reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1477329242-1d1mld.jpeg
1477329249-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ponieważ zostały mi dwa testy owu zrobiłam. Czyli dzisiaj mam ovu tak ?
Nimiti działaj

reklama
fabimama szkoda że tylko 1 kreska. Może cykl się wydłużył i jeszcze nie wszystko stracone. Choć mi nigdy nie wychodziły testy typu cień cienia., albo była kreska albo z reguły jej nie ma i dostaję okres.Ja mam kupiony test ale raczej w tym cyklu testować nie będę. W poprzednim cyklu testowałam i biel vizira ujrzałam więc nie chce się bardziej dołować.U mnie dziś 24 dc więc małpa nie długo pewnie mnie zaskoczy.Objawów ani na ciąże ani na @ nie mam.

fabimama szkoda że tylko 1 kreska. Może cykl się wydłużył i jeszcze nie wszystko stracone. Choć mi nigdy nie wychodziły testy typu cień cienia., albo była kreska albo z reguły jej nie ma i dostaję okres.Ja mam kupiony test ale raczej w tym cyklu testować nie będę. W poprzednim cyklu testowałam i biel vizira ujrzałam więc nie chce się bardziej dołować.U mnie dziś 24 dc więc małpa nie długo pewnie mnie zaskoczy.Objawów ani na ciąże ani na @ nie mam.
To w sumie dobrze że nie ma objawów na okres[emoji14]a objawy na ciąże mogą sie pojawic później[emoji14]nie każdy je ma od razu także głowa do gory :) moja kolezanka nie miala zadnych objawów także test zrobiła jak @ sie spozniala 2 tygodnie[emoji14]
Cześć dziewczyny. Krew już pobrali o 9 teraz czekam na telefon od lekarza. Mam stresa jak nic. Jak będę znała wynik to odrazu wam napisze. trzymajcie kciuki.
Czekamy i ściskamy !! :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry