Emsi*
Fanka BB :)
Gratulacje sarat!!!!![emoji38] [emoji38] [emoji38]Jestem w ciazyyyy!!!!))
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje sarat!!!!![emoji38] [emoji38] [emoji38]Jestem w ciazyyyy!!!!))
Nimiti dużą masz nadwagę? Chodź się weźmiemy za dietę i od wrócimy myśli od staranek. Mnie też się przyda [emoji16] ja tak właśnie zaszlam w obie ciąże. Zaczęłam dietę i siup jestem w ciąży.Ania w porównaniu ze mną to jesteś szczupła.
Lux dziękuję już pamiętam test na ladzie )))
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje Kochana[emoji173]Jestem w ciazyyyy!!!!))
:/ nie poddajemy sie i działamy dalej....trzeba sobie prezent na Mikołaja zrobić a co ! [emoji12] [emoji12] [emoji12]U mnie też biel. Jutro mam mieć okres..
Mamy ten sam termin, tylko ja 2cs [emoji3]Proszę o zmianę w tabelce. Termin @ może być na 25.11 a teraz jest 3cs
Jest nadzieja heh podchody zaczyna robićHehe wierzę w Twój urok osobisty
No teraz to już życzę podwójnieOj chciałabym, tylko kurde ta racjonalna strona mówi mi ze to tylko hormony wariujące po clo.
Ale nie byłabym sobą gdybym nie spr prognozowanej daty porodu - 19 lipca [emoji51] czyli 3dni po urodzinach mojego M i dwa dni przed moimi [emoji51][emoji23][emoji23] a także tydzień przed rocznica ślubu [emoji51] taka krejzolka jestem [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom