reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

i czekasz na termin @ czy wczesniej?
Dwa lub dzien wczesniej[emoji14]prawdopodbnie owulka byla wczesnie takze sprobuje:p gorzej jak sie spoznila a testy jakies lipne wychodzily to wtedy doopa :(:p
Megan czas mamy podobny. Nie wiem ile teraz będzie miał mój cykl bo ostatnie miesiące było po 26 dni a w ostatnim wyszło prawie 29 dni. Dziś jest 24 dc. 16 dc byłam i ginki i niby owulka już była ale pewności nie miała.
No ja ostatni cykl mialam dlugi bo owulka sie spoznila 3 dni takze no z 29 zrobilo sie 32 :/ jesli w tym cyklu rowniez byla spozniona to znowu nie dzialalismy po 16dc .. Czym blizej tym bardziej czuje ze nic z tego nie bedzie[emoji14]ale gdzies tam malutka nadzieja sie tli[emoji14]czyli u ciebie podobno sytuacja ..niby owulacja byla ale nie wiadomo ehh

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dwa lub dzien wczesniej[emoji14]prawdopodbnie owulka byla wczesnie takze sprobuje:p gorzej jak sie spoznila a testy jakies lipne wychodzily to wtedy doopa :(:p

No ja ostatni cykl mialam dlugi bo owulka sie spoznila 3 dni takze no z 29 zrobilo sie 32 :/ jesli w tym cyklu rowniez byla spozniona to znowu nie dzialalismy po 16dc .. Czym blizej tym bardziej czuje ze nic z tego nie bedzie[emoji14]ale gdzies tam malutka nadzieja sie tli[emoji14]czyli u ciebie podobno sytuacja ..niby owulacja byla ale nie wiadomo ehh

to bedziesz robic jeden po drugim i juz :)

Megan u mnie ginka stwierdziła, że w prawym jajniku widzi chyba ciałko żółtawe (przed badaniem obstawiałam ten jajnik) ale w macicy nie widzi płynu, więc już nie była pewna tej owulki. Zaproponowała mi abym brała przez 3 miesiące inofolik na wzmocnienie owulki. My tego 16 dc jeszcze podziałaliśmy a potem już nic.

Megan u mnie ginka stwierdziła, że w prawym jajniku widzi chyba ciałko żółtawe (przed badaniem obstawiałam ten jajnik) ale w macicy nie widzi płynu, więc już nie była pewna tej owulki. Zaproponowała mi abym brała przez 3 miesiące inofolik na wzmocnienie owulki. My tego 16 dc jeszcze podziałaliśmy a potem już nic.
inofolic podobny dobry :)

To dobrze ze podziałaliscie tak na wszelki wypadek :D U nas tez ostatni raz byl 16dc[emoji14]ja znowu miałam tak że nie kupilam lepszych testow owu i 12,13,14 dc robilam tymi allegrowymi .. I 13dc byla najciemniejsza kreska jak na te testy mozliwosci ( w tamtym cyklu taka kreska oznaczala pozytyw jak sie pozniej okazalo) w 14dc byla juz troszke jasniejsza a 14dc ale juz wieczorem zrobilam ten facelle i wyszla ciemna kreska ale to nie byl pozytyw .. Z reszta wrzuce po raz setny foty[emoji14]ja dalej nie umiem rozszyfrowac kiedy byla owulka .. Moglam od razu te rossmanowe testy robic od 12dc to bym miala moze pewnosc [emoji35][emoji22]
1477389662664.jpg
1477389670669.jpg
1477389695681.jpg
1477389718579.jpg

Załączniki

• 1477389662664.jpg
    1477389662664.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 279
  • 1477389670669.jpg
    1477389670669.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 256
  • 1477389695681.jpg
    1477389695681.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 255
  • 1477389718579.jpg
    1477389718579.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 262
tanika czy te twoje kreski były tak jasne jak moja ?, cały czas wiem ze może sie nie udać ale jak poczytałam was coście napisały to .... w którym dniu cyklu kreska sie nie pojawią ile po terminie @ ?
Zrobiłam dziś rano bhcg najwcześniej wieczorem dowiem sie jaki wynik , a na pewno jutro.
wczoraj o 16 zrobiłam test bobo test
Zobacz załącznik 779921
i dziś rano
jeden z rosmmana a drugi jakiś inny nie pamiętam nazwy
Zobacz załącznik 779922
i zestawiłam obydwa testy ranne z rossmana ten na dole to wczorajszy
Zobacz załącznik 779923

wydaje mi sie że trochę mocniejszy choć szału nie ma
Kochana, dzisiaj jest ciemniejsza! Super, gratulacje :) czekamy na betę!

Dla mnie ciemnieje także to dobry znak i kciuki za bete !:)

U mnie dzisiaj 22 dc i dziewczyny normalnie przy kazdym kroku , czy kichnieciu czuje takie ciągnięcie w podbrzuszu ze masakra :o

Daje nadzieje :)

Witam z rana:happy:dzis mam super wiadomość- prolaktyna spadla, dostinex dał rade:happy::cool2: także mamy zielone światło. Zobaczymy co los przyniesie. Miłego dnia:happy::happy2:;-) ;) trzymam kciuki za staraczki:happy:
Super wiadomosc! :) powodzenia teraz!

ja termin @ miałam dopiero jutro,
ja po prostu nie wytrzymałam i zrobiłam zawczasu potem dokupiłam testów, no bo co ja mam teraz zrobić, głupia byłam ze sie pospieszyłam,
Oj przestań, nie wyrzucaj sobie! Ja tez bym testowała przed @ i tez cieszyłbym sie z cienia. Jak większość z nas mam tez za sobą poronienie, starania w sumie 2,5roku i co z tego! Nie bede na sile powstrzymywać radości "bo moze sie nie udać". Smutków i stresów w ciąży bedzie jeszcze sporo wiec kazdy moment radości trzeba wykorzystać i cieszyć sie póki trwa! A jak sie nie uda to i tak bedzie bagno, i co, lepiej sie bede czuła ze świadomością ze wczesniej powstrzymywałam radość?? Nie sadze. Mysle ze wtedy bede miała wszystko w dupie. A choc przez chwile byłam szczęśliwa. I to sie bedzie dla mnie liczyć.
Wiadomo, jest wiele przypadków niepowodzeń ale jest tez wiele pozytywnych przypadków i trzeba wierzyć ze bedzie dobrze!
Takze głowa do góry, cyc do przodu i ciesz sie bo to twoja chwila!!! :)

Lux tylko że na innym wątku 3 osobom rozregulował cykle i pojawiało się plamienie, gdzie wcześniej te osoby tego nie miały. Co prawda brały inofem ale skład ten sam.Nie wiem czy chce ryzykować rozregulowanym cyklami jak moje cykle są idealne. A ta ginka na nfz miała kiepski sprzęt (sama to powiedziała), więc biorę na nią poprawkę.

reklama
Do góry