reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja dziewczyny jak nie zaszłam w tym cyklu to biorę się za odchudzanie i kupuję rowerek treningowy do domu, bo 71 kg to przesada. A starania przeniosę na grudzień, bo mąż i tak w połowie listopada wyjeżdża na dwa tygodnie, więc cykl i tak będzie stracony. Taki mam plan, jeżeli zaszłam to co innego, ale trochę boję się jaką wagę osiągnę po 9 miesiącach. :-( :(

Ja tez tak jak Ania - jesli sie nie udało to biorę sie za siebie. Chodakowska czeka [emoji51][emoji23] bo aż strach sie bać co by było po 9msc [emoji23][emoji23] czas sie ogarnąć ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny możecie mi oddać. Ja to jestem jak pajaczek, ale całe życie taka byłam ;)
Chociaż i nadwaga źle i niska waga też źle.

Ania w porównaniu ze mną to jesteś szczupła.

Lux dziękuję już pamiętam test na ladzie :))))

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest właśnie najgorsze, bo jak się za siebie wziąśc jak się słyszy od rodziny, ty ważysz 70 kg?? Nie widac. No fakt chodzę w tych samych ciuchach co 10 kg temu, ale nie czuję się z tym dobrze, zwłaszcza, że na początku roku ważyłam jakieś 60-62 Nie wiem nawet skąd taki przyrost wagi. Eh...:hmm:

To jest właśnie najgorsze, bo jak się za siebie wziąśc jak się słyszy od rodziny, ty ważysz 70 kg?? Nie widac. No fakt chodzę w tych samych ciuchach co 10 kg temu, ale nie czuję się z tym dobrze, zwłaszcza, że na początku roku ważyłam jakieś 60-62 Nie wiem nawet skąd taki przyrost wagi. Eh...:hmm:

Najważniejsze jest to co Ty czujesz i jak się czujesz sama ze sobą :)

A przy jakim wzroscie tyle ważysz? Wiesz ja np jak trenowalam to sam moj tylek i miesnie wazyly wiecej niz wszystko inne[emoji14]a pozniej jak musialam niestety odpuscic to wygladalam tak samo a waga spadla:p przy wzroscie 172cm wazylam 55kg a ost przytyłam 3 kg ale tez w tylek mi poszlo a brzuch nogi dalej mam takie jak mialam[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No witam :) Zrobiłam rano dwa sikance (pre test i quick). I znowu jasne drugie kreski. Poleciała zrobić bete i nikomu nie powiedziałam - jesteście pierwsze. Około 18:30 mają być wyniki.

Jestem klebkiem nerwów. Na 18 mam spotkanie wolontariuszy Szlachetnej Paczki, bo jestem jedną z nich. Nie wiem jak wysiedze jak otrzymam smsa że wynik jest już na mailu.

Czytam Was Dziewczynki i bardzo Nam życzę nowych lub pierwszych ciąż!!! Kiedyś musi się udac:tak:
Będzie ciąża,jak nic :wink:

Do góry