Emsi*
Fanka BB :)
Gratulacje sarat!!!!![emoji38] [emoji38] [emoji38]Jestem w ciazyyyy!!!!))
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje sarat!!!!![emoji38] [emoji38] [emoji38]Jestem w ciazyyyy!!!!))
Nimiti dużą masz nadwagę? Chodź się weźmiemy za dietę i od wrócimy myśli od staranek. Mnie też się przyda [emoji16] ja tak właśnie zaszlam w obie ciąże. Zaczęłam dietę i siup jestem w ciąży.Ania w porównaniu ze mną to jesteś szczupła.
Lux dziękuję już pamiętam test na ladzie)))
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje Kochana[emoji173]Jestem w ciazyyyy!!!!))
:/ nie poddajemy sie i działamy dalej....trzeba sobie prezent na Mikołaja zrobić a co ! [emoji12] [emoji12] [emoji12]U mnie też biel. Jutro mam mieć okres..
Mamy ten sam termin, tylko ja 2cs [emoji3]Proszę o zmianę w tabelce. Termin @ może być na 25.11 a teraz jest 3cs
Jest nadzieja heh podchody zaczyna robićHehewierzę w Twój urok osobisty
![]()
No teraz to już życzę podwójnieOj chciałabym, tylko kurde ta racjonalna strona mówi mi ze to tylko hormony wariujące po clo.
Ale nie byłabym sobą gdybym nie spr prognozowanej daty porodu - 19 lipca [emoji51] czyli 3dni po urodzinach mojego M i dwa dni przed moimi [emoji51][emoji23][emoji23] a także tydzień przed rocznica ślubu [emoji51] taka krejzolka jestem [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom