reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana, dzisiaj jest ciemniejsza! Super, gratulacje :) czekamy na betę!

Daje nadzieje :)

Super wiadomosc! :) powodzenia teraz!

Oj przestań, nie wyrzucaj sobie! Ja tez bym testowała przed @ i tez cieszyłbym sie z cienia. Jak większość z nas mam tez za sobą poronienie, starania w sumie 2,5roku i co z tego! Nie bede na sile powstrzymywać radości "bo moze sie nie udać". Smutków i stresów w ciąży bedzie jeszcze sporo wiec kazdy moment radości trzeba wykorzystać i cieszyć sie póki trwa! A jak sie nie uda to i tak bedzie bagno, i co, lepiej sie bede czuła ze świadomością ze wczesniej powstrzymywałam radość?? Nie sadze. Mysle ze wtedy bede miała wszystko w dupie. A choc przez chwile byłam szczęśliwa. I to sie bedzie dla mnie liczyć.
Wiadomo, jest wiele przypadków niepowodzeń ale jest tez wiele pozytywnych przypadków i trzeba wierzyć ze bedzie dobrze!
Takze głowa do góry, cyc do przodu i ciesz sie bo to twoja chwila!!! :)
Za te słowa szacun :D ty to jestes taka pozytywna kobietka :D kazdego tu chyba podnosisz na duchu ahhh:D
bertha ładnie napisane :) masz rację zgadzam się z tobą.
Megan które uważasz testy za lepsze te z allegro czy facelle? z ciekawości pytam.
Ja sobie bardzo cenie te facelle :)

Lui będzie dobrze trzymam kciuki :)
Zdecydowanie lepsze facelle[emoji14]
Megan, jak oglądam twoje testy te z Allegro to rodzi sie we mnie nadzieja ze jednak owu miałam.. chciałam wkleić ale kurczę nie potrafię [emoji53] z tym, ze mi tylko jeden wyszedł z dwoma paskami w 11dc.. ja mam @ na 31.10 ale u mnie to nie ma sensu testować [emoji12]
I bardzo dobrze bo jak widać na tych allegrowych ta kreska ciemniejsza nie potrafi byc , bynajmniej u mnie .. Tylko klopotu sobie z nimi narobiłam niż mialby mi pomoc :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fabimama :( Uda sie w końcu, musi! Trzymam mocno kciuki i tulę mocno :*

U mnie koniec @. W koncu :D cykl bez spiny - rozpoczęty! Nawet chyba dobrze rokuje, bo juz mi sie libido mocno odzywa, wiec moze w tym miesiacu bedzie wiecej niz 2 bobosexy... Cycki juz zaczeły bolec, miałam całe 4 dni przerwy, no czad...
Pogoda do czterech liter, ściana deszczu od rana i ciemno że szok :( Miałam sie pobyczyć, ale sterta prania w szafie przyprawiła mnie o zawał :D Wiec dzisiaj w planie prasowanie i barszcz ukrainski :p

Trzymam kciuki za testy i bety! Dawajcie znac jak najprędzej! :D

Kochana, dzisiaj jest ciemniejsza! Super, gratulacje :) czekamy na betę!

Daje nadzieje :)

Super wiadomosc! :) powodzenia teraz!

Oj przestań, nie wyrzucaj sobie! Ja tez bym testowała przed @ i tez cieszyłbym sie z cienia. Jak większość z nas mam tez za sobą poronienie, starania w sumie 2,5roku i co z tego! Nie bede na sile powstrzymywać radości "bo moze sie nie udać". Smutków i stresów w ciąży bedzie jeszcze sporo wiec kazdy moment radości trzeba wykorzystać i cieszyć sie póki trwa! A jak sie nie uda to i tak bedzie bagno, i co, lepiej sie bede czuła ze świadomością ze wczesniej powstrzymywałam radość?? Nie sadze. Mysle ze wtedy bede miała wszystko w dupie. A choc przez chwile byłam szczęśliwa. I to sie bedzie dla mnie liczyć.
Wiadomo, jest wiele przypadków niepowodzeń ale jest tez wiele pozytywnych przypadków i trzeba wierzyć ze bedzie dobrze!
Takze głowa do góry, cyc do przodu i ciesz sie bo to twoja chwila!!! :)

Bardzo dobrze piszesz :tak: HAJMAL ja tak samo jak 98 % dziewczyn na tym forum testowałoby wczesniej. Zwlaszcza ze kazda Nas chcialaby juz dzidzie. I w kazdym cyklu czeka jak na zbawienie najpierw zeby okres nie przyszedl pozniej na 2 kreski chocby mialy sb je czasem narysowac czy zaczarowac ten test a jeszcze pozniej byle 1 trymestr minal i wreszcie bylo chociaz troche spokojniej. Poki co ciesz sie tymi 2 kreskami bo sadze ze kazda z nas sie cieszy Twoim szczesciem i bd Ci kibicowac zeby bylo jak najlepiej. Mysle rowniez ze kazda z nas po trochu Ci zazdrosci ze juz te dwie kreski sie pojawily. I poki co ograniczaj stres do minimum, na to jeszcze przyjdzie czas i nie przejmuj sie takimi glupotami ze za wczesnie testowalas. Ja dopiero zaczynam a sadze ze do nastepnego okresu to na dupie nie bd mogla usiedziec Chociaz wstepnie mamy podchodzic do tego na luzie... Juz to widze :rolleyes2:

Hajmal ty sie nie stresuj tylko ciesz! Ja w tym cyklu miałam taką schizę, ze chciałam testować mimo @ , bo mi sie śniło ze to tylko plamienia :D no psycha wysiada jak nic :D
Ciesz sie a nie stresuj, bo fasolka tez sie stresuje! Wiekszość tutaj ma jakies przejścia i trzęsie portkami na widok 2 kreseczek... Ale kazda ciąża jest inna, każda! Nie ma sie co oglądac wstecz, tylko cieszyc sie ile tylko wlezie, bo to magiczne momenty są. A tego nikt ci nie odbierze :) Także, ciesz sie, wypoczywaj i dawaj znac jak sie rozwija sytuacja... A tu masz tutaj tłum kibiców, nie stresuj sie! :D

Ja to co 5 min wchodze na klandarzyk..tak jakbym miała tam ujrzeć że dzisiaj 28dc a nie 22:D to juz chyba jakaś nerwica jest :D

Ja to tylko czekam az mi sie okres skonczy i moj wreszcie bd mial raj na ziemi i mi nie powie ze mu nie daje i go ograniczam, az mu obrzydnie to przytulanie :wink:

Megan, jak ja patrzyłam w kalendarzyk to siłą woli chyba chciałam zmienic na 30dc :D nadszedł 29, ja juz pełne podniecenie, normalnie szał, test kupiony... a tu mi @ wyskoczyła dzien wcześniej, takie zaskoczenie. :D

A własnie dziewczyny, mam pytanie. Biore femibion, od tamtej pory zauważyłam ze skraca mi sie cykl... Znaczy zawsze miałam 28 jak w zegarku, jak wyjechałam na studia to sie wydłuzyl do 30-32... Możliwe ze cos mi sie tak reguluje przez ten Femibion? Ten cykl miał 29, obstawiam ze ten dłuższy nie bedzie... Miała któras z was cos takiego? Bo tez nie wiem czy to przez witaminy, ale tak obstawiam :D

windy91 ja miałam tak samo. Też miałam okres a pomimo tego chciałam testować ale na szczęście sie powstrzymałam.

Megan hahhaha jak bym siebie czytała :D ja tak wchodzę na t-time jakbym nie wiem co miała tam usłyszeć/przeczytać/zobaczyć. W zeszłym cyklu normalnie na wszystkie możliwe strony wchodziłam. Teraz trochę mniej ale np dzisiaj rano czytałam o owulacji a żywotności plemników :D

reklama
windy91 ja miałam tak samo. Też miałam okres a pomimo tego chciałam testować ale na szczęście sie powstrzymałam.

Megan hahhaha jak bym siebie czytała :D ja tak wchodzę na t-time jakbym nie wiem co miała tam usłyszeć/przeczytać/zobaczyć. W zeszłym cyklu normalnie na wszystkie możliwe strony wchodziłam. Teraz trochę mniej ale np dzisiaj rano czytałam o owulacji a żywotności plemników :D
Oo na t-time to wczoraj wchodzilam ze sto razy :D a jeszcze nacisnelam na wczesne objawy i tam jest taka superaśna tabeleczka hahaha

Do góry