reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Też na Twoim miejscu gdybym tylko miała możliwość to bym sie starała tak dla pewności[emoji14]czasem też właśnie tak mnie boli że tylko w danych pozycjach jest ok[emoji14]walecznego masz mężczyzne:D mój za to walczy dzisiaj na uczelni[emoji14]obrona pracy magisterskiej także dodatkowo do mojej dolegliwości dochodzi stres bo czekam na informacje :D
Ja w tym cyklu obiecalam sobie nie szukać objawów ale jak ich nie szukać jak sie je czuje haha :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz waleczny tylko w tym miesiącu, śmiejemy się że teraz pocisnie codziennie żebym w kolejnych miesiącach go już tak nie męczyła :)
jeżeli teraz nic nie wyjdzie to już nie będę tak naciskać :)

Megan, kotek, tez gdy mam owu mnie bardzo boli przy stosunku. Jajeczko mi sie wypuściło dzisiaj nad ranem czułam to bardzo dobrze. Więc bobosex który był 2 dni temu musi wystarczyć, chyba że mojemu małżonkowi sie dzisiaj zechce (ale wątpię).
Ciekawa jestem która z nas jeszcze będzie lipcowa. Oby wszystkie :)
No to brać chopa dzisiaj jeszcze w obroty tak dla zatwierdzenia :D kciuki [emoji110]

wiesz waleczny tylko w tym miesiącu, śmiejemy się że teraz pocisnie codziennie żebym w kolejnych miesiącach go już tak nie męczyła :)
jeżeli teraz nic nie wyjdzie to już nie będę tak naciskać :)
Hahaha no ja tak mojemu powiedziałam ale nie poszedł na taki układ :D pewnie mają nas już dosc a jak będą w koncu 2 kreski to odetchna z ulgą :D
Megan kiedy masz dostać @?
Niby 2.11 ale jesli owu była wczesniej to może szybciej coś wyjdzie[emoji14]albo @ albo IIkrechy:D od rana już wymiękam z tym uciskiem podbrzusza..każdy krok sprawia mi taki dyskomfort ..a gdzie tam koniec dnia :D

mam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie :)
upload_2016-10-24_7-38-36-png.779745
Suuuuuper,cieszę się z tobą kochana

reklama
Do góry