reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sarat jakieś objawy ?

evelina wiesz co na facetów działa [emoji6] coś pewnie w szafie znajdziesz [emoji12]

Queen, nimitti trzymam kciuki ... &&&

Sylwka przykro mi :/ działamy dalej ... a co [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania w porównaniu ze mną to jesteś szczupła.

Lux dziękuję już pamiętam test na ladzie :))))

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimiti dużą masz nadwagę? Chodź się weźmiemy za dietę i od wrócimy myśli od staranek. Mnie też się przyda [emoji16] ja tak właśnie zaszlam w obie ciąże. Zaczęłam dietę i siup jestem w ciąży.
Jestem w ciazyyyy!!!!:)))
Gratulacje Kochana[emoji173]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ania, mam to samo! Ważyłam 62kg a teraz prawie 65 i strasznie sie z ta waga czuje, szczególnie ze wszystko poszło mi w brzuch i nie raz słyszałam czy ja w ciazy nie jestem czasem eh..
Sarat, gratulacje !!
Emsi, o tak! Fajny byłby prezent [emoji3] ja 4 lata temu testowałam 4 grudnia w moje imieniny i były dwie kreseczki [emoji3] mam syna z sierpnia to kolejne moze tez sie uda [emoji3]

Emsi objawy to biały sluz i ucisk i klucia w jajnikach. No i cały czas mnie mdli. W niedzielę mialam grype zoladkowa więc pozniej tłumaczyłam sobie, ze to ciągle pozostalosci po grypie :) choć na mdłości za szybko,ale ewidentnie je mam!

Emsi dziękuję :*

Sarat a nie mówiłam :) tak się cieszę !!!

Siwa ja nie mam.nadwagi ja mam otyłość II stopnia ... i tak już schudłam 20 kg ale po zeszłym poronieniu 7 na plusie. Ważę ponad 100 kg kochana wiec jestem czołgiem.

Ale z synem w ciąży byłam o wiele grubsza. Nie wiem od czego to zależy ale najwyraźniej się da.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Oj chciałabym, tylko kurde ta racjonalna strona mówi mi ze to tylko hormony wariujące po clo.
Ale nie byłabym sobą gdybym nie spr prognozowanej daty porodu - 19 lipca [emoji51] czyli 3dni po urodzinach mojego M i dwa dni przed moimi [emoji51][emoji23][emoji23] a także tydzień przed rocznica ślubu [emoji51] taka krejzolka jestem [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No teraz to już życzę podwójnie :D ;)

Do góry