reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sarat jakieś objawy ?

evelina wiesz co na facetów działa [emoji6] coś pewnie w szafie znajdziesz [emoji12]

Queen, nimitti trzymam kciuki ... &&&

Sylwka przykro mi :/ działamy dalej ... a co [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania w porównaniu ze mną to jesteś szczupła.

Lux dziękuję już pamiętam test na ladzie :))))

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimiti dużą masz nadwagę? Chodź się weźmiemy za dietę i od wrócimy myśli od staranek. Mnie też się przyda [emoji16] ja tak właśnie zaszlam w obie ciąże. Zaczęłam dietę i siup jestem w ciąży.
Jestem w ciazyyyy!!!!:)))
Gratulacje Kochana[emoji173]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ania, mam to samo! Ważyłam 62kg a teraz prawie 65 i strasznie sie z ta waga czuje, szczególnie ze wszystko poszło mi w brzuch i nie raz słyszałam czy ja w ciazy nie jestem czasem eh..
Sarat, gratulacje !!
Emsi, o tak! Fajny byłby prezent [emoji3] ja 4 lata temu testowałam 4 grudnia w moje imieniny i były dwie kreseczki [emoji3] mam syna z sierpnia to kolejne moze tez sie uda [emoji3]

Emsi objawy to biały sluz i ucisk i klucia w jajnikach. No i cały czas mnie mdli. W niedzielę mialam grype zoladkowa więc pozniej tłumaczyłam sobie, ze to ciągle pozostalosci po grypie :) choć na mdłości za szybko,ale ewidentnie je mam!

Emsi dziękuję :*

Sarat a nie mówiłam :) tak się cieszę !!!

Siwa ja nie mam.nadwagi ja mam otyłość II stopnia ... i tak już schudłam 20 kg ale po zeszłym poronieniu 7 na plusie. Ważę ponad 100 kg kochana wiec jestem czołgiem.

Ale z synem w ciąży byłam o wiele grubsza. Nie wiem od czego to zależy ale najwyraźniej się da.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Oj chciałabym, tylko kurde ta racjonalna strona mówi mi ze to tylko hormony wariujące po clo.
Ale nie byłabym sobą gdybym nie spr prognozowanej daty porodu - 19 lipca [emoji51] czyli 3dni po urodzinach mojego M i dwa dni przed moimi [emoji51][emoji23][emoji23] a także tydzień przed rocznica ślubu [emoji51] taka krejzolka jestem [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No teraz to już życzę podwójnie :D ;)

Do góry