reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan gratuluję!!!
Kacha10 też czasami przychodzi mi na myśl, że może więcej dzieci mi nie jest dane, mam jedno, zawsze marzyłam o trójce. Oczywiście nie odpuszczam i próbuję dalej. Ale czarne myśli czasami też mi przychodzą do głowy, a i tak z drugiej strony sądzę, że jestem szczęściarą, że już jestem mamą.
Dziewczyny poradźcie mi na jakie badania powinnam wysłać męża. Na badanie nasienia to wiem, ale na co jeszcze go wysłać? Myślałam o takich z laboratorium morfologia, glukoza , na tarczycę??? Nie wiem, proszę podpowiedzcie mi!

reklama
Tabelka
Izabela i hajmal się nie odzywają :( martwię się
Zobacz załącznik 780598
Jak narazie u mnie jest wszystko dobrze. cierpliwie czekam do poniedziałku żeby betę powtórzyć. troszkę mnie martwi klucie w podbrzuszu tak pośrodku. i dalej w wielkim stresie chodzę do toalety. Ale już dzień się kończy czyli koniec 35dc najbardziej stresowałam mnie 34dc.(wczoraj.). zaczynam wierzyć że tym razem się uda. oczywiście w poniedziałek jak tylko będę coś wiedziała odrazu napisze. buziaczki

Jak narazie u mnie jest wszystko dobrze. cierpliwie czekam do poniedziałku żeby betę powtórzyć. troszkę mnie martwi klucie w podbrzuszu tak pośrodku. i dalej w wielkim stresie chodzę do toalety. Ale już dzień się kończy czyli koniec 35dc najbardziej stresowałam mnie 34dc.(wczoraj.). zaczynam wierzyć że tym razem się uda. oczywiście w poniedziałek jak tylko będę coś wiedziała odrazu napisze. buziaczki
Mnie co chwile kłuje prawy albo lewy jajnik i co jakis czas boli podbrzusze jak na okres .. Na pewno tym razem bedzie wszystko dobrze :D w poniedzialek czekam na info a ja wtedy bede dzwonic umowiac sie na wizyte :) a tymczasem wbijam pod kołderke bo ciagle kicham i smarkam:p

I dziękuje dziewczyny za gratulacje :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan,tulipanna dziękuję Wam za wsparcie.Mam nadzieję ze jutro moje samopoczucie będzie lepsze.Hormony wzięły dzisiaj górę.
Po to tu jestesmy zeby sie wspierać :* ja tam jestem świeżynka bo dzisiaj dopiero pierwszy raz w zyciu zobaczylam swoje dwie kreseczki :) ale chętnie pokibicuje i dodam słowa otuchy :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry