Mnie w 17 i 18 dc wlasnie czasem zabolało jak na okresJa tez nie lubie[emoji14]Tylko nie wiem co się dzieje, ale odczuwam w podbrzuszu ból miesiączowy, a od owulacji dopiero 5 dni minęło..
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie w 17 i 18 dc wlasnie czasem zabolało jak na okresJa tez nie lubie[emoji14]Tylko nie wiem co się dzieje, ale odczuwam w podbrzuszu ból miesiączowy, a od owulacji dopiero 5 dni minęło..
ja slyszalam dobre opinie o nim i duzo dziewczyn zaszlo dzieki temu, wiec moze to zalezy od organzimuLux tylko że na innym wątku 3 osobom rozregulował cykle i pojawiało się plamienie, gdzie wcześniej te osoby tego nie miały. Co prawda brały inofem ale skład ten sam.Nie wiem czy chce ryzykować rozregulowanym cyklami jak moje cykle są idealne. A ta ginka na nfz miała kiepski sprzęt (sama to powiedziała), więc biorę na nią poprawkę.
Niestety 1 kreska... niema nawet cienia cienia. Czekam na @
Zobacz załącznik 779748 zrobiony przed chwilą z drugich siuskow. Mam nadzieję że ten raczej nie oszukuje. jutro beta.
mam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie
![]()
wiecie co dziś tak strasznie kłuje mnie prawy jajnik ( owu zawsze była z prawego) a śluz jest biały nierozciągliwy ,
rozciągliwy był w zeszłym tyg. To możliwe że to owu czy owu już była i coś może się dziać
bo jajniki mogą boleć w owu no nie...
Ja tez nie lubie
Tylko nie wiem co się dzieje, ale odczuwam w podbrzuszu ból miesiączowy, a od owulacji dopiero 5 dni minęło..
oj to bedzie dluuuggiii tydzien coja nie lubilam tej ostatniej fazy cyklu
![]()