Nimiti działaj
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ponieważ zostały mi dwa testy owu zrobiłam. Czyli dzisiaj mam ovu tak ?
reklama
No już nie moge sie doczekać chociaż strach też sie pojawiłMegan to już niedługo! te emocje
No nieeeNiestety 1 kreska... niema nawet cienia cienia. Czekam na @
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
kacha10
Fanka BB :)
fabimama szkoda że tylko 1 kreska. Może cykl się wydłużył i jeszcze nie wszystko stracone. Choć mi nigdy nie wychodziły testy typu cień cienia., albo była kreska albo z reguły jej nie ma i dostaję okres.Ja mam kupiony test ale raczej w tym cyklu testować nie będę. W poprzednim cyklu testowałam i biel vizira ujrzałam więc nie chce się bardziej dołować.U mnie dziś 24 dc więc małpa nie długo pewnie mnie zaskoczy.Objawów ani na ciąże ani na @ nie mam.
Morela_87
to będziemy razem testować albo przyjdzie do mnie @ja mam miesiączkę na 9.11
Morela_87
No ciężko będzie wytrzymać to jeszcze całe 2 tyg :/to będziemy razem testować albo przyjdzie do mnie @
hajmal
bardzo ciężko jest czekać długo, ale jeszcze gorzej czeka sie te ostanie godzinyNo ciężko będzie wytrzymać to jeszcze całe 2 tyg :/
To w sumie dobrze że nie ma objawów na okres[emoji14]a objawy na ciąże mogą sie pojawic później[emoji14]nie każdy je ma od razu także głowa do gory moja kolezanka nie miala zadnych objawów także test zrobiła jak @ sie spozniala 2 tygodnie[emoji14]fabimama szkoda że tylko 1 kreska. Może cykl się wydłużył i jeszcze nie wszystko stracone. Choć mi nigdy nie wychodziły testy typu cień cienia., albo była kreska albo z reguły jej nie ma i dostaję okres.Ja mam kupiony test ale raczej w tym cyklu testować nie będę. W poprzednim cyklu testowałam i biel vizira ujrzałam więc nie chce się bardziej dołować.U mnie dziś 24 dc więc małpa nie długo pewnie mnie zaskoczy.Objawów ani na ciąże ani na @ nie mam.
Czekamy i ściskamy !!Cześć dziewczyny. Krew już pobrali o 9 teraz czekam na telefon od lekarza. Mam stresa jak nic. Jak będę znała wynik to odrazu wam napisze. trzymajcie kciuki.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja 10.11kto testuje w okolicach 07.11 ?