reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
bertha ładnie napisane :) masz rację zgadzam się z tobą.
Megan które uważasz testy za lepsze te z allegro czy facelle? z ciekawości pytam.
Ja sobie bardzo cenie te facelle :)

Lui będzie dobrze trzymam kciuki :)

No ja nigdy jak nie miałam. Nawet jak zachodziłam w ciążę to prócz braku okresu mi nic nigdy nie było.

Kobiecy organizm to jednak zagadka :p

Lux tylko że na innym wątku 3 osobom rozregulował cykle i pojawiało się plamienie, gdzie wcześniej te osoby tego nie miały. Co prawda brały inofem ale skład ten sam.Nie wiem czy chce ryzykować rozregulowanym cyklami jak moje cykle są idealne. A ta ginka na nfz miała kiepski sprzęt (sama to powiedziała), więc biorę na nią poprawkę.
ja slyszalam dobre opinie o nim i duzo dziewczyn zaszlo dzieki temu, wiec moze to zalezy od organzimu ;)

Megan, jak oglądam twoje testy te z Allegro to rodzi sie we mnie nadzieja ze jednak owu miałam.. chciałam wkleić ale kurczę nie potrafię [emoji53] z tym, ze mi tylko jeden wyszedł z dwoma paskami w 11dc.. ja mam @ na 31.10 ale u mnie to nie ma sensu testować [emoji12]

Hajmal nie głupia !!!Nie morzez kochana od razu tak -zrobiłaś betę to czekamy na wyniczki :-) :)trzymam mocno kciuki;)

Kotek działaj kochana jeszcze jeśli cykl będzie nie 24-wy a 30to owulka tuż tuż:)

Iza kciuki zaciśnięte:biggrin2:

Matko kochana, dziewuchy! Na 2 dni odcięłam sie od interntu a musialam dzisiaj nadrabiac ponad godzinę, ale produkujecie :D

Zobacz załącznik 779748 zrobiony przed chwilą z drugich siuskow. Mam nadzieję że ten raczej nie oszukuje. jutro beta.

Gratulacje i trzymam kciuki za wyyssooooooką betę, koniecznie dawaj znac zaraz po wynikach :D

mam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie :)
upload_2016-10-24_7-38-36-png.779745

<3 powtarzaj i wrzucaj fotę, wszystko bedzie super! :)

wiecie co dziś tak strasznie kłuje mnie prawy jajnik ( owu zawsze była z prawego) a śluz jest biały nierozciągliwy ,
rozciągliwy był w zeszłym tyg. To możliwe że to owu czy owu już była i coś może się dziać
bo jajniki mogą boleć w owu no nie...

Ja tez nie lubie :p
Tylko nie wiem co się dzieje, ale odczuwam w podbrzuszu ból miesiączowy, a od owulacji dopiero 5 dni minęło..

Mnie jajniki nasuwają od owulki do samej @ .... ze śluzem to róznie, 2 cykle temu lało sie ze mnie litrami, narobiło nadziei a i tak d.pa z tego wyszła :D Teraz to nawet bolącego jajnika nie moge interpretować na swoją korzyść :D

oj to bedzie dluuuggiii tydzien co :D ja nie lubilam tej ostatniej fazy cyklu :)

Lux, powiem ci ze fakt... Jak sie nie starałam, to ledwo ogarniałam kiedy okres ma przyjsc. Albo przypadkiem zajrzałam w kalendarzyk albo brała mnie z zaskoczenia :D :D A teraz to zwariować idzie :D

reklama
O udało sie, tak dziewczyny wyglądał moj jedyny test owu w 11dc, w 12 był już mega słaby.. przytulanki tylko w 12 dc.. wiec mam nikła nadzieje na ciąże [emoji27]

Załączniki

• IMG_2580.JPG
    IMG_2580.JPG
    884,3 KB · Wyświetleń: 61
Do góry