Mnie w 17 i 18 dc wlasnie czasem zabolało jak na okresJa tez nie lubie[emoji14]Tylko nie wiem co się dzieje, ale odczuwam w podbrzuszu ból miesiączowy, a od owulacji dopiero 5 dni minęło..
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie w 17 i 18 dc wlasnie czasem zabolało jak na okresJa tez nie lubie[emoji14]Tylko nie wiem co się dzieje, ale odczuwam w podbrzuszu ból miesiączowy, a od owulacji dopiero 5 dni minęło..
ja slyszalam dobre opinie o nim i duzo dziewczyn zaszlo dzieki temu, wiec moze to zalezy od organzimuLux tylko że na innym wątku 3 osobom rozregulował cykle i pojawiało się plamienie, gdzie wcześniej te osoby tego nie miały. Co prawda brały inofem ale skład ten sam.Nie wiem czy chce ryzykować rozregulowanym cyklami jak moje cykle są idealne. A ta ginka na nfz miała kiepski sprzęt (sama to powiedziała), więc biorę na nią poprawkę.
uda się się wkońcu!!Niestety 1 kreska... niema nawet cienia cienia. Czekam na @
Zobacz załącznik 779748 zrobiony przed chwilą z drugich siuskow. Mam nadzieję że ten raczej nie oszukuje. jutro beta.
mam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie
wiecie co dziś tak strasznie kłuje mnie prawy jajnik ( owu zawsze była z prawego) a śluz jest biały nierozciągliwy ,
rozciągliwy był w zeszłym tyg. To możliwe że to owu czy owu już była i coś może się dziać
bo jajniki mogą boleć w owu no nie...
Ja tez nie lubie
Tylko nie wiem co się dzieje, ale odczuwam w podbrzuszu ból miesiączowy, a od owulacji dopiero 5 dni minęło..
oj to bedzie dluuuggiii tydzien co ja nie lubilam tej ostatniej fazy cyklu