reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sarat czekamy na Twoje wyniki !! Nie trzymaj nas tyle w niepewności !!;-)
Megan22 - ja mam 173 cm i ważne 63kg. Ale jak byłam w Twoim wieku to tez ważyłam miedzy 49 a 55kg. Pamietam jak kuzyn mi powiedział żebym przestała tyle jeść bo będę gruba - ja na niego wielkie oczy ze przecież jem tyle i trzymam wagę. Na co on do mnie ze z wiekiem to mi sie ukróci. No i niestety miał racje ;-( taksę teraz chętnie pozbyłbym sie tych 8kg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Alexandrax ja 19.11 mam planowaną @ chciałabym by to było już 9 :rolleyes:
Upsik[emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

A przy jakim wzroscie tyle ważysz? Wiesz ja np jak trenowalam to sam moj tylek i miesnie wazyly wiecej niz wszystko inne[emoji14]a pozniej jak musialam niestety odpuscic to wygladalam tak samo a waga spadla:p przy wzroscie 172cm wazylam 55kg a ost przytyłam 3 kg ale tez w tylek mi poszlo a brzuch nogi dalej mam takie jak mialam[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
165 cm tylko :p ale ja nigdy nie ważyłam mniej niż 58 kg

reklama
Do góry