reklama
wiesz waleczny tylko w tym miesiącu, śmiejemy się że teraz pocisnie codziennie żebym w kolejnych miesiącach go już tak nie męczyłaTeż na Twoim miejscu gdybym tylko miała możliwość to bym sie starała tak dla pewności[emoji14]czasem też właśnie tak mnie boli że tylko w danych pozycjach jest ok[emoji14]walecznego masz mężczyzne mój za to walczy dzisiaj na uczelni[emoji14]obrona pracy magisterskiej także dodatkowo do mojej dolegliwości dochodzi stres bo czekam na informacje
Ja w tym cyklu obiecalam sobie nie szukać objawów ale jak ich nie szukać jak sie je czuje haha
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
jeżeli teraz nic nie wyjdzie to już nie będę tak naciskać
No to brać chopa dzisiaj jeszcze w obroty tak dla zatwierdzenia kciuki [emoji110]Megan, kotek, tez gdy mam owu mnie bardzo boli przy stosunku. Jajeczko mi sie wypuściło dzisiaj nad ranem czułam to bardzo dobrze. Więc bobosex który był 2 dni temu musi wystarczyć, chyba że mojemu małżonkowi sie dzisiaj zechce (ale wątpię).
Ciekawa jestem która z nas jeszcze będzie lipcowa. Oby wszystkie
Hahaha no ja tak mojemu powiedziałam ale nie poszedł na taki układ pewnie mają nas już dosc a jak będą w koncu 2 kreski to odetchna z ulgąwiesz waleczny tylko w tym miesiącu, śmiejemy się że teraz pocisnie codziennie żebym w kolejnych miesiącach go już tak nie męczyła
jeżeli teraz nic nie wyjdzie to już nie będę tak naciskać
Niby 2.11 ale jesli owu była wczesniej to może szybciej coś wyjdzie[emoji14]albo @ albo IIkrechy od rana już wymiękam z tym uciskiem podbrzusza..każdy krok sprawia mi taki dyskomfort ..a gdzie tam koniec dniaMegan kiedy masz dostać @?
Suuuuuper,cieszę się z tobą kochanamam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie
Ja bym chyba nie wytrzymała i zatestowala [emoji1] ale ja niecierpliwa jestem jak nie wiem [emoji6]
Niestety 1 kreska... niema nawet cienia cienia. Czekam na @Fabimama testuj!
buuuuNiestety 1 kreska... niema nawet cienia cienia. Czekam na @
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Póki nie ma wstreciuchy jest nadzieja!!!Niestety 1 kreska... niema nawet cienia cienia. Czekam na @