reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja dziewczyny jak nie zaszłam w tym cyklu to biorę się za odchudzanie i kupuję rowerek treningowy do domu, bo 71 kg to przesada. A starania przeniosę na grudzień, bo mąż i tak w połowie listopada wyjeżdża na dwa tygodnie, więc cykl i tak będzie stracony. Taki mam plan, jeżeli zaszłam to co innego, ale trochę boję się jaką wagę osiągnę po 9 miesiącach. :-( :(

Ja tez tak jak Ania - jesli sie nie udało to biorę sie za siebie. Chodakowska czeka [emoji51][emoji23] bo aż strach sie bać co by było po 9msc [emoji23][emoji23] czas sie ogarnąć ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny możecie mi oddać. Ja to jestem jak pajaczek, ale całe życie taka byłam ;)
Chociaż i nadwaga źle i niska waga też źle.

Ania w porównaniu ze mną to jesteś szczupła.

Lux dziękuję już pamiętam test na ladzie :))))

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest właśnie najgorsze, bo jak się za siebie wziąśc jak się słyszy od rodziny, ty ważysz 70 kg?? Nie widac. No fakt chodzę w tych samych ciuchach co 10 kg temu, ale nie czuję się z tym dobrze, zwłaszcza, że na początku roku ważyłam jakieś 60-62 Nie wiem nawet skąd taki przyrost wagi. Eh...:hmm:

To jest właśnie najgorsze, bo jak się za siebie wziąśc jak się słyszy od rodziny, ty ważysz 70 kg?? Nie widac. No fakt chodzę w tych samych ciuchach co 10 kg temu, ale nie czuję się z tym dobrze, zwłaszcza, że na początku roku ważyłam jakieś 60-62 Nie wiem nawet skąd taki przyrost wagi. Eh...:hmm:

Najważniejsze jest to co Ty czujesz i jak się czujesz sama ze sobą :)

A przy jakim wzroscie tyle ważysz? Wiesz ja np jak trenowalam to sam moj tylek i miesnie wazyly wiecej niz wszystko inne[emoji14]a pozniej jak musialam niestety odpuscic to wygladalam tak samo a waga spadla:p przy wzroscie 172cm wazylam 55kg a ost przytyłam 3 kg ale tez w tylek mi poszlo a brzuch nogi dalej mam takie jak mialam[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No witam :) Zrobiłam rano dwa sikance (pre test i quick). I znowu jasne drugie kreski. Poleciała zrobić bete i nikomu nie powiedziałam - jesteście pierwsze. Około 18:30 mają być wyniki.

Jestem klebkiem nerwów. Na 18 mam spotkanie wolontariuszy Szlachetnej Paczki, bo jestem jedną z nich. Nie wiem jak wysiedze jak otrzymam smsa że wynik jest już na mailu.

Czytam Was Dziewczynki i bardzo Nam życzę nowych lub pierwszych ciąż!!! Kiedyś musi się udac:tak:
Będzie ciąża,jak nic :wink:

Do góry