reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Też na Twoim miejscu gdybym tylko miała możliwość to bym sie starała tak dla pewności[emoji14]czasem też właśnie tak mnie boli że tylko w danych pozycjach jest ok[emoji14]walecznego masz mężczyzne:D mój za to walczy dzisiaj na uczelni[emoji14]obrona pracy magisterskiej także dodatkowo do mojej dolegliwości dochodzi stres bo czekam na informacje :D
Ja w tym cyklu obiecalam sobie nie szukać objawów ale jak ich nie szukać jak sie je czuje haha :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz waleczny tylko w tym miesiącu, śmiejemy się że teraz pocisnie codziennie żebym w kolejnych miesiącach go już tak nie męczyła :)
jeżeli teraz nic nie wyjdzie to już nie będę tak naciskać :)

Megan, kotek, tez gdy mam owu mnie bardzo boli przy stosunku. Jajeczko mi sie wypuściło dzisiaj nad ranem czułam to bardzo dobrze. Więc bobosex który był 2 dni temu musi wystarczyć, chyba że mojemu małżonkowi sie dzisiaj zechce (ale wątpię).
Ciekawa jestem która z nas jeszcze będzie lipcowa. Oby wszystkie :)
No to brać chopa dzisiaj jeszcze w obroty tak dla zatwierdzenia :D kciuki [emoji110]

wiesz waleczny tylko w tym miesiącu, śmiejemy się że teraz pocisnie codziennie żebym w kolejnych miesiącach go już tak nie męczyła :)
jeżeli teraz nic nie wyjdzie to już nie będę tak naciskać :)
Hahaha no ja tak mojemu powiedziałam ale nie poszedł na taki układ :D pewnie mają nas już dosc a jak będą w koncu 2 kreski to odetchna z ulgą :D
Megan kiedy masz dostać @?
Niby 2.11 ale jesli owu była wczesniej to może szybciej coś wyjdzie[emoji14]albo @ albo IIkrechy:D od rana już wymiękam z tym uciskiem podbrzusza..każdy krok sprawia mi taki dyskomfort ..a gdzie tam koniec dnia :D

mam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie :)
upload_2016-10-24_7-38-36-png.779745
Suuuuuper,cieszę się z tobą kochana

reklama
Do góry