie jest biały i na przemian bolą mnie jajniki i wiecie co inaczej pachnę,tak jak byłam w ciąży ten zapach ciała czułam obym się nie wkrecalaA ilu dniowe masz cykle?Jak ok 30 to moze dopiero masz owu, a jak krótsze to moze to byc skok lh bo jajeczko zaplodnione juz zasuwa do macicy
Mnie podkusił do zrobienia testu kalkulator owulacyjny na necie w ktorym niby bylo napisane ze dzis jak zrobie test to poziom lh bedzie pokazywal owulacje a wczoraj niby zapłodnione jajeczko dotarło do macicy, takie tam gadanie człowiek robi sobie nadzieje a potem okazuje sie że moze i dotarło tylko sie nie zagniezdziło i @ przyszedl i taka historia pewnie i tym razem, a M juz sie cieszy bidak niepotrzebnie mu mówilam
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana mało jem i przez pół jak jadłam,wszystko 1kromka rano,zupka jak dla dziecka,ziemniaki troszkę kolacja o 18,mam cukrzycę bez insuliny ale i tak skaczeDocia a co robisz? Tzn. co ćwiczysz, czy jakaś dieta? Ja raczej chce ujędrnić ciało, oczywiście nieco tłuszczu trzeba się pozbyć żeby to osiągnąć.
Docia oby oby!
Ja muszę się pochwalić, dzisiaj również ćwiczyłam!
Postawiłam, oprócz Chodakowskiej, na skakankę
Bulbasek a jak u Ciebie? Zaczęłaś ćwiczenia? Zmotywować Cię?!
Ania gratulacje To Ci niespodzianka ....
Nimitii, Queen ... .... not fair
evelina mam nadzieję, że nam skapnie.....u mnie dopiero 3dc więc mam nadzieje, że coś jeszcze zostanie ...
Spark u mnie mój M plany ma podobne.....mówi "koniec już zabawy i do roboty" .... eh mam nadzieję, że doczekam do testowania hehehe
Co do wieku kochanieńkie....koniec dyskusji ja też bliżej 40 niż 30 ale to tylko na plus !!!