Za te słowa szacun ty to jestes taka pozytywna kobietka kazdego tu chyba podnosisz na duchu ahhhKochana, dzisiaj jest ciemniejsza! Super, gratulacje czekamy na betę!
Daje nadzieje
Super wiadomosc! powodzenia teraz!
Oj przestań, nie wyrzucaj sobie! Ja tez bym testowała przed @ i tez cieszyłbym sie z cienia. Jak większość z nas mam tez za sobą poronienie, starania w sumie 2,5roku i co z tego! Nie bede na sile powstrzymywać radości "bo moze sie nie udać". Smutków i stresów w ciąży bedzie jeszcze sporo wiec kazdy moment radości trzeba wykorzystać i cieszyć sie póki trwa! A jak sie nie uda to i tak bedzie bagno, i co, lepiej sie bede czuła ze świadomością ze wczesniej powstrzymywałam radość?? Nie sadze. Mysle ze wtedy bede miała wszystko w dupie. A choc przez chwile byłam szczęśliwa. I to sie bedzie dla mnie liczyć.
Wiadomo, jest wiele przypadków niepowodzeń ale jest tez wiele pozytywnych przypadków i trzeba wierzyć ze bedzie dobrze!
Takze głowa do góry, cyc do przodu i ciesz sie bo to twoja chwila!!!
Zdecydowanie lepsze facelle[emoji14]bertha ładnie napisane masz rację zgadzam się z tobą.
Megan które uważasz testy za lepsze te z allegro czy facelle? z ciekawości pytam.
Ja sobie bardzo cenie te facelle
Lui będzie dobrze trzymam kciuki
I bardzo dobrze bo jak widać na tych allegrowych ta kreska ciemniejsza nie potrafi byc , bynajmniej u mnie .. Tylko klopotu sobie z nimi narobiłam niż mialby mi pomocMegan, jak oglądam twoje testy te z Allegro to rodzi sie we mnie nadzieja ze jednak owu miałam.. chciałam wkleić ale kurczę nie potrafię [emoji53] z tym, ze mi tylko jeden wyszedł z dwoma paskami w 11dc.. ja mam @ na 31.10 ale u mnie to nie ma sensu testować [emoji12]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom