reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
[QUOTE Windy91, post: 14516591, member: 168239"]Nimitii, Queen :(:( niesprawiedliwe to wszystko, bez sensu...

Spark nie daj sie! Oglądaj sufit ile tylko sie da, niech chłop sie męczy! :D:D[/QUOTE]
Tak właśnie staram się robić :p na inną pozycję teraz nie ma szans hahaha

A ilu dniowe masz cykle?Jak ok 30 to moze dopiero masz owu, a jak krótsze to moze to byc skok lh bo jajeczko zaplodnione juz zasuwa do macicy;)
Mnie podkusił do zrobienia testu kalkulator owulacyjny na necie w ktorym niby bylo napisane ze dzis jak zrobie test to poziom lh bedzie pokazywal owulacje a wczoraj niby zapłodnione jajeczko dotarło do macicy, takie tam gadanie człowiek robi sobie nadzieje a potem okazuje sie że moze i dotarło tylko sie nie zagniezdziło i @ przyszedl i taka historia pewnie i tym razem, a M juz sie cieszy bidak niepotrzebnie mu mówilam :(

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Przed pojawieniem miałam 28dni po poronieniu 31 także nie wiem i zgłupiałam ale wierzę że się uda bez wspomagaczy a śluz jeszcze nie jest biały i na przemian bolą mnie jajniki i wiecie co inaczej pachnę,tak jak byłam w ciąży ten zapach ciała czułam obym się nie wkrecala

Docia a co robisz? Tzn. co ćwiczysz, czy jakaś dieta? Ja raczej chce ujędrnić ciało, oczywiście nieco tłuszczu trzeba się pozbyć żeby to osiągnąć.
Kochana mało jem i przez pół jak jadłam,wszystko 1kromka rano,zupka jak dla dziecka,ziemniaki troszkę kolacja o 18,mam cukrzycę bez insuliny ale i tak skacze

Docia oby oby! :blink:
Ja muszę się pochwalić, dzisiaj również ćwiczyłam!
Postawiłam, oprócz Chodakowskiej, na skakankę :-D
Bulbasek a jak u Ciebie? Zaczęłaś ćwiczenia? Zmotywować Cię?!

Kochana, jak pamięta :D No i cieszę się, ze Ty cwiczysz! :)

Dzisiaj zdążyłam na zajęcia zdrowy kręgosłup a w środę zumba :) albo pilates. Jeszcze pomyślę. Ale chęć i motywacja jest.

Miałam chodzić z koleżanką, ale ona też się stara o dzidzie i niestety jest po poronieniu i jak zrobi test za 10 dni i nic nie wyjdzie to dołączy. Życzę jej jednak żeby się udało, bo na to zasługuje. :) pójdziemy na fit ciąża wtedy jak będzie dobrze. :D

Ostatnia edycja:
Ania gratulacje :D To Ci niespodzianka .... ;)

Nimitii, Queen ... :( .... not fair

evelina mam nadzieję, że nam skapnie.....u mnie dopiero 3dc więc mam nadzieje, że coś jeszcze zostanie ... :-p

Spark u mnie mój M plany ma podobne.....mówi "koniec już zabawy i do roboty" :rolleyes2: .... eh mam nadzieję, że doczekam do testowania hehehe :biggrin2:

Co do wieku kochanieńkie....koniec dyskusji :-p ja też bliżej 40 niż 30 ale to tylko na plus !!! ;-) ;)

reklama
Ania gratulacje :D To Ci niespodzianka .... ;)

Nimitii, Queen ... :( .... not fair

evelina mam nadzieję, że nam skapnie.....u mnie dopiero 3dc więc mam nadzieje, że coś jeszcze zostanie ... :-p

Spark u mnie mój M plany ma podobne.....mówi "koniec już zabawy i do roboty" :rolleyes2: .... eh mam nadzieję, że doczekam do testowania hehehe :biggrin2:

Co do wieku kochanieńkie....koniec dyskusji :-p ja też bliżej 40 niż 30 ale to tylko na plus !!! ;-) ;)

No niestety takie zycie to Nasze. Jednym sie udaje innym nie ;) teraz nam czekanie na @ zostało i niech juz przyjdzie to objawy wszystkie pójdą w sina dal ... moja powinna pojawić sie jutro albo w środę. Pewnie prędzej w środę. Chociaż juz myślałam ze dzis sie pojawiła bo brzuch mnie strasznie bolał i nagle cos mocno pociekło. Ale tylko sluz. Także dalej czekan ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry