reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana, dzisiaj jest ciemniejsza! Super, gratulacje :) czekamy na betę!

Daje nadzieje :)

Super wiadomosc! :) powodzenia teraz!

Oj przestań, nie wyrzucaj sobie! Ja tez bym testowała przed @ i tez cieszyłbym sie z cienia. Jak większość z nas mam tez za sobą poronienie, starania w sumie 2,5roku i co z tego! Nie bede na sile powstrzymywać radości "bo moze sie nie udać". Smutków i stresów w ciąży bedzie jeszcze sporo wiec kazdy moment radości trzeba wykorzystać i cieszyć sie póki trwa! A jak sie nie uda to i tak bedzie bagno, i co, lepiej sie bede czuła ze świadomością ze wczesniej powstrzymywałam radość?? Nie sadze. Mysle ze wtedy bede miała wszystko w dupie. A choc przez chwile byłam szczęśliwa. I to sie bedzie dla mnie liczyć.
Wiadomo, jest wiele przypadków niepowodzeń ale jest tez wiele pozytywnych przypadków i trzeba wierzyć ze bedzie dobrze!
Takze głowa do góry, cyc do przodu i ciesz sie bo to twoja chwila!!! :)
Za te słowa szacun :D ty to jestes taka pozytywna kobietka :D kazdego tu chyba podnosisz na duchu ahhh:D
bertha ładnie napisane :) masz rację zgadzam się z tobą.
Megan które uważasz testy za lepsze te z allegro czy facelle? z ciekawości pytam.
Ja sobie bardzo cenie te facelle :)

Lui będzie dobrze trzymam kciuki :)
Zdecydowanie lepsze facelle[emoji14]
Megan, jak oglądam twoje testy te z Allegro to rodzi sie we mnie nadzieja ze jednak owu miałam.. chciałam wkleić ale kurczę nie potrafię [emoji53] z tym, ze mi tylko jeden wyszedł z dwoma paskami w 11dc.. ja mam @ na 31.10 ale u mnie to nie ma sensu testować [emoji12]
I bardzo dobrze bo jak widać na tych allegrowych ta kreska ciemniejsza nie potrafi byc , bynajmniej u mnie .. Tylko klopotu sobie z nimi narobiłam niż mialby mi pomoc :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fabimama :( Uda sie w końcu, musi! Trzymam mocno kciuki i tulę mocno :*

U mnie koniec @. W koncu :D cykl bez spiny - rozpoczęty! Nawet chyba dobrze rokuje, bo juz mi sie libido mocno odzywa, wiec moze w tym miesiacu bedzie wiecej niz 2 bobosexy... Cycki juz zaczeły bolec, miałam całe 4 dni przerwy, no czad...
Pogoda do czterech liter, ściana deszczu od rana i ciemno że szok :( Miałam sie pobyczyć, ale sterta prania w szafie przyprawiła mnie o zawał :D Wiec dzisiaj w planie prasowanie i barszcz ukrainski :p

Trzymam kciuki za testy i bety! Dawajcie znac jak najprędzej! :D

Kochana, dzisiaj jest ciemniejsza! Super, gratulacje :) czekamy na betę!

Daje nadzieje :)

Super wiadomosc! :) powodzenia teraz!

Oj przestań, nie wyrzucaj sobie! Ja tez bym testowała przed @ i tez cieszyłbym sie z cienia. Jak większość z nas mam tez za sobą poronienie, starania w sumie 2,5roku i co z tego! Nie bede na sile powstrzymywać radości "bo moze sie nie udać". Smutków i stresów w ciąży bedzie jeszcze sporo wiec kazdy moment radości trzeba wykorzystać i cieszyć sie póki trwa! A jak sie nie uda to i tak bedzie bagno, i co, lepiej sie bede czuła ze świadomością ze wczesniej powstrzymywałam radość?? Nie sadze. Mysle ze wtedy bede miała wszystko w dupie. A choc przez chwile byłam szczęśliwa. I to sie bedzie dla mnie liczyć.
Wiadomo, jest wiele przypadków niepowodzeń ale jest tez wiele pozytywnych przypadków i trzeba wierzyć ze bedzie dobrze!
Takze głowa do góry, cyc do przodu i ciesz sie bo to twoja chwila!!! :)

Bardzo dobrze piszesz :tak: HAJMAL ja tak samo jak 98 % dziewczyn na tym forum testowałoby wczesniej. Zwlaszcza ze kazda Nas chcialaby juz dzidzie. I w kazdym cyklu czeka jak na zbawienie najpierw zeby okres nie przyszedl pozniej na 2 kreski chocby mialy sb je czasem narysowac czy zaczarowac ten test a jeszcze pozniej byle 1 trymestr minal i wreszcie bylo chociaz troche spokojniej. Poki co ciesz sie tymi 2 kreskami bo sadze ze kazda z nas sie cieszy Twoim szczesciem i bd Ci kibicowac zeby bylo jak najlepiej. Mysle rowniez ze kazda z nas po trochu Ci zazdrosci ze juz te dwie kreski sie pojawily. I poki co ograniczaj stres do minimum, na to jeszcze przyjdzie czas i nie przejmuj sie takimi glupotami ze za wczesnie testowalas. Ja dopiero zaczynam a sadze ze do nastepnego okresu to na dupie nie bd mogla usiedziec Chociaz wstepnie mamy podchodzic do tego na luzie... Juz to widze :rolleyes2:

Hajmal ty sie nie stresuj tylko ciesz! Ja w tym cyklu miałam taką schizę, ze chciałam testować mimo @ , bo mi sie śniło ze to tylko plamienia :D no psycha wysiada jak nic :D
Ciesz sie a nie stresuj, bo fasolka tez sie stresuje! Wiekszość tutaj ma jakies przejścia i trzęsie portkami na widok 2 kreseczek... Ale kazda ciąża jest inna, każda! Nie ma sie co oglądac wstecz, tylko cieszyc sie ile tylko wlezie, bo to magiczne momenty są. A tego nikt ci nie odbierze :) Także, ciesz sie, wypoczywaj i dawaj znac jak sie rozwija sytuacja... A tu masz tutaj tłum kibiców, nie stresuj sie! :D

Ja to co 5 min wchodze na klandarzyk..tak jakbym miała tam ujrzeć że dzisiaj 28dc a nie 22:D to juz chyba jakaś nerwica jest :D

Ja to tylko czekam az mi sie okres skonczy i moj wreszcie bd mial raj na ziemi i mi nie powie ze mu nie daje i go ograniczam, az mu obrzydnie to przytulanie :wink:

Megan, jak ja patrzyłam w kalendarzyk to siłą woli chyba chciałam zmienic na 30dc :D nadszedł 29, ja juz pełne podniecenie, normalnie szał, test kupiony... a tu mi @ wyskoczyła dzien wcześniej, takie zaskoczenie. :D

A własnie dziewczyny, mam pytanie. Biore femibion, od tamtej pory zauważyłam ze skraca mi sie cykl... Znaczy zawsze miałam 28 jak w zegarku, jak wyjechałam na studia to sie wydłuzyl do 30-32... Możliwe ze cos mi sie tak reguluje przez ten Femibion? Ten cykl miał 29, obstawiam ze ten dłuższy nie bedzie... Miała któras z was cos takiego? Bo tez nie wiem czy to przez witaminy, ale tak obstawiam :D

windy91 ja miałam tak samo. Też miałam okres a pomimo tego chciałam testować ale na szczęście sie powstrzymałam.

Megan hahhaha jak bym siebie czytała :D ja tak wchodzę na t-time jakbym nie wiem co miała tam usłyszeć/przeczytać/zobaczyć. W zeszłym cyklu normalnie na wszystkie możliwe strony wchodziłam. Teraz trochę mniej ale np dzisiaj rano czytałam o owulacji a żywotności plemników :D

reklama
windy91 ja miałam tak samo. Też miałam okres a pomimo tego chciałam testować ale na szczęście sie powstrzymałam.

Megan hahhaha jak bym siebie czytała :D ja tak wchodzę na t-time jakbym nie wiem co miała tam usłyszeć/przeczytać/zobaczyć. W zeszłym cyklu normalnie na wszystkie możliwe strony wchodziłam. Teraz trochę mniej ale np dzisiaj rano czytałam o owulacji a żywotności plemników :D
Oo na t-time to wczoraj wchodzilam ze sto razy :D a jeszcze nacisnelam na wczesne objawy i tam jest taka superaśna tabeleczka hahaha

Do góry